Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik:

Nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een nieuwe thermopane ruit wil bestellen met een gat erin voor een kattenluik. Allereerst ben ik benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Als bijlage een schets met afmetingen van de ruit en een foto van de bestaande ruit. Ik had online een kattenluik gezien met een uitzaagmaat in het glas van 283 mm.(Cat Mate kattenluik 357 Large). Ik zou graag een offerte ontvangen met betrekking tot de kosten van de ruit, het plaatsen van de ruit en het plaatsen van het kattenluik in de ruit.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik uit heel Nederland:

Thermopane met doorvoer voor airco leveren en plaatsen

Te plaatsen in kiep/draairaam. afmeting ruit 102 cm X 120 cm Doorvoer rechts onder.

Kiepraam en oude thermopane ruiten vervangen door triple glas

Op vijf plaatsen (begane grond) dubbele oude thermopane ruiten vervangen door enkele vaste triple glas ruit in hardhouten kozijn: 3 x 170*225 cm (foto) plus 2 x 110*225 cm (waarvan 1 kiepraam - zie foto) Daarnaast kiepraam 70*170 vervangen door vaste ruit, twee vaste thermopane ruiten van 100*80 vervangen door triple glas. De hardhouten kozijnen lijken in orde. Graag zou ik een offerte ontvangen.

Dubbel glas plaatsen

Ik wil 1 thermopane ruit van 220 cm breed x 175 cm hoog vervangen. Er zit een oude thermopane in en er is een beetje houtrot (aan de binnenkant) aanwezig wat dan vakkundig gemaakt moet worden. Is dit mogelijk?

Isolatieruit in een voordeur vervangen

Wij hebben een nieuwe woning gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Er is daar een voordeur die wij willen laten wijzigen. De huidige voordeur bestaat uit aluminium profielen van ongeveer 14 cm breed met daarin een thermopane ruit. De deur is 90 x 203 cm. Wij willen die ruit laten vervangen door een dicht paneel met een goede isolatiewaarde met daarin een brievenbus. We ontvangen daarvoor graag uw offerte.

Dubbele beglazing in kozijn zetten

Ik wil graag een houten paneel in een kozijn laten vervangen door een thermopane ruit. Het paneel is ongeveer 2.52 meter bij 80-85 cm.

Lekkende thermopane ruiten vervangen

In de schuifpui van mijn recreatiewoning zitten twee thermophane ruiten die lek zijn. Deze ruiten moeten vervangen worden. Iedere ruit is 163 x 122 centimeter groot.

Glas in lood in thermopane glas zetten

Glas in lood in thermopane glas zetten. De breedte: 0,66 en de hoogte: 1,66 meter. Plaats werkzaamheden: Begane grond.0 Soort kozijnen: Houten kozijnen. Beschrijving: in mijn voordeur zit glas in lood i.c.m. enkelglas ruit. Ik wil graag dit glas in lood in dubbel glas laten zetten en plaatsen. Wat kost dit?

Thermopane glas vervangen

Ik wil graag mijn thermopane ruit in de keukendeur laten vervangen. De afmeting is ± 65 bij 130 cm. Graag offerte.

Kapotte thermopane ruit vervangen

Wij hebben een defecte thermopane raam in de keuken op de begane grond. Het raam heeft een breedte van 80 cm en hoogte 134 cm, de maten zijn ongeveer. We willen deze graag laten vervangen door een glaszetter. Wat zijn de kosten hiervan?

Ruit in de woonkamer vervangen

Betreft vervangen van een thermopane ruit in de woonkamer (kamer is gesitueerd boven de garage) van 1,5 meter bij 1,5 meter.

Partners

Partners van Casius