Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit De Meern te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in De Meern heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in De Meern u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in De Meern of directe omgeving.


Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit De Meern bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: renoveren dak serre, kattenluik in dubbelglas, hR++ glas plaatsen in nieuwe erker, kattenluik in dubbel glas laten plaatsen, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, vervangen hr++ glasplaat in tuindeur door identieke plaat met kattenluik, nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik, kattenluik in zijlicht HR+++ glas, kattenluik in dubbelglas, kattenluik in dubbelglas laten plaatsen, kattenluik met chip in dubbelglas leveren en plaatsen, kattenluik in glas plaatsen, ventilatierooster plaatsen in bestaand kunststof draai/kiepraam, dubbelglas met gat voor kattenluik, glaslat en eventueel 3 ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in De Meern staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in De Meern:

Kattenluik in dubbelglas monteren

Wij willen graag een kattenluik laten plaatsen in het glas (65 cm x 172 cm) van onze achterdeur (93 x 211 cm). Graag willen wij weten wat de totale kosten zijn om dit te realiseren in Vleuten.

Ventilatierooster aanbrengen in zijraam van erker

Ik wil graag een ventilatierooster laten aanbrengen in het zijraam van onze erker. Bxh = 69x176cm (dagmaat). Graag zou ik advies willen over welke type roosters er zijn en welke het beste geschikt is voor onze situatie. Ik wil zelf het rooster kunnen instellen, van dicht naar helemaal open, liefst nog met 1 of meerdere tussenstappen. Het glas waar het op/in moet komen is Semco Star HR++ glas uit 2012. Dit zal waarschijnlijk een nieuw stuk glas moeten worden. Graag zou ik aanschaf en montage in de offerte zien, en evt. Meerwerk schilderen in juiste ral-kleur, zowel binnen als buiten optioneel meegenomen.

Ventilatieroosters vervangen

Ik heb in mijn woning uit bouwjaar 1993 een aantal ventilatieroosters die aan vervanging toe zijn. Ze laten open of dicht net zo veel wind door en vermoed dat ik hierdoor ook een hoop warmte verlies. Ik heb een voorbeeld van deze roosters toegevoegd. Ze zijn allemaal bevestigd in het venster boven op het dubbelglas wat aanwezig is. Het gaat hierbij om de volgende maten exclusief rooster die zo'n 12 cm hoog is: 3 ramen van 102 x 70 cm (1ste verdieping), 1 keukenraam 70 x 90 cm, 1 woonkamerraam 163 x 140 cm. Gaarne ontvang ik een offerte om deze roosters te laten vervangen. Tevens ontvang ik graag een offerte als ik 2 roosters wil laten verplaatsen, namelijk: 1 raam van 102 x 70 (1ste verdieping) naar de andere kant van de kamer in een raam van 80 x 126 cm. Daarbij is ook een nieuwe isolatieruit nodig. Verder 1 woonkamer raam 163 x 140 cm (zithoek) naar andere zijde in een raam van 152 x 70 cm met een nieuwe ruit.

Dubbel glas schoonmaken

2e verdieping met de ladder bereikbaar strepen en druppelvorming de glazenwasser is geweest en krijgt niet schoon . Hij heeft het over polysten en etsen . +/-2m raam gebruik weinig internet , wil je mij bellen ? Ivm. Onderhoud beetje haast bij

Glazen balkonafscheiding vervangen

De deur in de keuken die toegang geeft naar het balkon is na een harde windvlaag opengegaan en heeft de glasafscheiding op het balkon geraakt. Er zit nu in beide delen van de afscheiding een barst, maar de ruit is niet gesprongen. Ook 1 ruit aan de achterkant van het appartement is in het verleden geraakt en deze moet ook hersteld worden. Het zijn 2 stalen panelen, 1 voor het appartement en 1 achter, waarin 4 glazen delen zijn geplaatst, deze bevinden zich op ons balkon ter afscheiding met de buren. Het glas bestaat uit mistig draadglas. De maten van de ruiten zijn L 105 cm B 112 cm en 88 cm x B 112 cm. De kosten worden na overleg van een offerte betaald door de Vereniging Van Eigenaren. Het aanzien van het appartement door de glasbreukschade is erg slecht en daarom is vervanging binnen afzienbare tijd nodig. Er zijn foto's beschikbaar.

Isolatieruit vervangen

Ik heb in mijn slaapkamer een isolatieruit met een ventilatierooster erboven. Het rooster is kapot en tijdens stormachtige dagen hebben wij daar veel overlast van. Graag laat ik de ruit met het ventilatierooster verwijderen en er alleen een isolatieruit voor terug plaatsen. De sponningmaten zijn 142 cm hoog en 90 cm breed. Wij wonen in een appartement van 15 jaar oud. Ik weet niet wat de glasdikte en spouwmaat van het isolatieglas is. De juist maten moeten hier even worden ingemeten.

Dubbelglas zetten in nieuwe kozijnen

Ik wil graag dubbel glas laten zetten, het is nu enkel glas. Eventueel ook nieuwe kozijnen plaatsen. Het gaat om het gehele huis (eengezinswoning), inclusief op zolder (dakkapel) en de buitendeuren. Graag langs komen om de kozijnen te inspecteren en aangeven of de kozijnen nog in goede kwaliteit verkeren en of deze gebruikt kunnen worden voor dubbelglas.

Dubbelglas vervangen

Dubbelglas vervangen. In ieder geval twee ramen van 84 cm breed x 142 cm hoog met HR ++ en een zonwerende laag. Het zijn twee ramen op het zuiden, op zolder, met houten kozijnen en vaste ramen. De twee aan de andere kamer even bekijken of vervanging als nodig is, dat is niet de zonkant dus hoeft geen zonwerende laag in het glas te zitten.

Ruit in schuurduur vervangen

Van een schuurdeur bestaande uit een ruit met 6 aparte vakken is 1 van de 6 ruitjes kapot. Dit ruitje is naar schatting ongeveer 20 bij 15 centimeter.

Vervangen van een raam

Het vervangen van enkel glas tussen 2 muren in. breedte is 25 cm lengte 260 cm. in de woonkamer.

Raam in huiskamer vervangen

Het vervangen van enkel glas tussen 2 muren in. Breedte is 25 cm en lengte 260 cm. In de woonkamer. Leveren en plaatsen van nieuw enkel glas.

Dubbele beglazing in buitendeur moet ...

Dubbele beglazing in buitendeur moet vervangen worden ivm vlekvorming tussen de huidige glasplaten in (vermoedelijk door verkeerd zetten van huidige beglazing). Het gaat dus om 1 "raam" dus 2 glasplaten van 70x138.