Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen stalen raamkozijn door hout:

Vervangen stalen raamkozijn door hout

Ik zou graag een raam met stalen kozijn en enkel glas, laten vervangen voor een houten kozijn met dubbel glas. Alle andere kozijnen in mijn huis zijn al van hout en de andere ramen hebben dubbel glas. De glazenzetter raadde me echter aan om voor dit raam naar een timmerman te gaan, omdat zij het kozijn niet konden vervangen. In de bijlage een foto van het raam, zowel gesloten als open. Ik heb ook een foto bijgevoegd van het andere raam in dezelfde kamer, dat al wel een houten kozijn heeft. Het liefst zou ik een kozijn willen dat daar op lijkt.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen stalen raamkozijn door hout uit heel Nederland:

Het vervangen van onze wenteltrap door een dichte trap

Momenteel hebben wij een stalen wenteltrap, zie de link voor een voorbeeld. Wij willen heel graag een dichte trap en onder de trap een trapkast maken. Dit mag zo klein mogelijk, de draai is de plek waar deze zal moeten komen dus denk niet langer dan 1.5m breed. Kunt u ons een offerte sturen met globale indicatie van de kosten inclusief plaatsen? Als u de trapkast ook kunt maken mag dit apart in de offerte meegenomen worden. We horen graag van u en als u op locatie wilt komen kijken ook van harte welkom. Vriendelijke groet.

Vervangen elektra volledige woning

Elektra volledige woning vervangen. Op dit moment een stoppenkast met 5 groepen modern. Op dit moment hoofdleidingenysteem. Naar schakelaars is de elektra met stalen leidingen ingeslepen. Her en der nu nog wat opdekelektra met pvc. De vraag is of we dit volledig moeten vervangen naar centraaldozensysteem? Woning heeft betonnen vloeren en plafonds. Zal dan dus veel gefreesd moeten worden. Woning is ongeveer 5m breed en 7,5m diep. Wens: Begane grond - keuken klaarmaken voor inductiekoken en een quookeraansluiting -2 X verlichting in het plafond -5 X WANDCONTACTDOOS 1e verdieping -badkamer: 1 x stopcontact en plafondverlichting

Latei en gevel repareren

Wij hebben 2 stalen lateien aan buitenkant gevel waar roestvorming zichtbaar is, deze dienen behandeld/gerepareerd te worden, verder hebben we een aantal scheuren in de voegen in de gevel welke gerepareerd dienen te worden en zal ook een enkele steen vervangen moeten worden. De gevel is 20 x 5 meter. Graag een offerte voor deze werkzaamheden.

Voordeur overkapping opknappen of vervangen

Mijn voordeur overkapping wil ik het liefst vernieuwen en als dit te duur wordt laten opknappen. Het gaat om een stalen frame met ruiten van ongeveer 250 cm hoog, 80 cm breed en 130 cm diep. Het hoort bij beschermd stadszicht dus graag in onderling overleg mogelijkheden bespreken.

Etage renoveren

Wij willen onze woning (etage van 63 m2) graag verbouwen en ontvangen hiervoor graag een offerte. Het gaat om het breken van een draagmuur en plaatsen draagbalk, vervangen elektra, slopen oude keuken en voorbereiden (stucen) op plaatsing nieuwe keuken. Uitbreiden badkamer door een stuk hal te betrekken en aanbrengen afvoer voor wasmachine. Daarnaast vervangen glas in kozijnen en gereedmaken 2 schouwen op plaatsen inbouw gaskachels. Tenslotte de en suite deuren vervangen door stalen deuren en de en suite kasten een modernere look geven. Uiteraard kunt u ter plekke komen kijken. Ik hoor graag van u.

Onderslagbalk vervangen en aangetaste vloerbalken behandelen

Graag vraag ik een offerte aan voor herstel in de kruipruimte, met daarin een schatting van de kosten. Het gaat om het herstellen of vervangen van een aantal onderslagbalken, welke bij oplegging rot zijn. Tevens vervangen van het bovenliggend beschot. Daarnaast het beoordelen van de stalen onderslagbalken, of deze vervangen dienen te worden of herstel van roest voldoende is. Verder (indien mogelijk) het bepalen van de oorzaak van de schade. Zie bijgevoegde foto’s. Zouden jullie langs kunnen komen om de kruipruimte te inspecteren? As. donderdag 12 maart ben ik de hele dag thuis. Een andere datum is ook mogelijk, maar dan moet ik even afstemmen met de bovenburen.

Constructieberekening en draagmuur vervangen door stalen balk

Goedemiddag, Over een paar weken krijg ik de sleutel van mijn nieuwe huis. Ik wil een dragend muurtje van 3 meter vervangen voor een stalen balk. Zo trek ik de keuken bij de woonkamer en maak ik er een woonkeuken van. Zou u een offerte kunnen sturen van een constructieberekening en een stempelplan hiervoor?

Keerwand plaatsen in tuin

Onze achtertuin ligt 2.5m lager dan de achterburen, dit hoogteverschil is ondervangen door een dijk van 3.4m diep. De tuin is 9m breed. Vanwege de ouderdom en het verlies van tuin wil ik de dijk vervangen door een keerwand. Deze mag bestaan uit betonnen L profielen, stalen damwanden, stalen H profielen met balken, etc. Voor toegankelijkheid: Afstand van beide kanten van de weg tot aan de keerwand is ~25-30 meter. Achtertuin is te bereiken via een steeg die op het smalste punt 1.75m breed is. Er is nog geen constructieberekening gedaan. Zie bijgevoegde documenten voor meer informatie. Graag een offerte voor weghalen bestaande situatie en realiseren nieuwe situatie, indien van toepassing kan ik de dijk ook zelf weghalen. Alvast bedankt.

Vide uitbouwen

Wij overwegen om de entresol in onze nieuwe woning uit te breiden, en zouden graag een (grove) kostenindicatie hebben van dit project. In de bijlagen enkele foto's van de huidige situatie. Plan: * Entresol over de breedte van de woning 1.0m uitbreiden * Huidige houten balustrade vervangen door glazen versie (zie bijlage voor idee) * Plaatsen muren (zie bijlage voor idee). * Op de vloer van de entresol komt vloerbedekking te liggen. Aandachtspunten: * Het betreft een in 2007 gerenoveerd (monumentaal) pand. * Woning is op de eerste etage. * De muren zijn voorzetwanden (gipsplaten volgens mij), met daarachter een stalen constructie. Indien er een vergunning nodig is vragen wij die zelf aan.

Dakbedekking vervangen chalet

Gaat om een chalet 11 bij 8. Ligt nu bitumen op en vind de platen mooi. Dus 2 licht gelijke delen die iets aflopen Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest