Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Amersfoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Amersfoort heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Amersfoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Amersfoort of directe omgeving.

3303 klanten uit Amersfoort bevelen een bij Casius in Amersfoort aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Amersfoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: hr++ glas ramen leveren en plaatsen (12 ramen), dubbel glas laten plaatsen, facetglas plaatsen, glas in schuifdeuren vervangen, raam in blinde muur plaatsen, gat maken in dubbel glas voor een airco, plexiglas op balkon laten plaatsen, raam ventilator in dubbel glas, vervangen bovenglas in serre (3 stuks), kattenluik plaatsen in dubble glas, glaslatten vervangen, kattenluik in een raam met dubbel glas plaatsen, dubbelglas in velux ggl 1 dakramen vervangen, kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen, schade aan ruit bij voordeur en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Amersfoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Amersfoort:

Balkonbeglazing laten monteren

Ik wil balkonbeglazing laten plaatsen op mijn balkon. De beglazing dient te worden gemonteerd tegen de bestaande spijlen van dit balkon (zie hiervoor de bijlage), dit mag aan de binnenzijde of buitenzijde, dit laat ik aan u over. Het gaat om een stuk van ongeveer 2.12 m. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Lichtstraat vernieuwen

Mijn bestaande lichtstraat bestaat uit zes ruiten (schuin) in metalen sponningen. Alle ruiten moeten vernieuwd worden. De zijwangen van de lichtstraat moeten vervangen/beter geïsoleerd worden. Ergens bij de aansluiting van de lichtstraat aan de muur zit een lek, waardoor ik binnen af en toe lekkage heb. Een offerte maken zonder het te hebben gezien lijkt me onmogelijk, ook al geef ik maten op. En omdat het lekt is het een klus die binnen zeer afzienbare termijn gedaan zou moeten worden.

Glazen deur vervangen

Wij hebben een schuivendeurenkast met 3 deuren. De buitenste deuren zijn van hout. De middelste is een spiegel. Daar zat een patroon op geplakt dat er langzaam afbrokkelt. Dat staat heel slordig. Afmeting is 2.60 x 60 cm. Het is de bedoeling dat deze deur vervangen wordt.

Draadglas in de schuurdeur vernieuwen

Ik wil graag een offerte voor het vernieuwen (op maat aanschaffen en aanleggen/afwerken) van het draadglas in de schuurdeur. De maat van het draadglas is in mm qua breedte is 735 en qua hoogte 1365. Ik denk, maar ik weet het niet zeker, dat de latjes hergebruikt kunnen worden, dus graag offerte met en offerte zonder latjes. Er is een achterom.

Bank via het raam verhuizen

Onze bank kan niet door de gang/woonkamerdeur. We overwegen het door het voorraam te gaan doen en we vroegen ons af wat het kost om het voorraam eruit te laten halen de bank naar binnen te dragen en het raam er weer in te laten plaatsen. Wat kost dit in het weekend of een dag doordeweeks?

Glazen tafel polijsten

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn van het polijsten van een glazen salontafel 70 bij 110. Het gaat om het bovenblad. En kan dat ook thuis? Graag hoor ik van u.

Kattenluik laten plaatsen

Wij willen een kattenluik in de voordeur. Werkzaamheden. Onderste dubbel glas raampje demonteren. 1 na onderste dwars lat verwijderen. Plaatsen van een nieuw stuk hout inclusief uitsparing kattenluik.

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in dubbelglas laten plaatsen. Het glas is 104 cm bij 66 cm. Ik heb nog geen kattenluikje gekocht.

Dubbel glas van binnenuit vervangen

Ik wil een lekke ruit van dubbel glas laten vervangen. Afmeting ca. 99.5 x 77 centimeter. Het betreft het raam in de keuken op de 1e verdieping. Het vervangen kan van binnenuit. De kozijnen zijn van hout. Prijs graag inclusief BTW, voorrijkosten e.d.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een klapraam onderin de serre vervangen door vast stuk raam van dubbelglas met daarin een kattenluik. Maat circa 86 centimeter breed 50 centimeter hoog. De kozijnen zijn van hout.

Ventilatierooster vervangen in dubbel glas schuifpui

Een ventilatierooster in een dubbelglas-raam in de schuifpui is kapot. Ik wil er graag een nieuwe in laten zetten. Graag uw offerte met uitsplitsing installatiekosten en kosten voor het ventilatierooster. Het rooster is circa 1.5 meter breed en 15 cm hoog.

