Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Maarssen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Maarssen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Maarssen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Maarssen of directe omgeving.

847 klanten uit Maarssen bevelen een bij Casius in Maarssen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Maarssen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: balkon beglazing plaatsen, dubbelglas in de serre vervangen, dubbel glas in stacaravan plaatsen, change (3 x) single glass window to double glass window, twee HR++ glas ramen leveren en plaatsen, ramen vervangen, raam vervangen, spiegelwand op maat leveren en plaatsen, gaten in dubbel glas voor ventilatie maken (3 stuks), glas vitrinekast-deurtjes vervangen, glas laten zetten, nieuw bovenlicht plaatsen, ventilator plaatsen in een raam, vervangen glas in binnen deuren, raamventilator plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Maarssen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Maarssen:

Ventilatierooster in het raam vervangen

Ik wil graag een ventilatierooster in het raam vervangen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Klapramen vervangen door ventilatieroosters

Ik wil graag vier kleine klapraampjes vervangen door ramen met ventilatierooster en ik ben benieuwd naar wat dit kost.

Kattenluik in dubbelglas

Ik zoek een glaszetter die in een ruit van HR ++ 46 bij 216 cm (dagmaat) kan leveren en plaatsen. In dit glas wil ik een kattenluikje met chip laten monteren. Het gat zou in het midden en aan de onderzijde moeten komen te zitten van het glas.

Inbraakwerend glas in voordeur zetten

Ik wil graag inbraakwerend glas in de bestaande voordeur laten plaatsen. Het glas is ongeveer 0.60 x 1.20 meter groot.

Enkel door dubbel glas vervangen in huis

Graag zou ik bij jullie een offerte willen opvragen voor het vervangen van ons enkel glas naar dubbelglas voor de begane grond en op de verdieping. In keuken en de hal en boven is in de slaapkamer. Graag wil ik het verschil zien tussen de prijs van dubbelglas en enkelglas. Onderstaand de grove afmetingen van de ramen die het betreffen: Onderstaande 2 ruiten op begane grond Breedte 54 cm Hoogte zonder rooster 26 cm (hoogte met rooster 32,5 cm, moet het rooster ook vervangen worden als deze nu op enkelglas zit? Dan graag meenemen in offerte) Breedte 90 cm hoogte 32,5 cm Onderstaande 4 ruiten op de 1e verdieping: breedte 90 cm hoogte 138 cm breedte 44 cm hoogte 96 cm breedte 120 cm hoogte 138 cm breedte 44 cm hoogte 96 cm.

Putje in dubbel glas repareren

Putje on buitenzijde glas, waarschijnlijk door steentje. Is dat te repareren en wat gaat dat ongeveer kosten? Graag reactie per mail.

Glas in Velux GGL-2 dakraam vervangen

Dubbel glas in Velux dakraam GGL2 is lek. Leveren en plaatsen van het glas

Spiegel op maat leveren en plaatsen

Een spiegel van 4 mm dik, zonder scherpe rand. Afmeting 1700 mm bij 800 mm. Wat gaat mij dat kosten. Graag uw reactie.

Dubbelglas laten plaatsen

Ik wil graag dubbel glas laten plaatsen in de woonkamer en op de 1e verdieping en 2e verdieping. De kozijnen op de begane grond, woonkamer, zou ik het liefst willen behouden. - Woonkamer: in totaal nu 7 ruiten, waarvan 2 grote. Ik zou dit willen veranderen in 4 ruiten indien het mogelijk is. - 1e verdieping: achterkant nu in totaal 4 ruiten en aan de voorkant 3 kleine ruiten. - Op de 2e verdieping aan de achterkant heb ik op dit moment aluminium kozijnen en zou deze willen veranderen in een ander soort kozijn. - Tevens is mijn voordeur ook enkel glas, ik weet alleen niet of dit ook vervangen kan worden door dubbel glas? Geen idee welke opties er zijn en wat mogelijk is. Ook zou ik willen weten of jullie de ruiten opmeten, aangezien ik niet precies weer hoe dat moet gebeuren en ik niet hiervoor aansprakelijk wil zijn.

Autoruiten polijsten

Alle 4 de portieren van mijn wagen hebben krassen in de ruiten vanwege zand tussen de rubbers en het openen en sluiten van de ramen. Die krassen wil ik graag weg gepolijst hebben. De ramen zijn allemaal dubbelglas.

Krassen uit ruiten verwijderen

Krassen van het schuren van de kozijnen met schuurpapier langs de glaslatten verwijderen

Krassen op het raam

Ik heb krassen op het raam. De krassen komen door de schuurmachine die tegen het raam kwam tijdens schuren van het raam. Wat zijn de kosten? Het gaat om 1 raam

onderdorpel voordeur vervangen + glas plaatsen

De onderdorpel van de voordeur is deels rot en dient vervangen te worden. De lengte van de huidige onderdorpel is ongeveer 1.60 meter, deur en zijlicht. Tevens beglazing zijlicht vervangen door dubbel, sier glas maten: 0.77 x 0.45 meter en 1.15 x 0.45 meter. Sierglas voordeur vervangen door enkel sierglas passen bij dubbele beglazing zijlicht.

Glas in een Velux GGL2 dakraam vervangen

Dubbel glas in Velux dakraam GGL2 is lek. Leveren en plaatsen van het glas.

Dubbbel glas plaatsen

2x dubbel glas plaatsen in de woonkamer inclusief roosters. Het betreft ook het leveren van het dubbele glas. Het is ongeveer 2 keer 75 cm breed. Hoogte weet ik niet precies.

Raam voor tuinhuis

Raam voor tuinhuis. Het betreft de levering van een raam voor een open tuinhuis (prieel). Afmetingen: circa 290 cm breed en 150 cm hoog. Levering aan huis en plaatsen, exclusief voorbereiding en afwerking. Het gaat alleen om het glas. Gaarne advies voor soort en dikte van het glas en een indicatie van de prijs.

Plaasten van HR glas. 3 stuks met ...

Plaasten van HR glas. 3 stuks met afmeting 85cm breed x 145cm hoog voorzien van vertilatieroosters en 3 stuks met afmeting 63,5cm breed x 145cm hoog. Te plaatsen op 1ste verdieping van woonhuis.

Wij hebben een schuifpui en willen deze ...

Wij hebben een schuifpui en willen deze vervangen door twee openslaande deuren en de andere delen van de raamspijlen willen we tot 1 maken. De deur maten zijn totale breedt van 143 tesamen en 205 hoog Het raamoppervlak is 311 breed en 220 hoog Evt een een stukje vanaf de grond