Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor klapramen vervangen door ventilatieroosters:

Klapramen vervangen door ventilatieroosters

Ik wil graag vier kleine klapraampjes vervangen door ramen met ventilatierooster en ik ben benieuwd naar wat dit kost.
Onze klant uit Maarssen (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klapramen vervangen door ventilatieroosters uit heel Nederland:

Dakpannen vervangen

Het betreft een schuin dak met twee velux klapramen. Het is een rechthoekig dak van 34 m2, en wij willen graag de huidige dakpannen laten verwijderen + afvoeren en vervangen door zinken dakpanplaten. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden en ik ontvang graag een offerte.

Vervangen dubbelglas door HR++ glas

Woonkamer In woonkamer 5 ramen vervangen door HR++. Klapraam (1) vervangen door niet open raam. Afmetingen ca. 90 cm x ca. 175 cm. Gelaagd glas? In twee ramen een ventilatierooster opnemen. In woonkamer 4 ramen vervangen door HR++. Afmetingen ca. 90 cm x ca. 35 cm. In twee ramen een ventilatierooster opnemen. In woonkamer 1 raam vervangen door HR++. Afmeting ca. 90 cm x ca. 28 cm. In woonkamer 2 ramen vervangen. Klapraam (1) vervangen door niet open raam. Afmetingen ca. 120 cm x ca. 75 cm. In twee ramen een ventilatierooster opnemen. In woonkamer 1 raam vervangen door HR++. Afmeting ca. 170 cm x ca. 210 cm. Gelaagd glas. Meerprijs opgeven voor schuifpui. Schuifpui is optie. Keuken In keuken vijf ramen vervangen door HR++. Klapraam (1) vervangen door niet open raam. Afmetingen ca. 85 cm x ca. 150 cm. In twee ramen een ventilatierooster opnemen. Bijkeuken In de bijkeuken drie ramen vervangen door HR++. De drie klapramen vervangen door drie ramen die niet open kunnen. Afmetingen ca. 77 cm x ca. 120 cm. In elk raam een ventilatierooster opnemen. Dit aanbieden als optie. Eerste verdieping Twee klapramen vervangen door HR++ inclusief ventilatierooster. Afmetingen ca. 15 cm x 90 cm. Te bereiken vanaf balkon. Dit aanbieden als optie.

Badkamer aanpassen op levensloop

Badkamer opknappen met oog ook op onze leeftijd , dus een makkelijker instap van de douche enz. De badkamer is ruim 25 jaar oud. De badkamer heeft een douchecabine, wasmachine, droger, wastafelmeubeltje en een radiator. De badkamer is ongeveer 2 x 3.5 meter. Wat er gedaan moet worden: De douche moet een inloopdouche worden. Vloer aanpassen voor de inloopdouche. Wandtegels vervangen. Nieuw wastafelmeubel. De wasmachine moet blijven staan, misschien kan de droger erop geplaatst worden. Wandtegels vervangen. Er is een badgeiser in de badkamer, die voorlopig laten hangen. Het plafond is van kunststof schroten. Er zijn twee klapramen in de badkamer. Optioneel vloerverwarming aanbrengen.

Dubbel glas in klapramen vervangen

In 2 klapramen zijn de dubbele ruiten lek en zou ik graag willen laten vervangen, het betreft houten chalet op park te Overberg. Het betreft 2 ruiten gemeten in de sponning 83 x 51 cm. Graag ontvang ik prijs indicatie via email.

Ramen vervangen voor klapramen

Ik wil graag 3 ramen die niet open kunnen laten vervangen door klapramen. De ramen zitten in een hardhouten kozijn en zijn allemaal ongeveer 1 x 1 meter groot.

Schuifpui en enkele klapramen vervangen

Dit betreft een offerte aanvraag om de schuifpui op de beneden verdieping te laten vervangen. Enkele reparaties aan houten kozijnen en het vervangen van 1 of 2 uitklapramen. Graag binnen 2 maanden deze werkzaamheden uitvoeren.

Zolderramen vervangen

Ik wil 2 zolderramen vervangen voor twee andere klapramen. Maat 55 x 80 centimeter of iets groter.

Vervangen van kozijnen en klapramen

Vervangen van kozijnen en klapramen: - repareren hardhouten kozijn welket aan de binnenkant aangetast is, in de badkamer op de eerste verdieping; - vervangen 7 houten luikjes boven draairamen, van watervast multiplex (bij andere huizen zijn het ramen), op de eerste en tweede verdieping; - 4 ruiten naar dubbelglas - totaal plm 3 m2. Een op de eerste verdieping, de overige drie op de tweede verdieping. Uitvoering uiterlijk eind augustus, in september komt onze schilder.

Dubbelglas met ventilatierooster plaatsen

In het huis van mijn zoon zijn nog enkele ramen van enkel glas. Ik wil die, als het kan, laten vervangen voor dubbel glas, eventueel met ventilatierooster. Ik ben daar nu zelf niet aanwezig, maar het gaat sowieso om 4 ramen van ongeveer 80 cm bij 1,5 meter en een paar klapramen. Het kan zijn dat er nog meer ramen zijn. Ik wil graag de nieuwe ramen in de bestaande houten kozijnen laten plaatsen. Volgende week vrijdag (20 februari) zou in de ochtend iemand langs kunnen komen om de ramen op te meten en dan een offerte te maken. De vervanging van het glas kan dan, nadat de offerte goed is bevonden, in overleg plaatsvinden.

Dubbelglas ter vervanging van enkel glas

Ik heb momenteel enkel glas aan de achterzijde van de woning, dit wil ik laten vervangen door dubbel glas. Graag geheel afgewerkt, schilderen doe ik zelf. Het is op de eerste verdieping van mijn appartement. Geschatte afmetingen: 1e breed 160 / hoog 153; 2e breed 104 / hoog 152. Twee openslaande ramen van geschatte meting . 1e hoog 101 / breed 65; 2e hoog 101 / breed 65. Twee klapramen van geschatte meting. 1e hoog 25 / breed 65; 2e hoog 25 / breed 65.