Panelen door glas laten vervangen

We hebben een aantal kozijnen waar een soort paneel in zit. We willen deze panelen vervangen door dubbel glas. Het kozijn is er dus al, maar er zit momenteel een paneel in. Het zijn vijf kozijnen van ongeveer 128 x 65 cm. Vanaf 16 maart hebben we de sleutel. Als er eventueel gemeten moet worden dan is daar wel de mogelijkheid voor.

Kattenluik met chip in dubbelglas plaatsen

Wij willen een kattenluik laten plaatsen in onze balkondeur met dubbel glas (afmetingen ongeveer 56 x 191 cm). Balkon is op de begane grond, maar hangt ongeveer een meter boven de grond.

Kattenluik in een raam laten maken

Kan er een kattenluik geplaatst worden in een raam met dubbelglas, waarvan 1 glasplaat veiligheidsglas is? De afmetingen van het raam zijn ongeveer 43 bij 135 cm en we willen het luikje zo laag mogelijk in de ruit geplaatst hebben.

Ruiten vervangen

Ik wil graag 8 ruiten (dubbel glas) laten vervangen. Door schuren zijn er krassen op gekomen. Wat zijn ongeveer de kosten? Het gaat om houten kozijnen. Het glaswerk is 44 bij 102 cm, 44 bij 51 cm (2 keer), 108 bij 49 cm (2 maal), 101 bij 108 cm, 107 bij 51 cm en 104 bij 52 cm.

Geluidsdempend ventilatierooster plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een geluidsdempend ventilatierooster in een keukenraam van dubbelglas of het kozijn boven het raam. Graag uw advies hierover. De afmetingen van het raam: ongeveer 32.5 cm bij 91.5 cm. Een foto maken is lastig, er is veel tegenlicht.

Dubbel glas vervangen van binnenuit

Vervanging van een 'lek' dubbel glasraam, afmeting ongeveer 51 x 124 cm. Raam bevindt zich in slaapkamer en is van daaruit te vervangen.

Raamfolie aanbrengen op ramen

Op de volgende ramen wil ik met spoed anti inkijk folie laten aanbrengen. Het betreft: - voordeur en zijraam, ongeveer 10 cm breed 60 cm hoog - voorraam bestaat uit drie delen, twee ongeveer 40 cm breed en 60 cm hoog en middelste raam ongeveer 70 cm breed en ook 60 cm hoog - slaapkamer voorzijde twee ramen 70 cm breed en 120 cm hoog - badkamer twee ramen 70 cm breed en 120 cm hoog.

Balkonbeglazing laten monteren

Ik heb een balkon van 3 bij 3 meter met een vensterbank van 1 meter hoog. Ik wil graag een offerte hebben van gehard glas, aan 2 kanten lamellen, dus aan 3 kanten glas van, ongeveer 2 meter bij 1.40 hoog en 2 kanten lamellen, dus 2 x 1.40 meter bij 3 meter in lamellen van 40 a 50 cm breed.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in deur laten plaatsen met dubbel glas. Het gaat om een deur die bestaat uit het grootste gedeelte glas met daarom heen een houten rand.

Raamfolie aanbrengen op de voordeur

Onze voordeur heeft twee ramen. We hebben hier een rolgordijn voor hangen, echter dit werkt niet prettig i.v.m. de brievenbus in het midden. Het onderste raam willen wij daarom graag laten voorzien van raamfolie, zodat de eventuele post op de deurmat en andere spullen die in de gang staan van buitenaf niet zo zichtbaar zijn. Het gaat om een raam van circa 80 x 80 cm. Een aantal pogingen om dit zelf te doen levert geen fraai eindresultaat op, het is dus prettig als dit professioneel wordt gedaan.

Glas plaatsen

Het betreft een glazen ruit van 55 cm breed en hoog 240 cm. Een geschikt kattenluik heb ik reeds.

Kapot deurraam vervangen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het vervangen van een kapotte raam (zie foto). Betreft dubbel glas 1 meter lang bij 33 cm dubbel glas.

Dubbelglas met kattenluik

Wij zouden graag een kattenluik in ons dubbel glas willen hebben. Nu weet ik dat dat niet kan en dat er dus nieuw dubbel glas moet komen met het gat er al in gemaakt. Wat gaat dat ongeveer kosten: het glas, het kattenluik en de plaatsing? Het gaat om een glas in een kunststof kozijn en is 68cmx170cm.

Barst in glazen kast repareren

Door een ongelukje zit er een grote barst in het raampje van onze oude kast. Er is een foto beschikbaar.