Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor bank via het raam verhuizen:

Bank via het raam verhuizen

Onze bank kan niet door de gang/woonkamerdeur. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag doordeweeks?
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bank via het raam verhuizen uit heel Nederland:

Glas tijdelijk eruit rond levering van een bank

Ik zoek een glaszetter die een raam op de tweede verdieping tijdelijk kan verwijderen om het vervolgens weer kan plaatsen. In de tussentijd wordt er een bank geleverd. Het raam is ongeveer 90 bij 100 cm.

Raam verwijderen om een bank naar binnen te brengen

Ik wil mijn raam eruit zodat ik een bank naar binnen kan brengen. En daarna het raam er gelijk weer in.

Raam er tijdelijk uit voor een bank

Ik wil een raam van 110x149,5 cm op de 1e verdieping er even uit. Bank (2 delen) en kast er in (via stelling) en bank (2 delen) er uit. Raam weer terug plaatsen. Reacties bij voorkeur per e-mail.

Verhuisraam verwijderen en terug plaatsen

Voor het verhuizen van een bank moet een raam tijdelijk verwijderd en vervolgens teruggeplaatst worden. Het raam is ongeveer 120 bij 100 cm groot. Ik zoek een partij die mij hiermee kan helpen.

Hoekbank in de eethoek laten maken

Ik wil graag een eet-hoekbank in mijn eethoek laten maken, op maat. Zo'n bank als je in Duitsland en Oostenrijk veel ziet. De bank komt voor een raam langs, dan met een rechte hoek voor een ander raam langs en dan nog een klein stukje schuin, omdat het raam daar een soort erker vormt. Zo ontstaat dus een U-vorm met een langere rechte poot aan de ene kant en een schuine, kortere poot aan de andere kant. Voor de kussens zorg ik zelf, het gaat me alleen om het houtwerk.

Raam er tijdelijk uit voor levering van een bank

Ik wil graag mijn raam tijdelijk verwijderen om een doorgang te creëren voor mijn bank. Het betreft een raam van 1.60 bij 1.50 meter incl een rooster. In de eerste week van juli zal deze bank geleverd worden, dus het zou top zijn als dit tegelijkertijd kan gebeuren. Het raam bevind zich op de begane grond.

Raam verwijderen en terugzetten

Ik heb een bank gekocht en wil deze graag binnen in mijn flat neerplaatsen. Helaas gaat dat niet op de normale manier. De raam die eruit gehaald moet worden is op de 2e verdieping.

Schuifraam demonteren en monteren

Wij hebben een nieuwe bank gekocht en die past niet bij ons door het trappengat maar boven. Nu moet de bank via een verhuislift door ons raam naar binnen. Daarvoor moet wel een schuifraam gedemonteerd worden (zie bijlage) en vervolgens als de bank weer binnen is teruggezet worden. Wie zou dit kunnen doen? Indien mogelijk in combinatie met het naar binnen krijgen van de bank via een dubbele ladder of verhuislift.

Bank door raam op tweede etage

Ik wil een bank door een voorraam in mijn woonkamer (2de etage, op ongeveer 8 meter hoogte) laten zetten met behulp van een hoogwerker. Bouwjaar van het appartementencomplex is 1934, zie foto betreffende voorraam. De bank past niet door het trapgat. Ik neem aan dat dit raam gedemonteerd moet worden en nadat de bank in mijn woonkamer staat, er weer ingezet moet worden. De bank bestaat uit 2 losse delen. Hoeveel gaat me dit kosten? Ik hoor het graag,

Raam tijdelijk verwijderen voor verhuizing

Voor het binnen zetten van de bank is het misschien nodig om ons raam tijdelijk te verwijderen. Het raam is ongeveer breed en dubbelslag en op de eerste verdieping. Ik wil weten dat dit ongeveer zal kosten. Daarna overweeg ik of dit een optie is.

Partners

Partners van Casius