Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen stalen raamkozijn door hout:

Vervangen stalen raamkozijn door hout

Ik zou graag een raam met stalen kozijn en enkel glas, laten vervangen voor een houten kozijn met dubbel glas. Alle andere kozijnen in mijn huis zijn al van hout en de andere ramen hebben dubbel glas. De glazenzetter raadde me echter aan om voor dit raam naar een timmerman te gaan, omdat zij het kozijn niet konden vervangen. In de bijlage een foto van het raam, zowel gesloten als open. Ik heb ook een foto bijgevoegd van het andere raam in dezelfde kamer, dat al wel een houten kozijn heeft. Het liefst zou ik een kozijn willen dat daar op lijkt.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen stalen raamkozijn door hout uit heel Nederland:

Geïsoleerd stalen dak monteren

Wil een #1100 staaldak laten aanbrengen in Oude Niedorp. Gaat om een dak van 525 m2 dat vervangen moet worden.

Dakkamer uitbouwen op dakterras

Op de bovenste (2e) verdieping hebben wij een dakkamer en een dakterras, beide een driehoek (zie bijgevoegde tekeningen). Nu willen we graag de kamer uitbreiden, zodat het een grote vierkante kamer wordt. De huidige kozijnen zouden hergebruikt kunnen worden voor één zijkant, de andere zal gemaakt moeten worden, voorkeur kunststof buitenkant, zonder ramen. Maar wel met een luikraampje t.b.v. badkamer. De schuine zijde wordt nu ondersteund door een houten balk, met 2 stalen poten. Die moeten weg en de houten balk zal moeten worden vervangen door stalen profiel, om de constructie te dragen. Uitbouw krijgt dan een plat dak, aangeheeld aan het aanwezig schuine dakdeel. Aan de zijde met ramen dienen ook twee deuren te komen aan weerzijde, voor de twee kamers die we hier willen maken en beide toegang hebben tot het kleine deel dakterras (balkon). Graag zouden we de prijs ontvangen voor casco uitbouw, aangevuld met het maken van twee kamers, kamer voor CV+MV en badkamer. Inclusief aanbrengen electra punten, verwarming in kamers en badkamer, waterleidingen en afvoer badkamer, afwerking (stuc) in de kamers (excl. CV/MV kamer). Hergebruikt huidige kozijnen+ramen mogelijk, maar zien graag optioneel de prijs voor nieuwe kunststofkozijnen. Opnamen op locatie is zeker mogelijk. Het is gratis parkeren.

Drie trappen laten vervangen

De trap van de kelder naar de BG draait nu twee keer linksom en moet op de BG precies tegenover uitkomen, dus een kwart links en een kwart rechtsom. De huidige trap is gemetseld en zullen we uit het gat slopen. Deze kan dan vervangen worden door een basic stalen trap met profiel op de treden. De trap moet wel zo afgewerkt kunnen worden dat hij wat vocht kan hebben. Hij zou wel vanaf de eerste gemetselde treden kunnen worden gezet, zodat hij niet op de keldervloer rust. Er zijn in onze verbouwing nog meer (ook interessantere) trappen voorzien. Een stalen of houten wenteltrap naar een galerij in de woonkamer en een houten ingebouwde steektrap met kwart draai naar links onderin. Ik zou graag overleggen over een totaal offerte.

Rieten dak vervangen door dakpanplaten

Huidige dakbedekking is Riet wat zo goed als vervangen moet worden, bestaande vierkant schuur met een breedte van 7 meter, schatting is 20 m2. Aan beide zijkanten moet er wel een verbinding worden gemaakt met de twee rieten zijkanten van het dak. Dakbalken zijn nog prima. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Stalen dakplaten of dakpanplaten. Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest. Wat kosten de materialen en wat kost het om dit uit te laten vervoeren?

Alle kozijnen en binnendeuren verwijderen en sponningen aanhelen

Wij willen graag al onze binnendeuren laten vervangen. Allemaal zit er nu een stalen kozijn met deur in, waarbij de bovenkant is opgevuld met glas of met wit plastic. Wij willen alle deuren kamershoog hebben, waar dus ook een nieuw kozijn voor geplaatst zal moeten worden. Van de 6 deuren willen we 4 vervangen met houten of houten/glazen kamershoge deuren, en twee met stalen/glazen deuren (industriele stalen deuren). Bij de breedste deur (zie foto), moet daar dan ook een zijpaneel bij komen. Ipv staal kan dit ook aluminum zijn of hout met staallook. Deze industriële stalen deuren kunnen ingemeten en gemonteerd worden door een bedrijf, alleen moet het oude kozijn er dan uit zijn en de muur afgewerkt. Het liefst maken we een keer een afspraak om de klus te bespreken. We ontvangen ook graag en offerte voor het alleen verwijderen en afwerken van de wanden.

Golfplaten vervangen door dakpanplaten

Het gaat om vervanging en afvoeren van de golfplaten van een berging. In totaal 11 m3. Deze wil ik vervangen door stalen dakpanplaten zwart. De afmetingen zijn 110/122 cm. Ook de nokstukken. dat is ongeveer 410 cm.

Draagmuur vervangen door een stalenbalk +/- 9 meter voor een loods

Er stonden 2 loodsen tegen elkaar met beide een eigen buitenmuur en dak. De tweede loods is inmiddels plat gehaald, alleen die buitenmuur staat nog. Nu willen wij er 1 ruimte van gaan maken waardoor de buitenmuur opgevangen dient te worden door een stalenbalk. De balken rusten in de muur, deze dienen in de balk te komen (de balk niet onder de houten balken). Vervolgens kunnen ook de balken van de tweede loods (nieuw te maken) in die "H"-balk te komen. Dan is de vraag: kan de balk op de muur worden gelegen? Eventueel op beide muren? Hoe breed dienen die "stukjes muur" dan te blijven? Waarschijnlijk een geheel nieuwe kolom (stalen staanders aan beide kanten)? Dan dient er ook een fundering voor die kolommen te worden gestort? Graag een aanpak en ook een offerte voor de werkzaamheden. Periode in overleg, zou mooi zijn als dit tussen 1 en 3 maanden kan. Voor vragen telefonisch te bereiken. bezichtiging op locatie ook mogelijk

Dakpannen vervangen

Wil graag mijn oude pannen vervangen voor nieuwe of dakpanplaten op een schuur. Ik weet niet wat het oppervlakte van het dak is. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen, stalen dakplaten of dakpanplaten Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Diverse verbouwklussen binnenshuis

Ik zoek een aannemer voor een aantal klussen binnenshuis. Het gaat om het vervangen van een houten balkenvloer (32 m2) door een VBI-renovatievloer met droogsysteem vloerverwarming. Daarnaast moet een draagmuur verwijderd worden (B-1.6 meter, H-2.20 meter, D- 14 cm, inclusief het plaatsen van stalen balken. Er is nog geen reconstructieberekening voor gemaakt. Er is een kelder/kruipruimte onder de huidige vloer aanwezig.

Vijf binnenkozijnen vervangen

Wij hebben stalen kozijnen en board-deuren op de tweede verdieping. De deuren klapperen en gaan enkel dicht gepaard met een enorm lawaai. Ik dacht als we de kozijnen vervangen, dit probleem zou kunnen worden opgelost. Het gaat om vijf kozijnen in totaal. De metalen kozijnen wil ik laten vervangen door houten kozijnen. De bestaande deuren mogen weer afgehangen worden in de nieuwe kozijnen.