Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor glazen deur vervangen:

Glazen deur vervangen

Wij hebben een schuivendeurenkast met 3 deuren. De buitenste deuren zijn van hout. De middelste is een spiegel. Daar zat een patroon op geplakt dat er langzaam afbrokkelt. Dat staat heel slordig. Afmeting is 2.60 x 60 cm. Het is de bedoeling dat deze deur vervangen wordt.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor glazen deur vervangen uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

Ik wil graag mijn badkamer en toiletruimte laten renoveren. Afmeting badkamer is ongeveer 2,25 x 2,35 meter. Toilet afmeting is ongeveer 90 x 1,13 meter. ??vragen aan user: huidige situatie? We hebben alles nu nog in de badkamer staan. Bad toilet, badmeubel enzovoort. We zouden graag willen weten wat het kost om alles te laten slopen en te laten afvoeren. Afhankelijk van de kosten dat we het mogelijk zelf doen. plafond? Het plafond moet geschilderd worden. muren? De muren moeten betegeld worden. Nu hebben we oude tegels. vloer? De vloer moet ook betegeld worden. Nu hebben we oude vloertegels. elektra/leiding werk? Ik weet niet zeker of dit nodig is, ik wil graag een spa bad, mogelijk dat hier een extra aansluiting voor nodig is, maar ik vermoed van niet. plaatsen toilet/douche/bad? Het gaat om het plaatsen van een spa bad en een inloop douch met een glazen deur en eventueel een nis en een toilet. In overleg willen we bespreken wie het materiaal zal regelen.

Garage verbouwen tot atelier

Ik heb een vrijstaande garage tot mijn beschikking die ik graag wil verbouwen tot atelier. Het oppervlak is 253 X +- 620. De garage grenst aan mijn tuin en heeft via de tuin ook een ingang. De garagedeur komt uit op straatkant en zou ik graag vervangenbe door een constructie met glas bestaande uit twee delen. Een vouwdeur en een gewone deur. Het geheel moet nog helemaal open kunnen. Aan de straatzijde wil ik een rolluik voor deze glazen deuren. (zie schets) Er is nog geen isolatie van de muren en de vloer. Er loopt een scheur door de gemeenschappelijke muur met de buurgarage, waar naar gekeken moet worden. Er is al wel elektra aanwezig, maar moet misschien op een aparte groep gezet worden. De elektra is nu opbouw, kan misschien inbouw worden na isolatie. De muur aan de tuinzijde heeft ook nog twee raampjes van +- 100*73, inclusief houten lijsten en 160 cm vanaf de vloer. Op het dak ligt sedem. Er zit al wel een lichtkoepel in van hout, deze moet gerenoveerd worden. Alles moet geverfd worden, maar sommige dingen kan ik ook eventueel zelf. Het liefst zou ik aan de gang gaan in de komende vier maanden.

Drie verbouwingsklussen in woning

Voor mijn toekomstige woning in Amsterdam (oplevering 19 maart) ben ik van plan een aantal renovaties/verbouwingen door te voeren. Het betreft 3 punten: 1) Deur & deel van muur verwijderen (en netjes maken) ter voorbereiding van montage metalen/glazen schuifdeur 2) Bovenkant van een muur verwijderen (en netjes maken) ter voorbereiding van een “bar” 3) Verwijderen van een deur en opvullen met een muurtje (en netjes maken) In de bijlage heb ik foto's en meer detail meegegeven. Als dit interessant voor jullie is, zou ik graag een offerte ontvangen met de kosten per punt, inclusief alle bijkomende kosten van jullie kant, dan wel materialen e.d. Ook zou ik graag horen wat jullie verwachte beschikbaarheid is en hoe lang dit ongeveer zou duren. Alvast bedankt en hopelijk tot snel. Groet,

Plaatsen van douchedeur

We willen een douchedeur in onze badkamer. Op dit moment hebben we een inloopdouche met een glazen zijwand aan een kant en een muur aan de andere kant, maar geen deur. Het gat tussen de muur en de glazen zijwand is 100 cm breed en de zijwand is 245 cm hoog. We hebben op dit moment nog geen douchedeur gekocht, dus mocht het mogelijk zijn om er een samen met de montage aan te schaffen horen we het graag. We kunnen de douchedeur ook zelf ergens kopen en vervolgens alleen de montage laten uitvoeren, we horen graag wat de opties zijn.

Houtrot in de schuifpui herstellen

Houtrot vernieuwen/herstellen onderste bewegende deel/deur van de schuifpui, breedte plusminus 180 cm. Gedeelte onder het glazen raam is rot.

Woonserre achtertuin

We willen een woonserre in de achtertuin grenzend aan waar de keuken zit. Afmetingen zijn 4.45 m breed en 2.60 meter diep. Glazen dak en gevel. Met schuifdeuren naar de tuin. Linkerzijde heeft een oplossing nodig mbt deur/raam linkergevel en raam naar kinderkamer in de buitengevel.

nieuwe douchewand en bak plaatsen

Onze glazen douchewand en deur zijn pas door een ongelukje in de badkamer gesneuveld. Nu heb ik voor de verzekering een offerte nodig waarin duidelijk staat beschreven wat een nieuwe glazen wand en deur kosten en eventueel het verwijderen van de bestaande bak en aanbrengen van een lagere instap.

Douchedeur op maat inmeten en plaatsen

In bestaande badkamer met glazen douchewand een aansluitende deur van 2000 x 620 inmeten en plaatsen. Lastig punt hierbij kan zijn het kozijn van de badkamerdeur. We willen opties en prijzen bespreken. Zie foto.

Bouwen van nieuwe badkamer op zolder

Per 1 februari 2020 hebben we een nieuwe woning waarin we eea willen veranderen: bouw van een tweede badkamer op de 2e verdieping. Locatie op zolder waar dit het beste zou zijn (in de hoek, bij opgang trap, staat nog open). Qua ruimte schat ik 9 m2 in - maar met tenminste toilet, wastafel en douche. We hebben zelf een beetje zitten passen / ontwerpen - tevens bijgevoegd. (1 washok met deur voor wasmachine en droger) en daarnaast een deur naar nieuwe badkamer met toilet, wastafel en douche (nis met glazen deur) - hergebruik van deze items uit bestaande badkamer. De meubels van de nieuwe badkamer zijn hiermee zoveel mogelijk gelijk aan de bestaande badkamer eronder (ivm leidingwerk)... opnieuw betegelen van bestaande badkamer met nieuwe douche en nieuw toilet betegelen van bestaande toilet op begane grond Meubilair kan ik indien nodig ook goedkoop zelf leveren - dit in overleg. Idem voor loodgieterswerk. Bijgevoegd de foto's en plattegronden zodat er een beeld gevormd kan vormen. Per email zijn alle fotos en plattegronden verstuurd. Met dit formulier zijn niet meerder foto's toe te voegen. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik dat graag.

Complete renovatie van oude woning

Prioriteit: Er moeten twee deurdoorgangen gemaakt worden van nummer 9 (waar we nu wonen) naar nummer 11. Een dakkapel moet vervangen worden door dakramen. Later: We willen een buitenwand voorzien van grote openslaande glazen deuren. Er moet misschien een keuken geplaatst worden (zijn we nog niet helemaal uit). Er moet een raam vervangen worden door een glazen deur . Een deur moet vervangen worden door een raam. Er is een doucheruimte, maar die moet nog voorzien worden van sanitair, vloer en wanden. Veel stucwerk, vloeren leggen waar nu zand ligt. En gaandeweg zullen we nog wel het een en ander tegen komen.

Partners

Partners van Casius