Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Cothen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Cothen heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Cothen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Cothen of directe omgeving.

17 klanten uit Cothen bevelen een bij Casius in Cothen aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Cothen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, ventilatieroosters in bestaande ramen maken, double glazing, raamventilator plaatsen, ventilator rooster vervangen plus rooster systeemplafond aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Cothen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Cothen:

Kattenluik in raam met dubbel glas laten zetten

Ik wil het dubbelglas in de serredeur laten vervangen door dubbel glas met een kattenluik (SureFlap). De afmeting van het glas is ongeveer 72 bij 181 cm. Daarnaast wil ik graag een offerte voor het vervangen van de vijf bovenramen van de serre (die zijn lek).

Raampartijen met dubbel glas vervangen

Het betreft het inmeten, plaatsen en leveren van dubbel glas voor 5 kozijnen. Het gaat om 2 kozijnen van 130 bij 100 cm, 1 kozijn van 30 bij 70 cm, 1 kozijn van 100 bij 100 cm en 1 kozijn van 150 bij 120 cm.

Glasplaat voor salontafel maken

Wij willen een gehard glazen plaat laten maken die op 4 houten met stof bekleden poefen moet komen te liggen. Het geheel kan dan als salontafel dienen. De afmeting moet zijn 90 x 90 cm. Graag rondom geslepen zodat niemand zich snijd, en de 4 hoeken moeten iets zijn afgerond (straal 1-2 cm. ) Wij denken aan een dikte van 8 mm en horen graag van u.