Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glas (88 x 197cm) van een raam in vakantiehuisje vervangen:

Glas (88 x 197cm) van een raam in vakantiehuisje vervangen

In het vaste raam aan de voorkant van mijn (eenvoudige) houten vakantiehuisje op Bungalowpark De Spar zit een sterretje. Ik wil graag het raam met hetzelfde enkelglas laten vervangen, dagmaat is ongeveer 88cm x197cm. Het raam zit bevestigd met stopverf. Zie foto
Onze klant uit Bilthoven (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glas (88 x 197cm) van een raam in vakantiehuisje vervangen uit heel Nederland:

Dubbel glas in raam van caravan vervangen (suseeker)

Ik zoek een glaszetter die een klein raampje kan vervangen van een stacaravan. Het is dubbel glas met een binnenmaat van ongeveer 24 bij 88 cm. Het glas zit in een kunststof kozijn.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van ongeveer 6 m breed en 2.50 m diep. We hebben enige ideeën van hoe de uitbouw eruit moet zien, we zitten meer met wat kan er. Hoe diep we mogen zonder vergunning enzovoort. we hebben een appartement boven ons met een apart balkon waardoor de hoogte wat beperkt is en er een pilaar is die meegenomen moet worden in de aanbouw. Appartement is ui '88. We hebben 3 gevels nodig met de achtergevel veel glas en klapdeuren. in het dak willen we aan beide zijdes van balkon daklichten. Links is een buur appartement beneden en rechts geen appartement maar een pad naar de buren. Ons terras grenst aan een VVE tuin. Doel is uitbreiding van de woonkamer. De gevel moet gemetseld in dezelfde kleur als appartement. Het gaat via Ymere. We willen een complete oplevering en de fundering zal iets van beton moeten zijn denk ik. We willen na de zomervakantie beginnen. Ik heb een vraag: hoe kom ik aan tekeningen met de exacte afmeting van de tuin? Ik heb tekeningen opgevraagd bij het kadaster, maar die kloppen niet.

Tussendeur plaatsen in de hal

In de gang wil ik een tussendeur hebben, zodat er een apart halletje ontstaat (sluisje zodat de honden niet steeds naar buiten hollen als de bel gaat). Betekent het aanbrengen van een kozijn en eventueel nog glas erboven. Mooi zou zijn een zo groot mogelijke deur, zodat de gang licht blijft. Ik denk aan de CanDo Carno, stomp, 88 x 231,5 cm. Of is lager (211 cm?) handiger, met een glaspaneel er boven? het materiaal voor het kozijn zit ik nog te twijfelen of deze wit of zwart moet worden, maar ik denk in ieder geval van hout. De gang is 113 cm breed en 250 cm hoog. Op de foto zou de deur na de wc deur komen en voor de trap.

Balkondeur met raam vervangen

Graag willen we een offerte voor een balkondeur: de maat van de deur is 88 cm x 213 cm. In de deur willen we een raam aan de bovenzijde van 59 x 107 cm (zie ook de foto die bijgevoegd is) Daarbij willen we graag uitgesplitst dubbel (hr++) glas en regulier en de mogelijkheid/kosten voor een kattenluikje onderin de deur.

Vervangen kozijnen

Ik wil graag informatie over de mogelijkheden om aluminium kozijnen met enkel glas te vervangen voor nieuwe kunststofkozijnen met dubbel glas. Gaat om de volgende afmetingen: - Woonkamer: 277 x 198 cm - Keuken: 204 x 130 cm - Kamers 1e verdieping: 3 kamers van 204 x 130 cm - Badkamer: 115 x 31 cm - Zolder: 204 x 88 cm

Houten ramen vervangen in bestaande kozijnen

Ik wil 3 enkel glas houten ramen in de garage vervangen door HR++ houten ramen. Waarschijnlijk kunnen ze in de bestaande kozijnen worden geplaatst, deze moeten wel even op houtrot worden gecontroleerd. Het raamformaat is 59 x 88 cm (liggend) met aan de bovenzijde 2 scharnieren. Ramen v.z.v. grondlak graag. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Onderdorpel en een balkondeur vervangen

Graag zou ik de onderdorpel van de dakkapel laten vervangen. Deze is namelijk rot. In aanvulling op de aanvraag geef ik jullie de volgende informatie: Onderdorpel dakkapel 3 meter. Graag zou ik ook dubbel glas willen laten aanbrengen op de slaapkamer: Openslaand raam 88 x 81 Dicht raam 100 x 91,5 En ook zou ik graag de balkondeur willen laten vervangen: Linksdraaiend 210,5 x 92 Inclusief dubbelglas Mochten er nog vragen zijn hoor ik dat graag.

Dicht badkamerraam vervangen door een open raam

Graag ontvang ik een offerte voor ons badkamerraam. Ons badkamer heeft een mooi dicht raam, we zouden heel graag het dichte raam willen vervangen door een raam wat wel open kan. De kozijnen zijn houten en het raam is voorzien van dubbel glas. De afmetingen zijn incl kozijn +/- 88 cm breed en +/- 88 cm hoog. En van het glas +/-75,5 cm breed en +/-76 cm hoog. Bijgevoegd een foto van ons raam. Alvast bedankt!

Dubbelglas met ventilatierooster plaatsen

Ik wil in het bestaande bovenlicht van de voordeur, dubbelglas met ventilatierooster laten plaatsen. Huidige afmetingen glas (enkel): ongeveer 88 cm breed bij ongeveer 25 cm hoogte.

Deur plaatsen

Ik wil een deur laten monteren. De deur is 231,5 bij 88 cm. De deur heb ik nog niet gekocht. Het moet een deur met glas zijn (allemaal ruitjes).

Partners

Partners van Casius