Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam van de schuifpui vervangen:

Raam van de schuifpui vervangen

Betreft het vervangen van een raam (dubbelglas) in één deel van de schuifpui. Schuifpui heeft aluminium kozijnen. Afmeting glas (alleen zichtbare deel) ca 120 x 228 cm. In het nieuwe raam moet een ventilatierooster komen (is er nu niet).
Onze klant uit Nieuwegein (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam van de schuifpui vervangen uit heel Nederland:

Kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen

Graag wil ik kunststof kozijnen laten leveren en plaatsen. Het gaat om het volgende: 1e kozijn 3 vaste ramen met ventilatie roosters, 2440 bij 3270 mm 2e kozijn 2 vaste ramen en een deur, vaste ramen ventilatie roosters, 2440 bij 3510 mm 3e kozijn schuifpui met 2 vaste ramen en ventilatie roosters, 2440 5400 mm 4e kozijn vast raam en draai/kiepraam en ventilatie rooster, 2440 bij 2700 mm Het mooiste zou zijn rechte houtlook verbindingen en dit het liefst ook aan de binnen zijde. Er is een tekening aanwezig.

Dauerluft vervangen

Plaatsen van een nieuwe verstelbare Dauerluft in het raam van een schuifpui met dubbel glas. De breedte van het rooster is 158 cm en de hoogte 11 cm.

Radiator verwijderen en convectorput plaatsen

In verband met eventuele plaatsing van schuifpui is het gewenst om de aanwezige radiator te verwijderen en een convectorput te plaatsen. De aanwezige vloer is een betonvloer die uitgezaagd zal moeten worden. De convector moet aangesloten worden op de cv installatie. De breedte van het raam is 300 cm. Of de convectorput ook zo breed moet worden is mij niet bekend.

Convectorput plaatsen voor schuifpui

In verband met eventuele plaatsing van een schuifpui is het gewenst een convectorput te maken. De aanwezige vloer is een betonvloer die dus uitgezaagd zal moeten worden om de convectorput te plaatsen. Gewenst is de convector aan te sluiten op de cv installatie. De breedte van het raam is 300 cm. Of de convectorput ook zo breed moet worden is mij niet bekend. Graag wil ik een indicatie van de kosten van u weten.

Kattenluik in glas plaatsen

Mevrouw, mijnheer, Wij hebben een schuifpui van dubbel glas HR + waarvan 1 deel vast is en waarin we graag een kattenluik in willen laten plaatsen. De maat van dit vast deel is ongeveer 190 cm hoog en 127 cm breed (moet nog wel worden nagemeten). Wij begrijpen dat er een heel nieuw raam geplaatst moet worden.

Uitbouw realiseren komend voorjaar

Wij willen komend voorjaar graag een uitbouw realiseren van 2,5 bij 6 meter. We willen een schuifpui aan de achterzijde met een raam aan de rechterzijde (uitzicht op tuin). Schuifpui van kunststof of aluminium. Er zijn bij de bouw in 2006 reeds palen voor uitbouw aangebracht. Ik heb liever dat het gemetseld wordt, 1 muur staat er ook al en daar mogen we tegen aan bouwen van de buren. Er moet elektra naartoe getrokken worden.

Uitbouw achterzijde hoekwoning

Wij willen graag een stenen aanbouw met veel glas en 1 achterdeur en schuifpui realiseren van ongeveer 6 bij 4 meter. Schuin dak (vanaf onderkant kozijn raam boven) met pannen met daarin 3 dakramen. De uitbouw moet bestaan uit 2 vertrekken. 1 kleine(bijkeuken) en een grote( woonkeuken) Er moet voordat het geplaatst word nog een bijkeuken gesloopt worden. Er moet ook een elektra en waterleiding getrokken worden naar de aanbouw.

Radiator installeren

Na het plaatsen van een schuifpui in de woonkamer hebben wij geen verwarming meer. Voorheen hadden we één radiator onder het raam aan de tuinkant. Nu willen we een verticale, witte (vlakke of panelen) radiator plaatsen aan een binnenmuur tegen onze trapkast aan. Behoefte wattage is 2400 (denk ik). Breedte woonkamer is 5 m. , diepte is 4 m. De keuken dient ook verwarmd te worden door dezelfde radiator. De keuken is 3 m. Breed en de diepte is 3,75 m. De hoogte is 2,40 m. Graag ontvang ik meerdere offerte voor het aanschaffen van de radiator, alsook het installeren.

Zijkant woning uitbouwen

Ik wil dat de zijkant van de woning uitgebouwd moet worden voor badkamer en een slaapkamer. Er moeten water en elektra leidingen naartoe getrokken worden. De manier hoe staat helemaal open afhankelijk van wat mooi en goedkoper is. Prefab is wat makkelijker. Ik zit wel met heiwerk in verband met mijn carport. De uitbouw moet 2,5 bij 5-6 meter worden. Er moet wel een deur van binnen naar buiten komen maar geen deur naar de buiten toe. Er moet geen schuifpui of wat dan ook komen maar hooguit een raam.

Raamhorren plaatsen

Wij willen horren voor een raam in de badkamer en slaapkamer en een horsysteem voor onze schuifpui beneden. We laten de situatie hier graag even beoordelen en inmeten en ontvangen daarbij uw advies en een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius