Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor plaatsen geluiddicht ventilatierooster:

Plaatsen geluiddicht ventilatierooster

Het ventilatierooster aan de voorgevel is toe aan vervanging. Deze was geluiddicht (ivm de drukke straat) en is afgebroken om onbekende redenen. Aangezien er nu geen rooster voor hangt en de winter eraan komt zien we graag een nieuw rooster komen. Het vorige ventilatierooster was 68 cm breed en 10-11 cm hoog. Ik hoor graag snel wat de mogelijkheden zijn!
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen geluiddicht ventilatierooster uit heel Nederland:

Slaapkamer geluiddicht maken + plaatsen triple glas

Ik wil onze slaapkamer van 3 x 5 m (wandoppervlak) geluiddicht maken. Het gaat om de wanden en de ramen die ik ook geluiddicht wil hebben. Momenteel hebben wij dubbel glas, maar zouden graag triple glas willen hebben. Graag advies over welk isolatiemateriaal het beste gebruikt kan worden.

Spackspuiten + wanden plaatsen zolder

Graag zou ik mijn zolder en de 1e verdieping willen laten spackspuiten. Op de zolder gaat het om +/- 100 m2 inclusief de schuine daken. De daken zijn met houtplaten afgewerkt, dus deze moeten wel worden voorbehandeld. Op de 1e verdieping zijn gipswanden van =/- 100 m2. Als het mogelijk is zou ik graag ook wanden van gipsplaten maken op de zolder. Het gaat om ongeveer 3 wanden. Ik zou de tekeningen kunnen sturen voor indicatie indeling. 1 wand moet 1,7 m breed bij ongeveer 2.60 m hoog worden. 1 wand 2,5 m en 1 van 4 meter. De wanden moeten geluiddicht geïsoleerd worden. Mijn zolder wordt met vloerverwarming opgeleverd, ik probeer met de aannemer te regelen dat de wanden toch geboord kunnen worden. Anders moet het met gipsblokken of iets dergelijks gemaakt worden. Graag inclusief 3 deuren met kozijnen. De wanden graag van type Swedex. De deuren kan ik zelf verzorgen.

Muur in winkel plaatsen, geluiddicht, lichtdoorlatend en ventilerend

Ik wil voor een winkel 55 m2 10 meter naar achteren 5,5 meter breed. Zit voor de rest niets in een tussenstand plaatsen tussen wachtruimte en praktijkruimte. De muur dient geluidsdicht te zijn maar kom ventileren en liefst lichtdoorlatend maar ook weer dat je elkaar niet ziet. Ik ben op zoek naar een specialist die mag de rest (stukwerk, evt vloer, verwarmingaanleg,afwerking) ook aannemen

Scheidingswand plaatsen met schuifdeur

Opsplitsen woonkamer om extra slaapkamer te maken. Meer informatie: - breedte 5160 mm - hoogte 269 mm Scheidingswand dient geluiddicht te zijn door middel van isolatie. Graag frame met hout. Tevens een een deuropening voor een schuifdeur op rail. Verder rekening houden met klein elektrawerk. Opdracht zal 1e week van mei moeten worden uitgevoerd. Materiaal opnemen in de offerte.

Geluiddichte glazen wand met schuifdeur plaatsen

Wij hebben in onze woning een doorgang van 377 cm breed en 258,5 cm hoog. Onze wens is om hierin een vast glaspaneel te laten plaatsen van ongeveer 190 cm breed en een glazen schuifdeur van ongeveer 180 cm breed. We willen de constructie graag zoveel mogelijk geluiddicht laten monteren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Schuifdeur plaatsen en voorraadkast maken onder dichte trap

Wij willen graag de eerste verdieping afdichten met een schuifdeur. Dus na einde trap naar boven (trapgat) Deze moet redelijk geluiddicht zijn. Ook zouden wij graag een nieuwe trap willen, nu hebben wij een open trap, deze moet van hout zijn en onderaan de trap willen wij een voorraad kast inclusief deuren (onderaan de trap) Ook zouden wij eventueel iets op de trap monteren vanwege de gladheid. Wij zouden graag een vrijblijvende afspraak inplannen om onze wensen kenbaar te maken.

Deuren in een cardiologiekliniek geluiddicht maken

Het betreft 1 tot 3 deuren in een kliniek (klein ziekenhuis) voor cardiologie. De kliniek is een jaar of 5 geleden geopend en heeft een moderne inrichting. Ik zit daar als psycholoog en ervaar veel geluid van de artsenconsulten. De deuren sluiten nu tegen een soort rubberen strip die in een soort smal gootje ligt. Er komt ook geluid onder de deur door. Er ligt zeil op de vloer en er ligt geen drempel of iets dergelijks. Liefst ook geen drempel plaatsen aangezien er in de hele kliniek geen drempels liggen.

Glazen wand tussen woonkamer en keuken plaatsen

Glazen afscheiding maken tussen de keuken en de woonkamer. Doorgang 2 breed bij 2.65 hoog. Met deur. Eventueel industriële partij met een vast deel en een draaiend deel, eventueel met stalen vlakverdeling. Doorzichtig glas. Enkel glas. Niet geluiddicht. Graag een globale indicatie van de kosten. Heb daar nu geen beeld bij.

CV-kast isoleren en deur plaatsen

Het betreft het zo snel als mogelijk plaatsen van een normale houten binnendeur, bij voorkeur geïsoleerd voor geluid in de woonkamer. Boven de deur moet een raampje van dubbelglas worden geplaatst. Daarnaast heb ik een tweede opdracht, namelijk het geluiddicht maken van de Cv-kast en het maken van een ventilatiegat. De deur moet geïsoleerd worden en er moet een iets van een strip tussen de deur en de vloer komen. Het ventilatie gat moet komen in een gipsplaten muur. Graag advies betreffend de mogelijkheden en een offerte.

Kamer geluiddicht laten maken

Ik wil een kamer van circa 19 m2 geluiddicht maken volgens het 'doos in doos' principe. Deze kamer zal gebruikt gaan worden als geluidsstudio. Is het nodig om een airco te plaatsen?