Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Nieuwegein te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Nieuwegein heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Nieuwegein u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Nieuwegein of directe omgeving.

1657 klanten uit Nieuwegein bevelen een bij Casius in Nieuwegein aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Nieuwegein bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen., raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raam eruit en erin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Nieuwegein staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Nieuwegein:

Dubbel glas HR++ plaatsen

Huidig dubbel glas is lek. Graag raam vervangen door HR++ glas. Afmeting 166 x 164. Graag prijsopgave inclusief arbeidsloon, voorrij kosten dus een all-in prijs.

Dubbelglas plaatsen keukenraam

Ik heb een kapot keukenraam (dubbelglas) wat ik graag wil vervangen (maat: 62 cm x 159 cm). Het gaat om een maisonette bovenwoning, de ruit is gesitueerd op de tweede verdieping. Graag zou ik een offerte (iig een schatting/bandbreedte) willen ontvangen om dit te laten vervangen. Evenals een tijdsindicatie wanneer dit zou kunnen gebeuren. Ik heb er een beetje haast bij aangezien mijn huis zeer snel de verkoop in gaat en ik het vervangen wil hebben voor er foto's zijn gemaakt en er bezichtingen zijn.

Raam polijsten en etsen

Op oudjaars dag is er vuurwerk tegen mijn raam aangekomen, dubbel glas hr++. Hierdoor zitten er wat kleine butjes in het raam . De oppervlakte van de beschadiging is ongeveer 5 bij 5 cm

Dubbel glas plaatsen

Ik wil 1 thermopane ruit van 220 cm breed x 175 cm hoog vervangen. Er zit een oude thermopane in en er is een beetje houtrot (aan de binnenkant) aanwezig wat dan vakkundig gemaakt moet worden. Is dit mogelijk?

Kras verwijderen in dubbel glas

Ik heb een kras van ongeveer 10 cm in het glas van de schuifpui.

Raam van de schuifpui vervangen

Betreft het vervangen van een raam (dubbelglas) in één deel van de schuifpui. Schuifpui heeft aluminium kozijnen. Afmeting glas (alleen zichtbare deel) ca 120 x 228 cm. In het nieuwe raam moet een ventilatierooster komen (is er nu niet).

Kattenluikje in nieuw dubbelglas maken

Graag wil ik weten wat het kost om een kattenluikje met chip in een nieuw raam met dubbel glas te plaatsen. Afmeting van het raam is 28 cm bij 110 cm.

Salpeterzuur/cementsluier verwijderen van ruiten

Gaat om 6 ruiten van ca 1 bij 1,5 meter stuk.

Dubbel glas in de voordeur plaatsen

Omdat er in onze buurt veel wordt ingebroken via de voordeur, wil ik het enkel glas in onze voordeur laten vervangen door isolatieglas. Het gaat om twee ruiten, boven van 71 x 98 cm en onder van 71 x 65 cm. Ik laat graag even beoordelen of de deur er geschikt voor is of voor gemaakt kan worden. Daarna ontvang ik graag een offerte.

Draadglas in schuurdeur vervangen

De ruit in de schuurdeur is kapot. Ik wil deze graag laten vervangen. Afmeting is 70 x 142 cm. Graag ontvang ik een prijsopgave. Het gaat om glas met draad erin.

Dubbelglas vervangen

Ons voorraam is lek en wij willen deze graag vervangen. Ons achterraam heeft dezelfde afmetingen en wellicht willen wij deze ook laten vervangen, dat is afhankelijk van de prijs. Het raam bestaat uit een groot raam, met daarnaast een kleiner raam + bovenlicht, dubbelglas. De afmetingen zijn x 214.7 x 144 en 59 x 24.5 centimeter.

Lek glas in de achterdeur vervangen

Het dubbel glas (160 bij 60 cm) van onze achterdeur is lek, waardoor er een waas in het glas is gekomen. We vragen ons af of er nieuw dubbel glas in kan worden gezet. Eventueel zou een nieuwe achterdeur ook kunnen, als dat goedkoper is.

Dubbelglas met ventilatieroosters monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en het plaatsen van 4 ramen van 129 x 33 cm, van dubbelglas. In het kozijn dienen ook ventilatieroosters geplaatst te worden.

Dubbelglas ruit tijdelijk eruit

Ik wil mijn bank naar beneden halen deze moet echter via het raam op de 1e verdieping, Wat gaat dit ongeveer kosten? Het raam is 147cm breed en zonder luchtroster 138cm en inclusief 146cm hoog De bank eruit halen is ongeveer 15 min werk.

Gebroken bovenlicht vervangen

Het raam boven de deur naar de badkamer is gebarsten en moet vervangen worden. Glas leveren en plaatsen.

Ramen vervangen

De ramen in mijn woonkamer zijn lek, deze wil ik daarom graag vervangen. Het zijn 4 ramen, waarvan 2 schuiframen zijn van 110 cm hoog bij 79cm breed en 2 kleinere vaste ramen van 42 cm hoog bij 84 cm breed. Alle dubbelglas. Ik woon op de 2e verdieping in een appartementencomplex.

Bestaande vaste ruit dubbel glas vervangen

Vaste ruit op 1e verdieping met dubbel glas vervangen vanwege lekkage. Afmeting ruit ongeveer 57 bij 92 cm.

Vervangen raam

Vervangen dubbelglas HR++ 1.75M2. Wegens barst in het raam nu.

aantal ramen :3 oppervlakte breedte ...

aantal ramen :3 oppervlakte breedte :115 cm + lengte:350 cm

Betreft 2 dakramen in verschillende ...

Betreft 2 dakramen in verschillende afmetingen die moeten worden geplaatst en het vervangen van een raam in de slaapkamer (nu in 3 delen). Weet nog niet of ik enkel of dubbel glas wil, én welk type kozijnen ik wil. Laat me graag adviseren.

We willen van enkel glas, dubbel glas ...

We willen van enkel glas, dubbel glas laten zetten. Daarbij wel de kozijnen houden die we al hadden. Eventueel de kozijnen vervangen voor kunstofkozijnen. Voor zijn de ramen: 85x210 cm en 112x210 cm Achter zijn de ramen: 66,5x210 en 174x210 cm (In totaal dus 4 ramen) Gaat om ramen op de begane grond.

Bij dezen vraag ik een offerte aan voor ...

Bij dezen vraag ik een offerte aan voor het vervangen van bestaand dubbel glas op in Nieuwegein. Dit zijn de details: * aan de voorzijde van het pand een ruit van ruim 2,08 x 1,42 m2 (op de eerste etage, met tuin eronder) * aan de achterzijde een ruit van ruim 2,37 x 1,29 m2 (met een ruim balkon ervoor, eerste etage) * aan de kozijnen moet nog wat verbeterd worden (schaaf- en/of schilderwerk) * aan alle installatie-instructies moet voldaan worden t.g.v. volledige garantie op lek raken * de afvoer van het oude glas moet inclusief zijn. * optioneel een van de twee ruiten warmte-/zonwerend (elektrisch regelbaar?) Kunt u mij hiervoor een offerte sturen, met de bijbehorende levertijd?

1 dak/kantelraam is lek, dient nieuw ...

1 dak/kantelraam is lek, dient nieuw glas gezet te worden

DAKRAAM REPARATIE

DAKRAAM REPARATIE