Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor kras verwijderen in dubbel glas:

Kras verwijderen in dubbel glas

Ik heb een kras van ongeveer 10 cm in het glas van de schuifpui.
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kras verwijderen in dubbel glas uit heel Nederland:

Diepe kras uit glas verwijderen

Beschadigd raam door met een schuurmachine op het glas heeft geraakt. Ik heb met het schuren het glas geraakt van een schuifpui. Ik krijg het niet eruit met polijsten. Kunt u een diepe kras eventueel eruit krijgen? Het betreffen zo'n 2 plekjes van elk 20 cm ongeveer.

Deuk uit de koelkast verwijderen

Ik heb een kras van ongeveer 3cm en een mini deukje op de linker deur van mijn Samsung Amerikaanse koelkast. Zou graag willen weten of dit van te herstellen.

Badkamermeubel plaatsen

Het betreft het monteren van een badkamermeubel op een betegelde wand. Het meubel is 1200 x 460 x 500 mm groot en de wasbak is 1200 x 460 mm. Het materiaal is vervaardigd uit MDF (18 mm) met PVC kras bestendige toplaag, keramische wasbak, softclose sluitingen op lades, smart ophang systeem, spiegel met houten achterbord, inclusief 2 pop-up afvoeren en Sifons. De oude wastafel zal ik zelf verwijderen. Op dit moment is het een enkele kraan en de nieuwe wastafel heeft twee kranen dus dit zal gesplitst moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kras in voorruit auto

Op de voorruit heeft de ruitenwisser een boog van ongeveer 2 cm breed en ongeveer 50 cm lang gemaakt van dunne krsjes naast elkaar. Ik zou graag een prijsopgave ontvangen om deze weg te polijsten. De krassen zijn zo ondiep dat je nagel er niet op haakt of voet als je er overheen gaat. Omdat het een auto betreft kan ik ook even langskomen en wachten op het werk. Het postcode nummer is dus mjn huisadres maar hoeft niet de plek te zijn waar ik met de auto naartoe kan om de krassen te verwijderen.

Kras uit glas van een aquarium verwijderen

Graag zou ik willen weten of het mogelijk is om lichte krassen in het glas aan de buitenzijde van m'n aquarium te verwijderen. En indien dit mogelijk is, wat de kosten hiervan zijn. Zie uw reactie met belangstelling tegemoet.

Kras verwijderen

Ik heb een kras in de raam van mijn aquarium,is die te verwijderen en voor welke prijs ?

Krassen uit ramen verwijderen

5 ramen met kras erop wat kost ongeveer om eruit te laten halen

Kras in glas verwijderen

Betreft 1 kras verwijderen van een ruit op de begane grond aan de buitenzijde. Het huis staat in Baarn. Graag prijsopgaaf.

Kras in dubbelglas herstellen

Graag een prijs voor het verwijderen van een kras van 15 cm in het dubbel glas, aan de binnenzijde. Ik ben zzp'er in de bouw en de klant heeft na het plaatsen van het glas gezien dat er een kras in het glas zit.

Kras uit het glas verwijderen

Graag zou ik een offerte willen voor het verwijderen van een kras aan de buitenzijde van een ruit. De kras is voelbaar als je er met je nagel overheen gaat en is ongeveer 3 cm lang. Het gaat om 1 kras, deze wil ik graag laten herstellen.