Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor balkonbeglazing laten monteren:

Balkonbeglazing laten monteren

Ik wil balkonbeglazing laten plaatsen op mijn balkon. De beglazing dient te worden gemonteerd tegen de bestaande spijlen van dit balkon (zie hiervoor de bijlage), dit mag aan de binnenzijde of buitenzijde, dit laat ik aan u over. Het gaat om een stuk van ongeveer 2.12 m. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkonbeglazing laten monteren uit heel Nederland:

Balkonbeglazing laten monteren

Ik heb een balkon van 3 bij 3 meter met een vensterbank van 1 meter hoog. Ik wil graag een offerte hebben van gehard glas, aan 2 kanten lamellen, dus aan 3 kanten glas van, ongeveer 2 meter bij 1.40 hoog en 2 kanten lamellen, dus 2 x 1.40 meter bij 3 meter in lamellen van 40 a 50 cm breed.

Balkonbeglazing monteren

Hierbij vraag ik u een prijsindicatie te maken voor balkonbeglazing op de 3e verdieping. De afmetingen zijn 871 centimeter lang (tussen 2 muren) en 258 centimeter hoog. De betonrand waar de rail op gemonteerd kan worden is 12 centimeter breed. Onze voorkeur gaat uit naar 2 vaste eindstukken en de rest schuifbaar. Boven ons balkon hangt ook nog een betonnen balkon, hiertussen komt de balkonbeglazing.

Sunflex, Klimaflex of andere balkonbeglazing plaatsen

Ik wil graag op het balkon een glazen afscheiding laten plaatsen van het merk KlimaFlex. Aan een zijde is dit reeds gebeurt in 2009 onder de vorige eigenaar van de woning. Betreft KlimaFlex ruit draai systeem KF25. Is een hangend geheel glas systeem in boven en onder rails. Enkel glas 8mm (ESG) Moeten 4 panelen zijn met gelijke breedtes. Allen weg te klappen en te schuiven. Buitenmaat 3005 bij 2295 mm. Graag een specificatie in het genoemde glas en daarnaast als het glas geheel matteerd is aan 1 zijde (fabrieksmatig gezandstraald). Inclusief meten en monteren.

Balkonbeglazing monteren

Ik wil mijn balkon dicht laten maken met een vouwwand of iets dergelijks. Afmetingen 1550 mm. hoog en 4550 mm. breed.