Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor lekkage in dubbel glas repareren:

Lekkage in dubbel glas repareren

In een appartementen complex (2x 5 hoog) hebben wij aan de voorzijde een aantal lekkende dubbelglasramen. Grote en kleine. Daarnaast is bij veel ramen (ook die nog geen condens tussen de ruiten hebben) te zien dat het rubber niet meer goed aansluit. En tot slot hebben wij aan de achterzijde nog enkele enkelglas ramen. Die zouden op kosten van de eigenaar vervangen kunnen worden. De lekkende ramen voor zijn voor de VvE. Graag ontvang ik een offerte waarbij ik uitga van een bezoek aan de flat vooraf.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in dubbel glas repareren uit heel Nederland:

Dubbelglas dak van serre vernieuwen of serre in zijn geheel vervangen

Kunt u voor mij aub 2 verschillende offertes maken? Ik ben er nog niet uit of ik mijn serre in zijn geheel wil laten vervangen of alleen het dak. 1) Huidige combi serre van zo'n 20 jaar moet gerenoveerd worden. (7.5 x 1.5 meter.) 2) Serre dak met dubbel glas begint lekkage te vertonen. Ik wil dit dak laten vervangen.

Serre dak vervangen/ isoleren

We hebben een serre aan onze woonkamer zitten (geplaatst half jaren 90). Er ligt een kunststof dak op en heeft een glazen wand met deur en schuifpui van dubbel glas. We hebben dit huis onlangs gekocht, maar de serre is koud. Bovendien hebben we wat lekkage bij de aansluiting van het huis. Graag zouden we een beter geïsoleerd dak willen met eventueel zonwering. Het dak is 5 x 3 meter. Graag advies over de beste opties

Loodslab aanbrengen

Het aanbrengen van circa 6 meter loodslab aan kopse kant van een gevel met dubbel steens muur. Lekkage naar aanbouw in verband met doorslag water muur.

Reparatie lichtkoepel

De lichtkoepel in mijn garage (150x150 cm, dubbel glas, 1994) lekt op twee plaatsen. Eén lekkage (bij een hoek) is er als het water op het dak wat hoger komt dan 'normaal'. De andere lekkage is sinds vorige week in een andere hoek van de koepel. Ik wil graag een deskundig advies wat hier de beste oplossing is.

Dubbel glas plaatsen in slaapkamer

Wij willen graag dubbel glas in het kozijn laten vervangen en daarnaast in de 2 grootste ramen een ventilatierooster. In 1 raam zit al een lekkage. Het gaat om ramen: 1 x 80 x 87 cm 2 x 50 x 87 cm 1 x 90 x 87 cm Indien mogelijk willen we ook gelijk de kozijnen laten schilderen, de voordeur en het kozijn beneden.

Houtwerk raam dakkapel vervangen

Raam (h x b = circa 100 x circa 80 cm) in dakkapel 2de verdieping heeft houtrot (onderste deel). Indien mogelijk deel vervangen, anders een nieuw raam. Dubbel glas is 12 jaar oud. Géén lekkage, glas handhaven. Afspraken maken vóór 1 mei, uitvoering tussen 15 juni en eind juli 2018.

Rubbers van kozijnen vervangen

In een bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat de rubbers in de ramen/kozijnen aan vervanging toe zijn. Wij hebben last van tocht in huis (nog geen lekkage) en het gaat om drie (3) houten kozijnen en ramen met dubbel glas, waarvan de middelste ook kan kantelen en de twee buitenste ramen alleen regulier open kunnen. Het huis is van 1960. Graag ontvang ik een offerte voor: 1) eventuele voorrijkosten 2) uurloon 3) verwacht aantal uren en indicatie van kosten als rubbers ook echt vervangen moeten worden

Schoorsteen renoveren

Ik ben een monumentenpand aan het opknappen, waar aan de schoorsteen aan de buitenzijde ( 5,5 meter hoogte) lekkage verholpen moet worden en waarschijnlijk aan de binnenzijde een coating of nieuwe pijp aanbracht dient te worden. Het gaat om een dubbel kanaals pijp vanaf de 1e verdieping naar boven.

Herstel waterschade binnen en buiten

Door lekkage veel waterpoelen in plafond en een muur. Dit moet worden behandeld en daarna gewit. Buiten schilder- en herstelwerk. Kozijnen zijn verrot, mogelijk moeten deze worden vervangen, ook meteen dubbel glas plaatsen. Dakrand is verrot en moet geheel worden vervangen door trespa.

Vervanging van een Velux dakraam

Ik heb een ruim 25 jaar oud Velux dakraam waar het dubbel glas lekkage heeft. De binnenmaat van het raam is 46 x 88 cm. Ik wil bij Gamma een nieuw dakraam kopen en gebruik maken van de aanbieding van de Montagedienst voor de plaatsing.

Partners

Partners van Casius