Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor vervanging van dubbel glas:

Vervanging van dubbel glas

Er zijn 2 ramen lek Beneden verdieping: H 170 x B 146,5 cm H 29 x B 65 cm Zie foto betreft kleine raampje bovenin en de rechter grote raam.
Onze klant uit Zwolle (Overijssel) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervanging van dubbel glas uit heel Nederland:

Triple glas plaatsen

Het gaat om het plaatsen van Triple glas voor 3 ramen ter vervanging van het oude dubbel glas. Houten kozijnen 3 maal van ongeveer 2 meter bij 1,6 meter.

Tuinmuur metselen

Graag willen wij een tuin muur laten metselen inclusief fundering. De lengte van de muur zal 20 meter worden en de hoogte 2 meter. Er dient een dubbel tuindeur geplaatst te worden. Dit is een brede deur en een loopdeur van gezamenlijk 2.70 meter breed. De muur is ter vervanging van een bestaande houten schutting die wij zelf verwijderen.

Ruit vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor een nieuw ruit, dubbel glas HR++ denk ik + plaatsing ter vervanging van een gebarsten ruit aan de tuinzijde. De grote is ongeveer 270 x 60 cm, grove schatting.

Barst in binnenruit van de lichtkoepel herstellen

De lichtkoepel van onze nieuwe woning heeft een barst in het raam. De vorige bewoner heeft aangegeven dat het geen glazen raam is maar het een plastic raam betreft. Het is dubbel laags en de barst/scheur bevind zich aan de binnenzijde van het raam. De barst loopt van de zijkant van het raam (middelste gedeelte van het raam) tot ongeveer 1/3 naar het midden van het raam toe, zie bijlages. Het raam is ongeveer 2x2 meter groot. De lichtkoepel bevindt zich boven de vide (doorkijk van de eerste verdieping naar de begane grond). Wij beschikken over een hoge steiger zoals te zien op de foto. Graag zouden wij de barst hersteld willen hebben of mogelijk vervanging van het raam. Afvoer van het afval wordt door de klant gedaan. Graag de klant nog een keer bellen om wat extra informatie op te vragen.

Hoofdrioolleiding vervangen en keuken voorbereiden

Ik zou graag de volgende werkzaamheden laten uitvoeren: - Installeren van een nieuwe hoofdrioolafvoerleiding (c.a. 8,5 meter), van voor tot achter door de woning. Het gaat om vervanging van de huidige. We zullen zelf de vloer openbreken en de oude leiding verwijderen. De leiding heeft aftakkingen naar de keuken wasbak, aangrenzende WC-ruimte en naar de bovenverdieping. - Al het installatiewerk ter voorbereiding van een nieuwe keuken. De oude keuken zullen we zelf verwijderen. De rioolafvoer moet aangelegd worden, de waterleidingen moeten omgelegd worden en de stopcontacten moeten verplaatst worden. Het gaat om elektrisch koken, dus geen gas. Ik verwacht dat de (grote, nieuwe) groepenkast niet hoeft te worden aangepast. (voorbereiden: inductiekookplaat, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast, vrieskast, afzuigkap, 2 x geschakeld stopcontact werkblad verlichting, 2 x dubbel stopcontact) - Het aanpassen van half-opbouw stopcontacten naar inbouw in de woonkamer. (10 stuks excl. Keuken) Deze (bovenstaande werkzaamheden) moeten uitgevoerd worden tussen 21 september en 1 oktober.

Vervanging van houten kozijnen

Ik wil graag de kozijnen van mijn woning laten vervangen. Van enkel glas naar dubbel glas. Ik wil graag houten kozijnen. Het gaat om de volgende ramen en globale afmetingen: - 1x enkele tuindeur met zijlicht met bovenlichten uitzetraam 2000 x 2500; - 1x raam vast met bovenlicht uitzetraam 800 x 900; - 1x raam vast met bovenlicht uitzetraam 1000 x 2000; - 1x raam, 2 penanten en 1 kalf waarvan 1 bovenlicht met uitzetraam 2000 x 2000.

Monteren van de achterdeur

Ik wil een nieuwe achterdeur met 3-punts veiligheidssluiting laten afhangen/monteren, ter vervanging van de huidige deur in een bestaand (houten) deurkozijn. Nieuwe deur met montagemateriaal al aanwezig. Deur goed bereikbaar op de begane grond. Hulp voor afhangen aanwezig. Dubbel glas in de deur nog niet gemonteerd. Liefst all-in offerte voor de klus.

Vervanging van oude suskasten door nieuwe

Vervanging van oude Alusta suskasten door nieuwe suskasten op dubbel glas. Het betreft 7 suskasten: Alusta Themob 135: Aantal: 5 stuks Afmeting zichtbare gedeelte: bxh = 60 x 11,5 cm (glasaftrek ongeveer 11,5 cm) glaslatten zijn gespijkerd Alusta Themob 155: Aantal: 2 stuks Afmeting zichtbare gedeelte: bxh = 65 x 13,5 cm (glasaftrek ongeveer 13,5 cm) Glaslatten zijn geschroefd De keuze van het type nieuwe suskasten is in overleg. Bijvoorbeeld DucoMax 'ZR' met 135 mm glasaftrek. Wellicht is een passtuk op maat nodig om de huidige glasaftrek te compenseren of anders moeten ook de ruiten vervangen worden (maar dat natuurlijk liever niet wegens de kosten). Aan de buitenkant wil ik ze graag geverfd hebben maar dit bespreken wij wel ter plekke wat de mogelijkheden hiervan zijn.

Constructie door nieuwe staalconstructie vervangen

Het gaat om een stalen balk van 10 of 11 meter, die over de volle breedte van twee woningen over de erkers op de begane grond ligt en een dubbel balkon draagt. De balk is geheel ingemetseld, op een strook aan de onder/voorkant van de balkons na (ooit bij een eerdere inspectie al eens opengemaakt), óók aan de onderzijde van de balkons. Momenteel scheurt het steenwerk aan de onderzijde open, naar mijn mening door roestvorming in de balk. Wat ik in eerste instantie wil weten, is hoe de zaak er voor staat/ bij ligt. Bij noodzaak tot vervanging wil ik uiteraard weten wat dat gaat kosten, omdat ik het samen met mijn buurman moet doen. Hopelijk zijn de foto's duidelijk.

Raamkozijn vervangen op eerste verdieping

Op de eerste verdieping is er sprake van een raamkozijn met uitgebreid rot in de onder- en (onderzijde van) beide zijlatten. We willen deze laten vervangen door een nieuw kozijn. Het huidige kozijn is 119 x 70.50 x 4 cm (hxbxd) bij een sponningmaat van 120 x 71 cm. We willen hier graag (zoals in de huidige situatie) dubbel glas in, waarbij we het aan de uitvoerder laten of hij nieuw glas doet of het bestaande glas overzet. Als geschilderd opleveren tot de mogelijkheden behoort, is dit een pré (binnenzijde is RAL 9010, buitenzijde Bordeauxrood). We willen graag een kwalitatief goed product, wat bij vervanging zeker 30 jaar weer mee kan.

Partners

Partners van Casius