Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor draadglas in de schuurdeur vernieuwen:

Draadglas in de schuurdeur vernieuwen

Ik wil graag een offerte voor het vernieuwen (op maat aanschaffen en aanleggen/afwerken) van het draadglas in de schuurdeur. De maat van het draadglas is in mm qua breedte is 735 en qua hoogte 1365. Ik denk, maar ik weet het niet zeker, dat de latjes hergebruikt kunnen worden, dus graag offerte met en offerte zonder latjes. Er is een achterom.
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draadglas in de schuurdeur vernieuwen uit heel Nederland:

Brute draadglas in een schuurdeur vervangen

Het raam (brute draadglas) in onze schuurdeur is gebarsten. We willen deze laten vervangen. Hoogte 160 en breedte 65 cm.

Nieuwe hardhouten schuurdeur plaatsen

Betreft het leveren en plaatsen van een nieuwe hardhouten schuurdeur, voorzien van draadglas. De deur moet in het bestaande houten kozijn worden geplaatst. Het hangwerk indien nodig vervangen en het sluitwerk over plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Compleet kozijn, dorpel en schuurdeur plaatsen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het plaatsen van een complete schuurdeur inclusief draadglas. Verder dient er een kozijn van 92 bij 211 cm gemaakt te worden en een dorpel geplaatst. Naast de schuurdeur is er nog een gedeelte metselwerk van ongeveer 40 bij 100 cm wat hersteld dient te worden.

Schuurdeur afhangen

Wij hebben een vurenhouten schuurdeur besteld bij Praxis. Deze wordt geleverd met een draadglas ruit. We willen deze deur graag laten afhangen en daarbij het oude slot over laten zetten. We zullen de deur zelf schilderen. We ontvangen graag uw offerte.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het glas in schuurdeur vervangen. De afmeting +/- 72 x 103 cm. Ik wil er draadglas in hebben.

Glas in de schuurdeur vervangen

Het draadglas in de schuurdeur is kapot. Ik wil dit laten vervangen. Ik weet niet of de glaslatten hieromheen ook vervangen moeten worden. Als dat zo is, dan zal de deur ook geschilderd moeten worden. Het enkele draadglas meet 57 cm x 113 cm.

Vurenhouten schuurdeur afhangen

De deur is 201'5 -78 van vurenhout demonteer zelf oude deur scharnieren en slot moet overgezet worden en Draadglas haal ik eruit en word ook overgezet

Raam in de schuurdeur vervangen

Er is een barst in het raam gekomen van de schuurdeur. Mijn verzekering vraagt om een offerte voor het vervangen van het raam, wat ik graag wil laten doen. Het gaat om draadglas. Met een Afmeting 58 cm breed en 122 cm hoog cm, inclusief een houten frame. Graag zou ik per email offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Hardhouten schuurdeur plaatsen

Het betreft het vervangen van de schuurdeur, linksdraaiend. Bij voorkeur hardhout. Uiteraard ook afhangen en omzetten van het bestaande slot. De afmeting zal 87 cm breed, 212 cm hoog en 3.5 cm dik moeten worden. Eventueel een raam erin van draadglas, hoogte borstwering ongeveer 95 cm. de omlijsting & sponningen zijn in een goede staat.

Draadglas in schuurdeur vervangen

De ruit in de schuurdeur is kapot. Ik wil deze graag laten vervangen. Afmeting is 70 x 142 cm. Graag ontvang ik een prijsopgave. Het gaat om glas met draad erin.