Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Abcoude te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Abcoude heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Abcoude u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Abcoude of directe omgeving.

204 klanten uit Abcoude bevelen een bij Casius in Abcoude aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Abcoude bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Amersfoort, Baarn, Bilthoven, De Meern, Houten, IJsselstein, Leusden, Maarssen, Nieuwegein, Soest, Utrecht, Veenendaal, Vleuten, Woerden, Zeist uit Utrecht kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: vervangen glas van serre, glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, bij 8 ramen op een boot de rubbers vervangen., raam met dubbelglas vervangen incl. kattenluik en ventilatierooster, kattenluik plaatsen in dubbel glas, glas/plexiglas bevestigen aan de balustrade van ons balkon, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, raam eruit en erin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Abcoude staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Abcoude:

Plexiglas op balkon laten plaatsen

Ik wil graag plexiglas voor de balustrade van mijn balkon. +/- 140 x +/- 160 en +/- 230 x 160. Zodat ik bijna het hele jaar ook lekker op mijn balkon kan zitten.

Houten ramen vervangen in bestaande kozijnen

Ik wil 3 enkel glas houten ramen in de garage vervangen door HR++ houten ramen. Waarschijnlijk kunnen ze in de bestaande kozijnen worden geplaatst, deze moeten wel even op houtrot worden gecontroleerd. Het raamformaat is 59 x 88 cm (liggend) met aan de bovenzijde 2 scharnieren. Ramen v.z.v. grondlak graag. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Kattenluik in dubbelglas laten plaatsen

kattenluik sureflap XXL willen we plaatsen in raam van ca 80 x 203. sureflap + adapter voor glas koop ik zelf rest voor vakman. raam is van dubbelglas

Kattenluik in dubbelglas plaatsen

Het betreft het plaatsen van een Sureflap kattenluik. Het gaat om een ruit met een binnenmaat van 208 cm bij 34.5 cm. Dubbelglas aanwezig. Dient dit vervangen te worden? Welke termijn? Hoe breed dient het glas te zijn?

Dubbel glas met condens vervangen

Het huidige dubbel glas heeft condens en regendruppel vlekken. De ruit is 2.70 meter breed bij 1.86 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte voor dubbel glas of voor HR+++.

Ramen in aluminium kozijnen vervangen

De dubbele beglazing van 4 grote vaste ramen en een kleiner zijraam van ons huis, bouwjaar 1976, zijn gaan lekken en er zit aanslag tussen de ramen. De schuiframen hebben dit probleem dus niet. Afmetingen; twee ramen van 1.20 hoog bij 1.70 meter breed (bovenverdieping) en twee ramen van 1.60 hoog bij 1.70 meter breed (begane grond) en één zijraam van 1.20 hoog bij 1.38 meter breed. De ramen heb ik gemeten van rand van de binnenkant naar binnenkant van het kozijn, dus het zichtbare raamdeel. Exclusief de kozijnen dus. Graag zou ik eventuele offertes per mail ontvangen, omdat mijn man de expert is, maar vanwege onze drukke keukenshowroom moeilijk bereikbaar is. Ik zal hem deze offertes dan laten lezen!

Dubbel glas vervangen in dakkapel

Dubbel glas vervangen in bestaand kozijn in dakkapel i.v.m. lekkage oud dubbel glas. Grootte ongeveer 1.20 meter bij 1.05 meter ++ glas. Leveren en plaatsen van nieuw dubbel glas.

Raam vervangen

2x dubbel raam vervangen in de dakkapel. Gaat om leveren en plaatsen van nieuw glas. Afmeting weet ik niet precies. Uitvoeringstermijn in overleg.