Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glaszetten plaatsen dubbelglas verwijderen lek glas:

Glaszetten plaatsen dubbelglas verwijderen lek glas

We hebben een lek in 1 van onze dubbelglas ramen en willen deze graag laten vervangen door nieuw HR++ glas. Afmetingen zijn ongeveer 200x184cm. Het raam bevat geen ventilatierooster. Afschilderen is niet noodzakelijk.
Onze klant uit Bunnik (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glaszetten plaatsen dubbelglas verwijderen lek glas uit heel Nederland:

Deuren aanpassen en afhangen

Drie deuren aanpassen en afhangen: 2 zijde per deur inkorten, gat boren voor de slotplaat, aanpassen slotplaten in de deurposten, scharnieren plaatsen in de deuren (uitsparingen voor frezen) + overzetten scharnieren en het afhangen van de deuren. Geen schilderwerk of glaszetten. Er zijn geen oude deuren die verwijderd moeten worden.

Nieuwe achterdeur compleet monteren

Ik wil een achterdeur met 3-puntsluiting laten inhangen. Inclusief het plaatsen van het slot en glaszetten.

Diverse deuren afhangen

1 vurenhouten balkondeur afhangen, 1 hardhouten buiten deur afhangen, beiden met glaszetten als mede een eikenhoutenpoort op frame afhangen. Beide deuren zijn ter vervanging dus er zit al hang en sluitwerk nog in de kozijnen. Eventueel wil ik ook een houten poort in de tuin laten plaatsen. Ik schaf de deuren zelf aan.

Glaszetten in de woning

Betreft: ééngezinswoning, 4 ruitjes in de voorgevel op de begane grond. Ik wil minimaal HR+ melkglas laten zetten in de voordeur, 2 ruiten, en de raampjes naast de voordeur, ook 2 ruiten. Nu zit er nog enkelvoudig draadglas in. Afmetingen: 4 ruiten in totaal dus,in de deur: circa 65 x 44 en 56 x 104 cm. Naast de deur circa 38,5 x 72,5 en 38,5 x 106 cm. Ik denk dat 4-9-5 glas moet passen met standaard rechte glaslatten, maar dit hoor ik graag van jullie bij het inmeten. Graag ook de glaslatten vervangen. Nu zijn de ruiten naast de deur aan de onderzijde met aluminium lekprofielen i.p.v. een glaslat vastgezet. Die aluminium profieltjes zullen aan de binnenzijde weg moeten en graag heb ik er gewoon een houten lat voor terug in de plaats aangezien dat profiel alleen maar vuil opvangt. Aan de buitenzijde zitten deze ruiten tegen vast aluminium profiel geklemd. Die profieltjes aan de buitenzijde kunnen denk ik gewoon blijven zitten. De ramen naast de voordeur zijn geloof ik van binnenaf beglaasd. De voordeur van buitenaf. Niets hoeft geschilderd te worden. De schilder komt halverwege juli, vandaar dat er ook enige spoed bij het plaatsen gewenst. Er zijn foto's beschikbaar

Dakraam en dubbelglas laten plaatsen

Dakraam en dubbelglas in vensters laten plaatsen. Glaszetten 3 middel en 3 kleine vensters Dakraam plaatsen circa 1,2 bij 1. 6

Verschillende werkzaamheden bij nieuwbouwwoning

Ik zoek iemand die voor een nieuwbouwwoning verschillende werkzaamheden kan uitvoeren. Het gaat om de volgende werkzaamheden; het plaatsen van een pannendak, dakkapel plaatsen, elektra aanleggen, installatie- en leidingwerk, timmerwerk en glaszetten. Vergunning is aanwezig.

Deur inclusief glas en dorpel plaatsen

In opdracht van Praxis Deventer bij een Praxis klant een deur afhangen, een dorpel plaatsen en glaszetten in de deur. Als Praxis Deventer na uw bezoek aan de klant de offerte heeft ontvangen, zal Praxis Deventer u opdracht geven voor de uitvoering. Praxis Deventer zal uw opdrachtgever zijn. Graag bij de offerte het klantorder vermelden. Het klantorder is: 3055458. Het is een binnendeur, opdek rechts. Deur komt volgende week binnen, dan zo snel mogelijk uitvoering.

Glaszetten

Het verwijderen van 24 ruiten van 35 cm x 45 cm. En het leveren en plaatsen van 24 nieuwe ruiten met dezelfde afmeting. Dubbel glas.

glaszetten

het verwijderen van 24 ruiten van 35cm x45 cm. en het leveren en plaatsen van 24 nieuwe ruiten.

Glaszetten in nieuwe kozijnen

Glaszetten: De maten zijn: 2 stuks 1150 x 2550 Dubbel glas HR ++ 2 stuks 995 x 2300 Dubbel glas HR ++ 2 stuks 850 x 2450 Dubbel glas HR ++ 2 duco 10 naturel roosters Glas plaatsen + afkitten. In serre/aanbouw.