Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raampjes van binnendeur vervangen voor spiegelglas:

Raampjes van binnendeur vervangen voor spiegelglas

Ik wil de raampjes van mijn binnendeur vervangen door spiegelglas. Het is een deur met 8 raampjes van ongeveer 50 bij 30 cm.
Onze klant uit Mijdrecht (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raampjes van binnendeur vervangen voor spiegelglas uit heel Nederland:

Vervangen van een binnendeur

Ik zoek een deurenspecialist die een houten binnendeur in mijn woning kan vervangen. In de deur zijn kleine raampjes aanwezig. Wellicht wil ik hier een deur voor in de plaats met een industriële look. Wellicht moet ook het kozijn vervangen worden.

Timmer- en kozijnwerk in de woning

Timmer- en kozijnwerk in de woning: - van een groot raam 3 aparte ramen maken. Het is nu 1 groot raam van ongeveer 3 meter breed en 1.50 meter hoog, met drie lage raampjes erboven. Er zit zowel aan de voor- als aan de achterkant van de woning een groot raam dat ik wil laten aanpassen; - het maken van een nieuwe koof boven de kachel; - het omdraaien van een binnendeur. Het is mogelijk om de deur om te draaien. Graag uw advies over de mogelijkheden bij de ramen en uw offerte voor de drie klussen gezamenlijk.

Glas-in-lood in een binnendeur repareren

De binnendeur heeft een paneel van 3 melk glas ramen tussen een kader raampjes van glas in lood. Nu is 1 raampje gesneuveld waar we graag een nieuwe in willen. Afmeting: 19 bij 34,5 cm.

Raam in een binnendeur vervangen

Van onze binnendeur met kleine raampjes is het onderste raampje gesneuveld. Het raampje is ongeveer 27.5 cm. bij 36.5 cm. Wat zou dit kosten om te repareren, prijsopgave verzekering.

Glas-in-lood in een deur monteren

Ik heb een tijdje geleden een binnendeur met glas-in-lood raampjes gekocht bij Karwei. In sommige raampjes zit een scheur. Inmiddels heb ik de nieuwe raampjes binnen, deze moeten in de deur gezet worden.

Glas-in-lood in de deur monteren

Een tijdje geleden hebben we een binnendeur met glas-in-lood raampjes bij Karwei gekocht. Het glas is kapot gegaan, dat is nu opnieuw besteld. Die raampjes moeten in de deur gemonteerd worden.

Montage deur

Nieuwe deur moet op maat gemaakt worden. Aanbrengen van nieuw standaard hang- en sluitwerk. Demonteren oude deur. Het is een stompe binnendeur. Er moeten ook 4 kleine raampjes geplaatst worden.

Binnendeur plaatsen

nieuwe deur met 8 raampjes op maat maken en plaatsen. inclusief hang en sluit werk

1 stompe binnendeur vervangen voor ...

1 stompe binnendeur vervangen voor nieuwe stompe binnendeur met raampjes. sluitwerk monteren. raampjes reeds geplaatst in deur. deur is reeds aanwezig (1 juli ) mogelijk nieuwe scharnieren

Ik heb in mijn flat aan de galerijkant ...

Ik heb in mijn flat aan de galerijkant twee metalen ramen in metalen kozijnen (60x110 cm) die ik wil vervangen voor houten ramen met HR glas. Daarnaast 1 binnendeur in de woonkamer vervangen voor een nieuwe deur met raampjes.