Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervangen glas van serre:

Vervangen glas van serre

gaat om 5 ramen van ongeveer 1.80 X 2.00, 1 raam van ongeveer 0.80 x 2.00. dit zijn staande ramen. Voor het dak gaat het om 3 panelen van 3.30 x 0,65 en 2 driehoeken samen ongeveer 2,5m2 dit moet gehard glas zijn, zie bijlage. (voor het dakdeel heb ik een offerte, maar wil ik niet met die partij verder) voor vragen ben ik vanaf morgen (29mei) bereikbaar, ander per mail of whatsapp
Onze klant uit Maarsbergen (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen glas van serre uit heel Nederland:

Kozijnen vervangen

Wij willen de kozijnen laten vervangen op de begane grond en de eerste verdieping van onze jaren 30 woning. Alles bestaat nu nog uit enkel glas en er zitten behoorlijke kieren in het kozijn. Gaat om ongeveer 8 kozijnen die dubbelglas moeten gaan bevatten.

Balkondeuren en kozijnen vervangen

Ik zoek een kozijnenspecialist die een aantal kozijnen en ramen (enkel glas) kan vervangen. Ik heb enkel glas met houten kozijnen (incl. 2 balkon deuren). Ik wil ze vervangen met kunststof kozijnen en dubbelglas hr++. Dit bevindt zich op tweede verdieping.

Een woon-klaar opgeleverde uitbouw realiseren

Wij zijn voornemens om een uitbouw te laten plaatsen, het gaat om ongeveer 5,5 m x 2 m. Hiervoor zal eerst het schuurtje verwijderd moeten worden (zie foto's). De uitbouw willen wij volledig af opgeleverd hebben met bijvoorbeeld stroom, licht etc en verder afgewerkt. De bestaande radiator zal plaats moeten maken voor een convectorput of een radiator aan de wand. Het huidige kozijn moet vervangen worden door kunstof kozijnen met dubbel glas en openslaande deuren of schuifdeuren. De uitbouw moet geplaatst worden tussen twee reeds bestaande uitbouwen. Er is geen achterom aanwezig, de tuin ligt aan het water. De uitbouw moet identiek als die van de buren worden.

Reperatie/vervangen delen van balkonhek en boeibord en vervangen glas/glaslatten in een stolpraam

We hebben drie klussen: 1. Een deel van ons balkonhek is aan het rotten, deze delen moeten worden gerepareerd/vervangen en nieuwe delen moeten worden geschilderd. 2. Een deel van onze boeiborden is aan het rotten, deze moeten worden vervangen/gerepareerd en nieuwe delen moeten worden geschilderd. 3. In een stolpraam zijn de glaslatten aangetast, deze moeten worden vervangen (inclusief het glas) en geschilderd.

PVC vloer repareren

Onze vloer is beschadigd nadat een plexiglas schilderij op de grond is gevallen. Nu zitten er stukjes glas in de vloer. Graag ontvang ik een offerte voor het repareren / vervangen van de vloer op de begane grond van om en nabij 55m2. Gaat om een verzekeringskwestie.

Glas in lood binnendeur vervangen

Er zit een ster in het glas-in-lood raam van mijn Cando-binnendeur. Dit wil ik graag herstellen. Het gaat om CanDo glas in lood kristal Dimension Dublin 231,5 x 93cm artikelnummer 8711251336009. Graag ontvang ik een indicatie (incl. schilderwerk indien dit nodig is) Het gaat eigenlijk om 1 paneel. Ik zie dat je ze alleen per 2 kan bestellen ?

Nieuw bovenlicht plaatsen

Bovenlicht vervangen door dubbel glas. Is nu enkel glas en sluit ronduit slecht. Heeft telescoop scharnieren. Zie foto. Afmetingen: 159 cm bij 29 cm. Het bovenlicht zit erg hoog, Electrische scharnieren monteren?

Vervangen glas in binnen deuren

Vervangen raampjes van 2 binnendeuren. Het gaat om elk 4 raampjes van 61,5 cm bij 35,5 cm. Huidige raampjes kan ik er eventueel zelf uithalen. De nieuwe ramen moeten stevig zijn ivm dichtslaan van de deur.

Ramen vervangen

Wij willen in het kozijn van de keuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer het normale dubbele glas laten vervangen door HR++ glas met ventilatieroosters.

Fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen

Wij, 5 buren willen graag onze schuren vervangen. Omdat er water vanaf onderaf in de schuur komt, willen wij de betonnen plaat die er nu ligt graag aangepast/opgehoogd hebben en daarop dan een simpele functionele houten schuur geplaatst. Het gaat om schuren van ca. 310 bij 2.10 meter, bij sommige gekoppeld waardoor het dus ca 6.20 bij 2.10 mag worden, met een tussenwand ertussen. Plat dak (nu bituum)plaatsen, waterafvoer daarvan installeren, schuur neerzetten incl. deur, of wellicht bij sommige dubbele deur en event. glas erin. Enkele bewoners willen ook een overkapping aan de schuur indien mogelijk. Als dit prijstechnisch haalbaar is evt. schuur afbreken en oud materiaal afvoeren, anders doen wij dat zelf. Eenvoudig geïmpregneerd hout of i.d. Er is de bereidheid om evt. mee te helpen bij de bouw. Wij zouden het fijn vinden op korte termijn offertes te ontvangen, eerdere 2 offertes hadden een niet haalbare prijs voor ons, graag realistisch tarief. Waarvoor alvast dank.

Partners

Partners van Casius