Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Harmelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Harmelen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Harmelen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Harmelen of directe omgeving.

83 klanten uit Harmelen bevelen een bij Casius in Harmelen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Harmelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen van 13 ramen in historisch pand, double glass in windows, vervangen dubbelglas door HR++ glas, change single glass to double glass windows, dubbelglas vervangen, raam leveren en in buitenmuur plaatsen, kattenluik in schuifpui, dakraam plaatsen, glas vervangen en daarbij een nieuw ventilatierooster aanbrengen, ruit vervangen in Limmen, ventilatierooster en instelbare raam uitzetters in klepramen plaatsen, kattenluik in dubbelglas laten monteren, spiegel op maat leveren en monteren, kattenluik laten plaatsen, ventilatierooster in het raam plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Harmelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Harmelen:

Glas vervangen in Velux ramen

Het glas van 3 GGL 1 Velux dakramen is lek, graag wil ik weten wat de kosten zijn van het glas en het laten vervangen (dus 3 x). De afmetingen zijn 60 x 73 cm.

Dubbelglas bestellen met gat voor kattenluik

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het vervangen van het dubbelglas in mijn achterdeur voor dubbelglas met gat voor een kattenluik. De afmeting van het raam is 71 x 159 cm.

Dubbelglas met roedeverdeling plaatsen

Wij willen 5 ramen van (binnenkant) 80 bij 166 cm, (buitenkant) 184 bij 80 cm laten vervangen door dubbelglas, geïsoleerd met aan de binnenkant van het glas dan de kozijnen/roedeverdelingen. Als u de foto's bekijkt, ziet u wel wat ik bedoel. Ook hebben wij 5 boerderijraampjes (smalste lengte) 60 (langste lengte) 96 bij 86 cm breed. Ook hetzelfde principe. Dubbelglas met de kozijntjes/roedes ín het dubbele glas.

Spiegel op maat laten snijden

Ik wilde een spiegel in de maat: 1000 mm breed x 750 mm hoog x 4 mm dik.

Glas zetten met HR++ en zonwerend

Op de begane grond de voorruiten van de woonkamer vervangen. Deze zijn goed bereikbaar. Op het kleine raam een geluiddempend rooster, RAL 9001. Om een wiebelend zicht te voorkomen blijkt het gewenst ongelijke glasdikten toe te passen, ++: spouw van 15 mm, gas gevuld. De maten zijn ongeveer in centimeters: (bxh) Ruit 1: 197 x 159. Ruit 2: 48 x 159 cm, inclusief rooster.

Glas vervangen

Deurraam dubbelglas vervangen (achterdeur)maat ong. 60x120cm

In het huis moet al het enkele glas ...

In het huis moet al het enkele glas worden vervangen door dubbel glas