Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Driebergen Rijsenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Driebergen Rijsenburg heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Driebergen Rijsenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Driebergen Rijsenburg of directe omgeving.

321 klanten uit Driebergen Rijsenburg bevelen een bij Casius in Driebergen Rijsenburg aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Driebergen Rijsenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, glas in lood in een binnendeur plaatsen, 4 ventilatoren plaatsen in enkel glas ramen op kantoor, ventilatierooster in het raam vervangen, dubbelglas voorzien van uitsparing met kattenluik, dubbel glas in keukendeur zetten, dicht raamkozijn vervangen voor klapraamkozijn, ventilatierooster in bestaand raam plaatsen, kattenluik in dubbel glas, kattenluik in dubbelglas plaatsen, dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen, dubbelglas raam vervangen, glazen deur vervangen, kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten, privacyfolie op ramen aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Driebergen Rijsenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Driebergen Rijsenburg:

Kattenluik plaatsen in gewapend glas

In de portiek van mijn flat mag binnenkort een kattenluik worden geplaatst. Omdat het om gewapend (met draadjes) glas gaat, geeft de VVE aan dat het mogelijk moet zijn om het luik in het bestaande glas te plaatsen, dit zie ik ook bij andere portieken in de flat terug. 1 standaard (geen mogelijkheid om op slot te doen!) kattenluik in bestaand glas plaatsen is dus de vraag

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een kattenluikje in een ruit van dubbel glas van 34 x 177 cm.

Isolatieruiten vervangen

Wij hebben aan de tuinzijde van onze woonkamer een groot raam van 150 x 230 cm, een deur met een ruit van ongeveer 62 x 121 cm en een klein bovenraam met ongeveer 67 x 11 cm glasoppervlak. Er zit al isolatieglas in, maar wij willen dit laten vervangen door zonwerend HR++ isolatieglas. We laten de ruiten graag hier inmeten en ontvangen een prijsopgave.

Glazen tafelblad verkleinen

Glasplaat van 100 x 100 moet 90 x 90 worden en afgerond. De glasplaat is het blad van de tafel. Dus geen blad eronder. Dikte 8 mm. Vanwege slechthorendheid graag contact per e-mail.

Glas in voordeur zetten

Onze aluminium voordeur bestaat uit 2 ramen. Het onderste raam is lek waardoor er vlekken in het glas zitten. Dit raam moet woerden vervangen. Afmeting 73,5 x 55 cm dubbel glas. Leveren en plaatsen van dubbel glas.

Nieuwe glas in 2 kamer en suite deuren

2 Kamer en suitedeuren moeten van nieuw glas voorzien worden. maat 172 bij 63 cm. draadglas glad of veiligheidsglas.

lekkage

Onze voorruit lekt en tocht, het rubber waar de ruit mee is gemonteerd is hier en daar te kort geworden. Ruit is 260x200. Gaat dus om reparatie.

Twee grote ramen in woonkamer van ...

Twee grote ramen in woonkamer van ongeveer 2,5 x 1,5 m moeten vervangen worden door thermopane. Daarnaast zijn er in de woning nog drie andere ramen die geisoleerd moeten worden. (slaapkamer en zolderramen)