Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Veenendaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Veenendaal heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Veenendaal u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Veenendaal of directe omgeving.

522 klanten uit Veenendaal bevelen een bij Casius in Veenendaal aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Veenendaal bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Veenendaal staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Veenendaal:

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Ik wil graag een kattenluik in mijn buitendeur plaatsen. Graag ontvang ik per mail een offerte voor vervanging van het dubbelglas, kattenluik (op chip) en montage (in Veenendaal). De afmetingen van het raam zijn globaal 90 cm breed en 210 cm hoog. Ook verneem ik graag de verwachte levertijd.

Dubbel glas HR++ gehele woning

Wij willen onze woning voorzien van dubbel glas in de houten kozijnen. De bovenverdieping is nog enkel glas. Beneden is dubbel glas maar aan vervanging toe. ( Bouwjaar 1983 ). Totale oppervlakte strak gemeten is 16.4 m2. Totaal 16 ramen. Financiering loopt via de gemeente .

Glaslat en eventueel 3 ramen vervangen

Ik zoek een glaszetter die een glaslat van ongeveer 175 cm kan vervangen. Dit moet gebeuren op de begane grond. Daarnaast eventueel 3 ramen vervangen. 2 openslaande raampjes in de badkamer en 1 groot raam van 2 bij 1,5 meter. Alle kozijnen zijn van hout.

Zware isolatieruiten aan binnenzijde plaatsen

In de woonkamer op de begane grond heb ik 2 ramen met isolatieglas. Aan de binnenkant wil ik extra isolatieruiten plaatsen van respectievelijk 80 en 100 kilo. Ik heb hulp nodig om deze ramen in het kozijn te tillen. Verdere afwerking is niet nodig. De leverancier van de ramen levert de glasdragers met zuignappen. De ruiten worden op donderdag 30 november geleverd. Ik zoek een vakman die vanaf die datum tijd heeft voor deze klus en hoor graag wat de kosten zijn.

Raam boven een binnendeur vervangen

De ruit boven onze slaapkamerdeur is er uit gevallen, het is ongeveer 90 bij 30 cm. Hiervoor is een nieuwe ruit nodig. Op 2 andere plekken in het huis zitten dezelfde ruiten en deze willen we beter vast laten zetten en mat laten maken door middel van een folie of iets dergelijks. We staan open voor ideeën.

Gelaagd glas in hardhouten schuurdeur vervangen

Ik wil graag dubbelglas laten plaatsen in de schuurdeur. De oude ruit moet er dan uit gehaald en afgevoerd worden. Deze is kapot. Dit was ook dubbel glas. De afmetingen zijn 700 mm * 1300 mm. Ik wil ook graag de deur van onze inbouwkoelkast opnieuw laten af stellen. Deze sluit niet goed meer. De inbouwkoelkast is van het merk Miele.

Krassen uit een glazen tafelblad verwijderen

Ik heb krassen in mijn glazen tafelblad en wil deze graag verwijderd hebben, als dat mogelijk is.

Glazen dakpanelen van de serre vervangen

Vervangen 4 glazen dakdelen van de serre. Alle ramen zijn gelijk van grootte, ongeveer 2 meter breed en 60 cm hoog. Veiligheidsglas. Het frame is van aluminium. De uitvoering in juli of augustus.

Isolatieruiten met ventilatieroosters vervangen

Ik wil in mijn woning enkele ruiten met oud isolatieglas en oude ventilatieroosters laten vervangen. Het gaat om 2 ruiten op de begane grond en 1 op de 1e verdieping. De maten zijn 2 x 90 x 150 cm en 1 x 100 x 100 cm. Ik nodig bedrijven graag uit om de ruiten en roosters hier in te meten en daarna een offerte te verzorgen.

Diverse spiegels leveren en monteren

Ik ben het installatiewerk aan het verzorgen in een casco woning van een klant. Daar moeten diverse spiegels worden geleverd en geplaatst. Het gaat om enkele spiegels in de badkamer, in drie toiletten en in de kelder waar een kleine kapsalon wordt gemaakt. In die kapsalon moet een grote spiegel over de hele wand worden geplaatst. Graag overleg ik in de woning even over de mogelijkheden en laat de spiegels inmeten. Ik ontvang namens de klant graag een prijsopgave.

