Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glazen scheidingswand plaatsen:

Glazen scheidingswand plaatsen

We willen in de woonkamer een scheidingswand van glas, voor/bij de trap. De wand zal 340 cm breed zijn en 258 hoog. Dat is de hele breedte van de trap en kamerhoog. Helder glas, zonder tierelantijntjes. Uitvoering in januari of februari, als dat kan. Er is geen haast bij.
Onze klant uit Utrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen scheidingswand plaatsen uit heel Nederland:

Scheidingswand van staal en glas met deur

Breedte sparing 180 cm, hoogte sparing 300 cm. De sparing wordt in tweeën gedeeld van boven naar beneden. De ene helft wordt een vaste glazen wand, verdeeld in 6 vlakken, 2x3. De onderste 2 vlakken zijn dicht. De andere helft heeft dezelfde vlakverdeling, maar de onderste 4 vlakken vormen samen een deur van ongeveer 221,5 hoog. De bovenste twee vlakken zijn een vaste wand. De deur heeft gewone scharnieren, bij voorkeur zit de scharnierkant in het midden van de scheidingswand.

Sloopwerk van verschillende vloeren

Op de begane grond moet 50 m2 hardstenen vloer worden verwijderd. Tevens circa 15 m2 zandcement vloer verwijderen en houten vloerdelen van 15 m2. Diverse deurposten en deuren, keuken en tegelwerk verwijderen. Glazen scheidingswand (2 maal) verwijderen en een zwevend plafond. De foto's geven aan waar het om gaat en hoe groot de afmetingen zijn.

Glazen scheidingswand plaatsen

Wij willen een glazen scheidingswand plaatsen van 3,4 meter breed en 2. 58 meter hoog voor de trap in onze woonka er. Zie link met foto van de situatie.

Badkamer opknappen

In de badkamer wil ik graag gedeeltelijk nieuwe vloertegels aanbrengen. Betreft 25 tegels van 30 x 30 cm. De oude tegels eruit en nieuwe erin. Die heb ik staan. De wand gedeeltelijk opnieuw betegelen: circa 163 cm breed en tot aan het plafond. Mogelijk ook een bad plaatsen en een waterdichte glazen scheidingswand (van vloer tot plafond) zetten. Voor het bad moet gekeken worden of dat nog kan. Het liefst heb ik een klein bad van 1.65 meter.

Badkamer tegelen en een nieuw bad en hangend toilet installeren

Betegelen vloer en wanden badkamer met grote tegels (45 m2 tezamen). Er dient over de bestaande tegels heen betegeld te worden, dus hoeft er niet verwijderd te worden. Verwijderen oude badkuip en installeren en rondom betegelen van nieuwe. Scheidingswand maken en betegelen tussen nieuw ligbad en inloopdouche. Installeren glazen douchedeur. Installeren ingebouwd hangtoilet (nu normaal toilet). Installeren badkamerkasten en wastafel. Alles afkitten. Tussen 15 en 29 december dit jaar.

Glazen scheidingswand met deuren voor kantoorruimte

Wij, Leith Society, zijn binnen Europa aan het uitbreiden en de contracten voor ons nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam zijn net getekend! In dit hoofdkantoor willen wij een stalen scheidingswand (rond de 5,5 meter en 2,5 meter hoog) met deur(en) plaatsen om onze interview ruimte van het algemene kantoor te scheiden. In deze interview ruimte worden potentiële nieuwe kandidaten geïnterviewd door onze ambassadeurs, maar ook bijvoorbeeld talkshows gehouden. Het ontwerp staat nog niet helemaal vast maar voor het idee heb ik een foto bijgevoegd. Ons nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam bevindt zich op de Herengracht, in een prachtig monumentaal pand met uitzicht over de gracht en wordt ontworpen en ingericht door Suite 07. De inrichting wordt gedaan in dezelfde Scandinavische stijl die Leith gebruikt in Denemarken en Noorwegen.

Glazen scheidingswand plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een glazen scheidingswand in ons huis. Afmeting is 200 x 150 cm. De voorkeur gaat uit naar matglas.

Woning van achteren uitbouwen

Wij willen een uitbouw van 5,7 bij 3,3 meter. Plat dak slaapkamer met inloop douche scheidingswand douche en slaapkamer wordt glazen wand niet in begroting meenemen evenals een gietvloer niet meenemen in begroting

Verbouwing van de badkamer

Wij willen een offerte ontvangen voor de volgende werkzaamheden: · Het slopen van de bestaande badkamer, sanitair, wanden, vloer en leidingwerk · Het vervangen van bestaande kozijn voor nieuw kunststof, ongeveer 130 x 45 cm, dichtmetselen sparing · Het aanpassen van het bestaande leidingwerk naar de nieuwe indeling, water, afvoeren en elektra · Het leggen van een cementdekvloer op lewis platen, vloeroppervlakte ca. 9 m2 · Het uitrapen van de wanden met cementgebonden mortel, boven tegelwerk met wit pleister-/stucwerk · Het tegelen van de vloer, ca. 9 m2, wanden, ca. 17 m2, en pleister-/stucwerk wanden, ca. 17 m2, overgang tegels naar wit pleister-/stucwerk een rvs profiel · Het leveren en monteren van glazen scheidingswand, 1,2 x 2,0 meter, afmeting eventueel in overleg. · Het monteren van plafond inclusief verlichtingsspots · Het afvoeren van al het bouw, sloop en verpakkingsmateriaal in overleg

Badkamer werkzaamheden

Ik zoek iemand die een service luik en ventilatie onder onze jacuzzi wil maken, de kraan van de wasbak kan vervangen en de glazen scheidingswand op het bad weg kan halen.