Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor lichtstraat vernieuwen:

Lichtstraat vernieuwen

Mijn bestaande lichtstraat bestaat uit zes ruiten (schuin) in metalen sponningen. Alle ruiten moeten vernieuwd worden. De zijwangen van de lichtstraat moeten vervangen/beter geïsoleerd worden. Ergens bij de aansluiting van de lichtstraat aan de muur zit een lek, waardoor ik binnen af en toe lekkage heb. Een offerte maken zonder het te hebben gezien lijkt me onmogelijk, ook al geef ik maten op. En omdat het lekt is het een klus die binnen zeer afzienbare termijn gedaan zou moeten worden.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtstraat vernieuwen uit heel Nederland:

Dak en lichtstraat

Ik wil graag een offerte voor het vernieuwen van bitumen en 3 lichtstraten op een veranda. Elke lichtstraat is ongeveer 2 bij 1 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Plaatsen van overkapping met lichtstraat, terras vernieuwen en verbouwingsklus

We hebben nu een terras liggen van tegels. We overwegen een houten overkapping te gaan plaatsen, met een lichtstraat van glas, en willen dan gelijk nadenken over het vernieuwen van ons terras. We hebben nog niet gekozen voor tegels, of een betonvloer. Dat staat nog open. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en verdeeld over 2 vlakken. Daarbij willen we een deur met raam vervangen door grote openslaande tuindeuren.

Dak vernieuwen en solartubes plaatsen

Het dak is ongeveer 100m2 plat en met pannen. Er moet ook een hoop zinkwerk vervangen worden. Verder moeten er 3 solartubes en een lichtstraat geplaatst worden. Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen Wat is de huidige situatie? Bestaand dak zonder asbest

Dakbedekking vernieuwen

Bestaande dakbedekking (bitumen) op onze uitbouw is bijna op. Ik wil een nieuwe dakbedekking laten plaatsen. Het betreft ongeveer 8 bij 2.8 meter (24 m2). Tevens maximaal isoleren. Daarnaast mogelijkheden bekijken tot het plaatsen van een lichtstraat.

Dak van loods vernieuwen

Voor de verbouwing van ons nieuwe huis laten wij een oud asbesthoudend dak verwijderen van de aangelegen loods. Ik zou hier graag een geïsoleerd dak voor terug willen. Graag zo simpel mogelijk, maar wel met een lichtstraat erin. Het betreft een een loods van 15 x 50 meter. In de breedte van de loods komen om de 10/15 meter muren om deze in verschillende vakken te verdelen. Deze muren zouden als draagmuren kunnen fungeren. Er zit één gedeelte bij van 20/25 x 15 meter. Hier zou het fijn zijn als het dak dusdanig sterk is dat er spullen met ketting takels aan gehangen kan worden. Ik denk dat hier werken met een of 2 U-balken een goede oplossing is. Ik heb mezelf geïnformeerd, dat wanneer ik met een isolatiefactor 2 omhoog ga ten opzichte van de isolatiewaarde van het asbesthoudend dak, ik op de nieuwe dakbedekking subsidie kan aanvragen. Klopt dat? Ook wil ik graag zonnepanelen op het dak gaan plaatsen. We bezitten de woning nog niet dus graag eerst een indicatie van de woning. Mocht u nog meer vragen hebben, dan ben ik per email bereikbaar.

Diverse onderhoudsklussen in een woning

Ik wil een aantal onderhoudsklussen in mijn woning laten verzorgen. Er is een sluiting aan de onderzijde van een openslaande deur kapot. Ik laat die graag vernieuwen. Verder werkt de deurbel niet en dat wil ik laten nakijken. Van een kast moet het kozijn gerepareerd worden en er moet een paneel worden herplaatst met scharnieren of een magneetsluiting. Dat paneel moet eenvoudig te verwijderen zijn, zodat er toegang is tot de boiler in de kast. We hebben een lichtstraat in ons plafond en hebben geringe lekkage bij hevige regenval. Misschien moet er nieuwe kit of nieuwe rubbers worden aangebracht. We ontvangen hiervoor graag een prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Aanbouwen en verbouwen van het woonhuis

Wij willen een aanbouw plaatsen van ongeveer 5.8 meter bij 3 meter. Het gaat om een aanbouw aan de achterkant van het huis. De garage verspringt met het huis, dit willen we graag gelijk trekken. Graag willen we meerdere mogelijkheden horen voor de afwerking. Wellicht gemetselde muren en een schuifpui. Ook willen wij hier graag een lichtstraat in van ongeveer 4 meter. Verder willen de gehele onderverdieping voorzien van vloerverwarming en een nieuwe tegelvloer. We hebben nu laminaat in de woonkamer, dit willen graag verwijderen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 11 bij 6 meter. Het toilet in de hal vernieuwen. We hebben nu een staand toilet. Hier willen we ook graag de mogelijkheden voor horen. Het gaat om een toiletruimte van 1 meter bij 1.50 meter ongeveer. Een nieuwe keuken in de aanbouw plaatsen en de gehele onderverdieping opnieuw laten stukadoren. Er zit nu spackspuitwerk op de muren, met een onregelmatige korrel.

Lichtkoepel vervangen

Het betreft het vernieuwen van een lichtkoepel. Er zit nu een lichtstraat in die bestaat uit 1 glasplaat. De afmetingen van de dagmaat zijn 97 bij 157 cm.

Dakbedekking en dakisolatie vernieuwen

Het platte dak van ongeveer 135 m2 moet vernieuwd worden, inclusief het aanbrengen van de nieuwe isolatie. Tevens moet er nieuw lood aangebracht worden onder de lichtstraat en de schoorsteen opnieuw voegen. Verder dient het de oude bedekking met grind afgevoerd te worden.

Bestaande serre vernieuwen

We hebben een soort overkapping, waar we een nieuwe serre voor willen laten maken. De afmetingen zijn ongeveer: hoogte 2,40 meter, breedte 3,00 meter en de diepte 3,00 meter. De overkapping moet van hout worden met 2 openslaande deuren en een lichtstraat.