Dubbel glas tijdelijk demonteren

Dubbel glas 1100 mm x 1800 mm eruit halen en er weer inzetten. Ivm met bankstel past niet door de deur.

Vervanging dubbel glas in schuifpui

Ik wil graag een offerte voor vervanging van het dubbel glas in mijn schuifpui. De pui is ongeveer 4.50 meter breed en 2.60 meter hoog. Graag maak ik een afspraak met een vakman zodat hij de pui goed kan beoordelen.

Gefigureerd glas in de voordeur vervangen

Ik wil graag dubbel (gefigureerd) glas in mijn voordeur ter vervanging van het huidige enkel glas. De afmetingen zijn: 103.5 x 69 cm en 48 x 69 cm.

Raamfolie aanbrengen

Ik heb een raam van 3. 15 verdeeld over 3 stukken waar ik graag melkglad folie overheen wil hebben met een hoogte van 50 cm , Ik heb zelf al 2 pogingen gedaan maar ik krijg dit niet mooi strak,wat kost het als ik dit door jullie laat doen incl het folie en op welke termijn kan dit het liefste zo snel mogelijk

HR++ glas leveren

Voor 19 ruiten van diverse afmetingen wil ik graag HR++ glas of HR standaard laten leveren. Het plaatsen zal ik zelf doen.

Dubbelglas plaatsen

Drie ramen op de eerste etage, één van 70 centimeter bij 70 centimeter, en één van 70 centimeter bij 70 centimeter met ventilatierooster, gecombineerd in één kozijn met die afmetingen 80 centimeter bij 70 centimeter. Het is nu enkel glas en we willen graag dubbel, om het geluid van de straat tegen te gaan.

Ruiten vervangen

Vervangen van twee ruiten van dubbelglas op de begane grond. Een van ca. 1525 mm. bij 1530 mm. en een van 1140 mm. bij 1300 mm. Ook afvoeren van de oude ruiten.

Plaatsen van dubbelglas

Plaatsen van dubbel glas op de 1e verdieping en vervangen van naar buiten draaiende ramen. De 'circa'-maten staan hieronder vermeld: 3x draaiende ramen 66cm br / 141 h 1x draaiend raam 95 cm br / 42 h ramen: 1x 237 br / 138 h 1x 93 br / 39 h 2x 179 br / 138 h Het betreft het leveren en het plaatsen van het glas.

PLAATSING dubbelglas HR++ maatkozijn ...

PLAATSING dubbelglas HR++ maatkozijn 1849 mm bij 2016 mm (bxh). Op de begane grond en goed bereikbaar. In nieuw kozijn gegrondverft kozijn zonder glas. Levering zo spoedig mogelijk!

5 ramen, 1 van +/- 2,37x1,44 en 4 van ...

5 ramen, 1 van +/- 2,37x1,44 en 4 van +/- 0,30x0,50

Het keukenraam van mijn toekomstige ...

Het keukenraam van mijn toekomstige woning is erg laag. Ik zou graag willen weten wat ongeveer de kosten zijn als ik er een ander, hoger raam in laat zetten. Het raam is nu ± 165 breed, hoogte vanaf de grond, ± 50 cm, raamhoogte ± 180. Wij zouden graag een raam willen met een hoogte vanaf de vloer van ± 110 cm, breedte ± 200 cm, raamhoogte ± 140 cm.

Van dubbelglas te voorzien 12 ruiten van ...

Van dubbelglas te voorzien 12 ruiten van +/- 0,9m2 in hardhouten kozijnen (waarvan 2 in een Velux dakraam), 3 ruiten van +/- 1,6 m2 welke melkwit mogen worden en 3 hardhouten deuren met +/- 0,9m2 glas. Daarnaast nog een stukje melkwit sierglas enkel van +/- 0,2 x 2m welke naast een binnendeur moet worden geplaatst. Dit alles moet gebeuren in een bestaande woning, waarbij de beste levertijd mede van belang is.