Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Bilthoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Bilthoven heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Bilthoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Bilthoven of directe omgeving.

527 klanten uit Bilthoven bevelen een bij Casius in Bilthoven aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Bilthoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, plexiglas plaatsen op het balkon, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen, raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Bilthoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Bilthoven:

Glas (88 x 197cm) van een raam in vakantiehuisje vervangen

In het vaste raam aan de voorkant van mijn (eenvoudige) houten vakantiehuisje op Bungalowpark De Spar zit een sterretje. Ik wil graag het raam met hetzelfde enkelglas laten vervangen, dagmaat is ongeveer 88cm x197cm. Het raam zit bevestigd met stopverf. Zie foto

Lekkage glazen serredak herstellen

Wij hebben een glazen serre dek van ca. 7 bij 4 meter. Nu hebben wij gemerkt dat het op een aantal plaatsen licht lekt als we het schoonmaken en grof lekt bij de regenhoos van gisteravond. Daarnaast is er door de regen van gisteravond een barst in de een van de ramen gekomen, waar bij het de vraag is of dit direct verholpen moet worden en/of geen kwaad kan. Van de dakdekker, deze heeft even gekeken, begrepen dat de kit van de serre ramen vervangen moet worden. Vandaar dat wij daarvoor graag een offerte willen aanvragen.

Thermopane ramen vervangen

We hebben een zestal thermopane ramen die vervangen moeten worden. (4 grote 2 kleintjes) Betreft een 2 onder 1 kap woning.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Momenteel openslaande hardhouten deuren voorzien van hr++ panelen van 60 x 175 centimeter, in dit glas willen we een kattenluik laten monteren. Wat zijn de mogelijkheden en bijbehorende kosten?

Dubbelglas plaatsen

Dubbel glas leveren en plaatsen voor: - 5 ramen met afmeting ca. 100 x 200 cm (b x h). Het gaat om HR++gelaagd 33. 1-4 met infraroodfilter; - 3 ramen afmeting ca. 70 x 150 cm (b x h). Eveneens HR++ gewoon met infraroodfilter.

Dubbel glas aanbrengen

Het glas in de keukendeur en de raampjes ernaast en erboven vervangen van enkel glas in dubbelglas.

Jaren 30 woning voorzien van dubbele ...

Jaren 30 woning voorzien van dubbele beglazing.

Ik heb een glas en lood raampje waarvan ...

Ik heb een glas en lood raampje waarvan één glaasje kapot is. Het betreft een klein buitenraam van ongeveer 50 bij 50 cm. Hier is één glaasje uit. Aangezien het een buitenraam is komt hier veel kou door! Het raam zit vast en is niet zo even eruit te halen en moet waarschijnlijk ter plaatse gerepareerd worden. Het betreft een huisje uit 1937 in de plaats Bilthoven. Wie zou mijn raampje willen repareren voor een redelijke prijs?