Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor bank via het raam verhuizen:

Bank via het raam verhuizen

Onze bank kan niet door de gang/woonkamerdeur. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag doordeweeks?
Onze klant uit Amersfoort (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bank via het raam verhuizen uit heel Nederland:

Raam woonkamer verwijderen en terugplaatsen

Onze bank kan niet door de gang/woonkamerdeur. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag doordeweeks?

Raam voor een bankstel tijdelijk eruit halen

Graag wil ik dubbele beglazing van woonkamer eruit om een bankstel binnen te krijgen. Daarna mag het weer teruggezet te worden. Breedte is ongeveer 3m en de hoogte +/-150cm. Dit is aan de voorkant. Het betreft een houten kozijn. De bank past nl niet door het trapgat. Zie bijlage voor een foto van het raam Graag zo snel als mogelijk is. Bvd. Usha Oedai

Raam demonteren en monteren

Bank kan niet door de gang. Raam is maat 125 bij 135 m. Dubbel glas en houten kozijnen Bank komt donderdag 28 december, kan woensdag bellen hoe laat.

Tijdelijk raam eruit halen

Ik wil graag het voorraam eruit hebben en het met een uur weer terug plaatsen. Zodat ik mijn nieuwe bank door het raam naar binnen kan krijgen.

Raam tijdelijk eruit halen voor meubellevering

In verband met levering bank moet het raam aan de voorzijde van het huis eruit worden gehaald en teruggeplaatst. De ruit is ongeveer 150 x 150 cm en zit in een kunststof kozijn.

Raam eruit halen en terug zetten

Oud kozijn met 6 ruitjes moet eruit zodat de bank erin kan. Daarna moet ie weer terug geplaatst worden. Het is een raam dat omhoog schuift en met gewichten blijft hangen. Ik verneem graag wat de kosten zijn.

Erkerbank maken

Wij willen in onze erker een bank laten maken met indien mogelijk een opbergplek. De afmetingen van de erker zijn 160 cm breed aan de zijde van het raam en 200 cm aan de zijde van de kamer. Ongeveer 75 cm diep. Verder is het de bedoeling dat de bank overgaat in de vensterbanken. Deze dienen ook vervangen te worden. Graag ontvangen wij een prijsindicatie. De bank alsmede nieuwe vensterbanken willen we graag in de kleur ral 9010 hebben. Klus zou bij voorkeur begin tot medio december 2017 uitgevoerd dienen te worden.

Raam tijdelijk verwijderen voor een verhuizing

Er moet een bank naar binnen, dus mijn raam moet even verwijderd worden, het is een kunstof kozijn op de 1e verdieping in Utrecht. De werkplek is goed bereikbaar

Raam uit kunststof kozijn verwijderen

Ik wil mijn raam uit het kozijn hebben in verband met dat ik mijn bank niet door de deur krijg. Het gaat om een ruit van 240 x 130. Het afval wordt door de klant weggegooid en de werkplek is op de begane grond en goed bereikbaar.

Verhuisraam demonteren en terugzetten

Derde verdieping, verhuisraam eruit. Bank naar beneden, en raam er weer in.

Partners

Partners van Casius