Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor dubbel glas & nieuwe ramen plaatsen in oud pand:

Dubbel glas & nieuwe ramen plaatsen in oud pand

In een appartement (1907) wil ik dubbelglas in een aantal ruimtes. Daarvoor zijn vermoedelijk nieuwe ramen en deuren nodig, en wat herstelwerk aan kozijnen, zie foto's.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbel glas & nieuwe ramen plaatsen in oud pand uit heel Nederland:

Een woon-klaar opgeleverde uitbouw realiseren

Wij zijn voornemens om een uitbouw te laten plaatsen, het gaat om ongeveer 5,5 m x 2 m. Hiervoor zal eerst het schuurtje verwijderd moeten worden (zie foto's). De uitbouw willen wij volledig af opgeleverd hebben met bijvoorbeeld stroom, licht etc en verder afgewerkt. De bestaande radiator zal plaats moeten maken voor een convectorput of een radiator aan de wand. Het huidige kozijn moet vervangen worden door kunstof kozijnen met dubbel glas en openslaande deuren of schuifdeuren. De uitbouw moet geplaatst worden tussen twee reeds bestaande uitbouwen. Er is geen achterom aanwezig, de tuin ligt aan het water. De uitbouw moet identiek als die van de buren worden.

Ventilator plaatsen in een raam

Ik heb 5 slaapkamers met ramen die niet open kunnen . Daar wil ik graag een ventilator in plaatsen. Echter weet ik niet of dit enkel of dubbel glas niet. Graag een geluidsarme ventilator met voldoende zuigkracht.

Elektrische verwarming aanleggen ipv huidige CV (aardgas)

Het gaat om elektrische verwarming te plaatsen, in onze woonkamer en gang. Het huis, 2 onder een kap, is gebouwd in 1986, voorzien met dubbel glas. De gang is ongeveer 4 m2 met trap naar hal naar boven.En er hangt nu een gewone verwarming. In de kamer hangt nu ook nog gewone verwarming en deze kamer is ongeveer 38 m2. De kamer heeft een normale hoogte van 2.40 mtr. Verder de vraag om het idd handig is , met het oog op de toekomst om dit te doen. Prijsvergelijk gas versus elektriciteit. Wij hebben al 12 zonnepanelen, sinds een aantal jaren. Het moet een mooie/design verwarming zijn, maar niet groot. Welke installatie moet uitgevoerd worden? Vervanging van een bestaande installatie Welke installatie heb je momenteel? Elektrische verwarming

Kattenluik in dubbel glas

Wij willen graag een kattenluik in een raam laten plaatsen. Het betreft dubbel glas.

Lekkage serre opsporen en verhelpen

Dak van serre bestaat uit 5 ramen van dubbel glas. 1 raam is niet meer dicht. Of dat de oorzaak is van de lekkage weet ik niet. Misschien moet alles opnieuw gekit worden?

Nieuw bovenlicht plaatsen

Bovenlicht vervangen door dubbel glas. Is nu enkel glas en sluit ronduit slecht. Heeft telescoop scharnieren. Zie foto. Afmetingen: 159 cm bij 29 cm. Het bovenlicht zit erg hoog, Electrische scharnieren monteren?

Achterdeur plaatsen in kozijn

Een achterdeur met dubbel glas plaatsen in een kozijn waar vroeger ook een achterdeur zat maar waar nu een groot glazen raam zit. De deur moet uiterlijk donderdagmiddag 2 juli zijn geplaatst.

Installatie CV en Airco

Graag ontvang ik informatie over mogelijkheden en kosten om mijn (oude en slecht te isoleren) woning te koelen in de zomer en verwarmen in de winter. Het betreft een rijtjeswoning uit de jaren 30 van de vorige eeuw, voorzien van dubbel glas en een geïsoleerde voorpui. Ik zou graag een offerte ontvangen voor het aanleggen van een installatie die zowel verkoelt als verwarmt. Ik wil graag in overleg met de vakman omtrent de benodigde materialen.

Erker plaatsen

Ik wil graag een erker aan de voorkant, van ongeveer 5 x 1,20. Metselwerk onder de ramen. Verder rondom de ramen helemaal door. Met dubbel glas.

Erker vernieuwen en laag muurtje metselen

Van een jaren '30 woning de originele erker in de voorgevel vervangen ivm houtrot. Nieuwe erker ook weer van hout en moet min of meer een copie worden van de huidige. (zie foto). Het huidige glas-in-lood terugplaatsen maar eerst in dubbel glas laten zetten. Tevens een nu in witte baksteen uitgevoerd laag tuinmuurtje (zie foto) (circa 4,5 meter lang x 0,40 meter hoog) slopen en opnieuw opmetselen met hetzelfde type/kleur baksteen als de woning.

Partners

Partners van Casius