Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor draadglas in schuurdeur vervangen:

Draadglas in schuurdeur vervangen

Het beschadigde glas is ongeveer 132 cm hoog bij 71 cm breed. Dit is helemaal kapot en wil ik graag laten vervangen.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadglas in schuurdeur vervangen uit heel Nederland:

Schuurdeur vervangen en nieuwe plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die mijn bestaande schuurdeur kan vervangen. Het is een houten deur met draadglas. Dit zou ik willen laten vervangen door een houten deur met weer draadglas daarin. De bestaande deur dient verwijderd te worden. De houten kozijnen zijn nog in goede staat. De nieuwe deur zou ik eventueel zelf kunnen schilderen, maar dat bespreek ik graag met de vakman.

Schuurdeur inmeten en afhangen

Ik zou graag z.s.m. een schuurdeur van cando met draadglas willen laten inlaten en afhangen door een monteur/ timmerman.

Nieuwe schuurdeur incl beslag en slot en montage

Onze schuurdeur is aan vervanging toe. Het is een stompe deur, rechtsdraaiend met draadglas. Wat zijn de kosten voor een hardhouten deur met draadglas en beslag/slot incl montage?

Brute draadglas in een schuurdeur vervangen

Het raam (brute draadglas) in onze schuurdeur is gebarsten. We willen deze laten vervangen. Hoogte 160 en breedte 65 cm.

Draadglas in de schuurdeur vernieuwen

Ik wil graag een offerte voor het vernieuwen (op maat aanschaffen en aanleggen/afwerken) van het draadglas in de schuurdeur. De maat van het draadglas is in mm qua breedte is 735 en qua hoogte 1365. Ik denk, maar ik weet het niet zeker, dat de latjes hergebruikt kunnen worden, dus graag offerte met en offerte zonder latjes. Er is een achterom.

Nieuwe hardhouten schuurdeur plaatsen

Betreft het leveren en plaatsen van een nieuwe hardhouten schuurdeur, voorzien van draadglas. De deur moet in het bestaande houten kozijn worden geplaatst. Het hangwerk indien nodig vervangen en het sluitwerk over plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Compleet kozijn, dorpel en schuurdeur plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het plaatsen van een complete schuurdeur inclusief draadglas. Verder dient er een kozijn van 92 bij 211 cm gemaakt te worden en een dorpel geplaatst. Naast de schuurdeur is er nog een gedeelte metselwerk van ongeveer 40 bij 100 cm wat hersteld dient te worden.

Schuurdeur afhangen

Wij hebben een vurenhouten schuurdeur besteld bij Praxis. Deze wordt geleverd met een draadglas ruit. We willen deze deur graag laten afhangen en daarbij het oude slot over laten zetten. We zullen de deur zelf schilderen. We ontvangen graag uw offerte.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het glas in schuurdeur vervangen. De afmeting +/- 72 x 103 cm. Ik wil er draadglas in hebben.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het draadglas in de schuurdeur is kapot. Ik wil dit laten vervangen. Ik weet niet of de glaslatten hieromheen ook vervangen moeten worden. Als dat zo is, dan zal de deur ook geschilderd moeten worden. Het enkele draadglas meet 57 cm x 113 cm.

Partners

Partners van Casius