Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Baarn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Baarn heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Baarn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Baarn of directe omgeving.

366 klanten uit Baarn bevelen een bij Casius in Baarn aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Baarn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), 7 glaspanelen van serredak vernieuwen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, ventilatieroosters in bestaande ramen plaatsen, spiegel in een schuifdeur vervangen, gat maken in dubbel glas voor een airco, draadglas vervangen op dak tuinhuis, plexiglas laten plaatsen in een binnendeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Baarn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Baarn:

Plexiglas in de huiskamer deur laten plaatsen

Wij willen graag plexiglas laten plaatsen in de huiskamer deur van hout. Zie bijgaande foto. Het moet wel helder zijn zoals gewoon glas.

Enkel glas door dubbel glas vervangen

Ik wil 8 ramen door dubbel glas vervangen en 1 kozijn gedeeltelijk vernieuwen.

Hondenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil in mijn aluminium serre deur met dubbel glas HR+++ afmeting glas 196x66 cm een hondenluik medium laten plaatsen. Graag offerte inclusief plaatsing.

Krassen uit design salontafel halen

Mijn tafel van 110 x 110 cm heeft wat krasjes. Ik zoek een bedrijf dat ervaring heeft met het verwijderen hiervan, wie kan me helpen? De tafel is loeizwaar, het zal in Baarn ter plekke moeten worden behandeld.

Raampjes boven binnendeuren vervangen

Ik wil bij 2 binnendeuren de bovenraampjes laten vervangen omdat er een barst inzit. Beide enkel glas.

HR++ en ZHR++ glas plaatsen

Ik wil graag ZHR ++ op de bovenverdieping laten plaatsen. Dit gaat om twee kozijnen (twee ramen en twee openslaande deurtjes). Beneden in de keuken wil ik graag HR++, ook in het bovenraampje en in een groot raam in keuken komt ook HR ++ glas. Ik wil graag alles compleet laten doen, ook de glaslatten en het laten afkitten. Graag langskomen voor het inmeten.

Antieke hand spiegel repareren

Wij hebben een antieke handspiegel waarbij het glas is gebroken, wij willen die graag laten repareren. Zodat we dit erfstuk kunnen door geven !

Dubbelglas plaatsen

Dubbele beglazing 1x HR+ maat ca 1030 breed en 1020 hoog. Incl nieuwe glaslatten. Op begane grond, o.k. kozijn ligt op ca 2 mtr boven maaiveld

Cementsluier op ramen verwijderen

Tijdens bouw zijn 2 ramen beschadigd door cementsluier uit de gevel, ze waren niet afgedekt met plastic. Afmeting per ruit: 42 cm breed x 1.53 meter hoog. Er zijn 4 ruiten. Op de begane grond.

Krassen verwijderen in dubbel glas

Krassen verwijderen in dubbel glas.

plaatsen nieuw kozijn met dubbel glas in ...

plaatsen nieuw kozijn met dubbel glas in nieuw te maken gevelopening Ik wil een zijraam in mijn huis. breedte 1,96 meter, hoogte 50 cm. Zie ook de tekening voor de afmetingen. De klus omvat: - aanwijzing geven omtrent grootte uit te zagen muurgat (doe ik daarna zelf) - leveren tijdelijke gevelondersteuning - leveren kozijn hardhout balkdikte 65x65 mm. - leveren 2 ramen dubbel glas HR++ - plaatsen kozijn, incl. onzichtbare montage stalen latei (L-profiel) en deugdelijke vochtafvoering met loodslabben vanaf de spouwmuur - bovenkant kozijn is ook bovenzijde wand binnenzijde, komt dus tegen plafond aan. - montage keramische waterslagen onder het kozijn - evt. stucwerk binnenzijde, evt. metselwerk buitenzijde - drie jaar garantie op vochtdoorslag

Er is een glas in loodraam beschadigd. 4 ...

Er is een glas in loodraam beschadigd. 4 raamelementen zijn uit het glas in loodraam gesprongen en moeten opnieuw gemaakt worden, op kleur, en geplaatst worden in het raam. Graag wil ik een glas in looddeskundige dit antieke raam laten repareren. Op afspraak is het raam te bezichtigen.