Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor 4 ventilatoren plaatsen in enkel glas ramen op kantoor:

4 ventilatoren plaatsen in enkel glas ramen op kantoor

In mijn kantoor wil ik graag in 4 bestaande ramen totaal 4 ventilatoren plaatsen. Het betreft een oud pand met enkel glas. De kozijnen zijn hermetisch dicht gemaakt en er kan dus niet gelucht worden.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 4 ventilatoren plaatsen in enkel glas ramen op kantoor uit heel Nederland:

Raamventilatoren plaatsen

In onze groepsruimte moeten 2 of meer ventilatoren geplaatst worden. De ruimtes zijn groter dan 20 m2. Ik wil weten of dit mogelijk is. Ik zou graag meer informatie willen hierover.

Ventilatoren in badkamer plaatsen

Ik wil graag twee badkamerventilatoren laten plaatsen (in het toilet en in de badkamer). Wat gaat dit mij kosten?

Ventilator installeren

Voor de afzuiging wil ik een dubbele ventilator van Itho BTV, in combinatie met elk 1 meter Sonode (akoestische slang) op wand- of dakkap laten plaatsen. Voor de luchttoevoer de DUCO Silenzio ZR AK wandrooster. Graag wil ik een offerte voor het plaatsen van deze ventilatoren.

Raamventilator plaatsen

Ik wil graag een raamventilator laten plaatsen in twee bovenramen (ongeveer 40 x 1.20 meter) met dubbele beglazing in onze keuken op de begane grond. Het gaat om een bedrijfspand in een hoekhuis in een woonomgeving. Graag een offerte voor het plaatsen van de twee ventilatoren (goede kwaliteit) inclusief materiaal en arbeid.

Ventilatoren plaatsen

2 kleine opbouw ventilatoren plaatsen in badkamer (ongeveer 6 m2) en toilet (2 m2). Afvoer kanaal is aanwezig. Materialen in overleg.

Gipsplafond plaatsen in de badkamer

Het oude plafond in onze badkamer is verwijderd. Er is nieuwe bedrading aangelegd en steunlatten zijn geplaatst. Graag willen wij gipsplaten laten plaatsen (voorzien van gaten voor spotjes en twee ventilatoren). Het gaat om een plafond van ongeveer 10 m2.

Inzethaard plaatsen

Plaatsen van tweedehands flam mt57+ kachel in bestaande open haard. Kachel zou wat maat betreft zo in de nis moeten passen. Dient wel aangesloten te worden op bestaand kanaal dat volgens haardenboer geschikt is en er geen extra pijp door de schoorsteen getrokken hoeft te worden. Rookgasuitgang kachel 200 mm, schoorsteen loopt van breed rechthoekig naar uiteindelijke rookgasafvoer van 16 cm vierkant. Daarbij loopt mijn schouw inwendig iets terug. Afvoer kachel en schoorsteen 16 cm dus niet loodrecht boven elkaar. Er zit reeds een gat in zijwand open haard, liep ooit een gasleiding, nu mogelijk bruikbaar voor elektra ventilatoren? Het gaat mij om het plaatsen en aansluiten van de kachel+ materiaal, afwerken en elektra aansluiten lukt zelf wel. Kachel nog niet in mijn bezit.

Ventilatoren plaatsen in ramen

Ik wil graag 2 ventilatoren laten plaatsen in 2 verschillende ramen op de eerste verdieping van ons pand. De roosters zitten over de hele breedte van de ramen. Beide zijn ongeveer 2 meter breed en de rooster zijn circa 20 cm hoog. Het gaat om vaste ramen met dubbel glas. Wel zit er boven deze 2 ramen al een ventilatierooster maar ik heb niet het idee dat deze veel ventileren. Kunt u deze aanpassen of elektrisch aangedreven ventilatie erin zetten? Graag verneem ik wat mogelijk is en wat voor kosten ermee gemoeid zijn.

Ventilator plaatsen in de badkamer en toilet

Graag laat ik in mijn badkamer en toilet de oude ventilatoren vervangen. Ik wil graag ventilatoren zonder hygrostaat maar wel met een timer. Het is een kleine toiletruimte met circa 2,5 m3 en een badkamer met circa 8 m3 inhoud. Ik ontvang graag een aanbieding voor de levering van de materialen en de plaatsingskosten.

Ventilator installeren in een oefenruimte

Ik wil graag ventilatoren laten plaatsen in een oefenruimte voor fysiotherapie. Het is een ruimte van 60 m2, met veel glas waardoor het warm kan worden met warm weer. Heeft u een indicatie hoeveel ventilatoren nodig zijn en hoeveel dit in totaal gaat kosten incl plaatsen?