Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor houten ramen vervangen in bestaande kozijnen:

Houten ramen vervangen in bestaande kozijnen

Ik wil 3 enkel glas houten ramen in de garage vervangen door HR++ houten ramen. Waarschijnlijk kunnen ze in de bestaande kozijnen worden geplaatst, deze moeten wel even op houtrot worden gecontroleerd. Het raamformaat is 59 x 88 cm (liggend) met aan de bovenzijde 2 scharnieren. Ramen v.z.v. grondlak graag. Oud materiaal ook graag afvoeren.
Onze klant uit Abcoude (Utrecht) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten ramen vervangen in bestaande kozijnen uit heel Nederland:

Nieuwe kozijnen

Graag zouden wij 3 nieuwe kozijnen met hr++ ramen voor onze dakkapellen willen. Zijn nu houten kozijnen, moet kunststof worden met de afmetingen 110 x 120 cm.

Enkel glas vervangen door HR++ glas

Van rijtjeshuis (hoekwoning) enkel glas op verdieping van voor en achtergevel, vervangen door HR++ glas, in kunststofkozijnen. Waarvan van 1 glas met ventilatierooster, 1 vast glas en 1 kiepkantelraam in voor en achterkozijn. Tevens in 1 houten hardhouten raam en buitendeur. Ruwe maten in cm. zijn : 1 raam 75B x 85H 1 deur 74B x 115H 2 keer 72,5B x 118H 2 keer 116B x 131H 2 keer 116B x 131H inclusief rooster De ramen kunnen van binnenuit geplaatst worden, er is dus geen steiger voor nodig.

Houten kozijnen plaatsen

Ik heb momenteel kunststof kozijnen en ik wil ze vervangen door houten kozijnen. Het gaat om 5 ramen van 2 m2. Ik heb de kozijnen al, ze moeten alleen nog geplaatst worden.

Paalfundering leggen en meerdere uitbouwen realiseren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de aanleg van de paalfundering/balken en BG-vloer ten behoeve van een uitbouw van 4,5 x 5,5 meter. (woning is alleen via de voorzijde bereikbaar in verband met water aan de achterzijde). Ook wil ik de uitbouw laten realiseren. Vergunningen zijn er al. Ik wil graag een houten skeletbouw en een casco oplevering. Wel met buitenafwerking en ramen. Elektra en stucwerk is niet nodig. Ik ben in het bezit van tekeningen en deze kan ik u toesturen. Ik heb drie vergelijkbare projecten als deze.

Gevel renoveren

Wij willen graag het gehele pand voorzien van sandwichpanelen voor een fris uiterlijk en een isolerende werking. Stenen muur is een spouwmuur rondom. De grind tegel zijn asbest verdacht maar niet aangetoond. Enkel de grindtegels die UITSTEKEN (dus 2 zijden) zijn op een houten geraamte (die deels verrot is) gemonteerd. Alle overige grind tegels zijn op een spouwmuur gemonteerd. Dak lekt hier en daar, deze vervangen met platen of repareren hangt af van de kosten. Ramen / deuren zijn hier en daar ook aan vervanging toe. Op google is het pand wel terug te vinden. Graag hoor ik wat hier een goede aanpak is en wat jullie voor mij kunnen betekenen. Ook hoor ik graag een richtprijs. Het pand is ongeveer 20 meter breed en 17 meter diep. Ramen en deuren mogen op zelfde locatie blijven. Achterzijde van het pand heeft weinig ramen en deuren. Alvast bedankt.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een maatwerkuitbouw aan de achterkant van de woning van 5.60 x 3. Deze moet geplaatst worden aan een schuurtje wat het klompenhok moet worden. Het idee is eigenlijk ook mocht dat qua prijs in het plaatje passen om een verdieping erop te laten zetten. Van 2 meter diep i.p.v. 3 meter. Het huis is op een plaat gebouwd dus niet geheid. De wanden en het stucen willen we zelf doen. De bedrading mag er wel al in gemaakt worden door jullie. De buitenkant willen we graag van houten potdeksel delen zwart of keraliet potdeksel. 1 deur met een lage borstwering en verder ramen tot de grond. De breedte van de pui is ongeveer 3 meter omdat de aanbouw tegen het schuurtje moet worden gebouwd. Ik hoop dat u genoeg info heeft anders hoor ik dat graag. We krijgen in April 2020 de sleutel van het huis. De foto is niet goed maar ik krijg hem niet veranderd of verwijderd.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw van 2,5 meter. Een complete oplevering met ramen, deuren, verwarming en buiten afwerking. Binnen hoeft het niet afgewerkt. We willen een houten skeletbouw, geïsoleerd. Buitenbekleding met panelen of stucen. Iets dat makkelijk schoon te houden is. Er moet een groendak op. De vergunning moet nog geregeld worden. Fundering graag advies over. De bouwconstructie berekening is aanwezig. Graag ontvangen we een offerte.

Dakkapel vervangen voor een nieuwe

Ik wil de huidige dakkapel die lekt, vervangen voor een nieuwe. Hij is 3,85 meter breed en ik wil een zo goedkoop mogelijke dakkapel plaatsen. Ik wil een houten constructie met een complete afwerking. Ik wil dubbel glas, met vier ramen in totaal. Twee draai-kiep ramen en twee vaste ramen. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw achterzijde op de eerste verdieping

Wij willen een uitbouw op de eerste verdieping hebben. Deze moet ondersteunt worden met palen. De uitbouw moet op 2 meter van de grond op palen met een stalen frame zie foto's. Het oude balkon gaat weg, dat doen wij zelf. De oude pui slopen we ook zelf. De uitbouw willen wij ongeveer 6 x 3,3 meter. We hebben een oud dijkhuis uit 1953. Het huis is op een betonnen plaat gebouwd. Steekt stukje uit, daar zou 3 meter beton aan vast gemaakt moeten worden. We willen een casco oplevering, wel de ramen en een deur en de buiten afwerking. We willen metselwerk, mocht dit te duur zijn dan graag een houten constructie. Een vergunning niet nodig. De bouwtekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we een offerte.

Schuifdeur voor trapgat plaatsen

Graag vraag ik een offerte aan voor een schuifdeur voor het trapgat. Het trapgat loopt tot aan het plafond door. Doorgang trap maat is 95 cm. Dus de deur moet breder zijn dan deze maat. Wij willen graag een witte houten deur met 4 ramen voorzien van (melk) glas. De hoogte vanaf de vloer tot plafond is ca. 260 cm. Houtsoort maakt ons niet uit als de deur maar niet krom trekt.

Partners

Partners van Casius