Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Zwolle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Zwolle heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Zwolle u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Zwolle of directe omgeving.

1920 klanten uit Zwolle bevelen een bij Casius in Zwolle aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Zwolle bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: dubbelglas HR+ plaatsen in schuifpui vervangen, kattenluik in dubbel glas plaatsen, h++ glas leveren en plaatsen, ventilatierooster in het raam vervangen, kattenluik in glas plaatsen, isolatieglas laten plaatsen, hR++ plaatsen, plaatsen kattenluik in dubbelglas in de achterdeur, kattenluik in dubbel glas plaatsen, kattenluik in dubbel glas maken, dubbelglas raampje in bovenlicht vervangen, kattenluik in dubbelglas plaatsen, kattenluik in enkel glas plaatsen, reparatie glazen tafel, kattenluik in glas zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Zwolle staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Zwolle:

Glas in deur zetten

Graag wil ik een offerte vragen van het plaatsen van glas in een binnendeur (Capital Caracas afmeting: 83 x 201.5 cm). De deur hoeft niet afgehangen te worden, alleen het glas plaatsen. Betreft 3 kleine ruitjes.

Vervanging van dubbel glas

Er zijn 2 ramen lek Beneden verdieping: H 170 x B 146,5 cm H 29 x B 65 cm Zie foto betreft kleine raampje bovenin en de rechter grote raam.

Kattenluik in glas laten plaatsen

Ik zou graag een prijsopgaaf ontvangen voor het plaatsen van een raam met dubbel glas waarin een kattenluik zit. Het raam is ongeveer 120 bij 215 cm en zit in een aluminium schuifpui.

Plaatsen glas in binnendeur

Ik wil graag glas laten zetten in 2 binnendeuren. Het zijn industriële deuren (metaal/staal met vlakverdeling) en er zit dus nog geen glas in. Ik wil het gras laten inmeten en advies over welk type glas handig is in dit soort deuren.

Ventilatieroosters in ramen plaatsen

Ik wil ventilatieroosters (het liefst DucoFit 50 ZR) laten plaatsen in de volgende ramen (dubbel glas): - woonkamer voorzijde (in bovenlicht) 50 cm breed - woonkamer achterzijde (in klapraam) 84 cm breed - slaapkamer 1e verdieping 81 cm breed - slaapkamer 2e verdieping (in dakraam) +/- 90 cm breed Het dubbel glas is in houten kozijnen gezet. Kunt u de roosters leveren en plaatsen en wat zou dat kosten?

Kattenluik in dubbel glas zetten

Ik wil graag een kattenluik (bijvoorbeeld de Sureflap Kattenluik Microchip Wit 20 x 20 x 7 cm) in het dubbele glas van de voordeur laten zetten. De afmeting van het glas is ongeveer 69 x 159 centimeter.

Enkel glas vervangen door HR++ isolatieglas

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning 3 enkelglas ruiten laten vervangen door HR++ isolatieglas. Het gaat om een kantelraam van ongeveer 74 x 35 cm, dat ik wil laten verwijderen en daar dan een isolatieruit in de sponning wil laten zetten. Verder een naar buiten draaiend raam van ongeveer 63 x 115 cm en een groot raam van ongeveer 167 x 190 cm. Ik laat alles hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Raam vervangen in voordeur Respectabel

Wij hebben eind juni een voordeur "Respectabel" met glas in loodraam Magnifiek besteld bij Gamma Zwolle. Deur plus glas in loodraam is in juli professioneel geplaatst. Het glas in loodraam blijkt echter niet in orde. Middels de garantie is er inmiddels een nieuw raam besteld. Het oude raam moet echter wel uit de deur gehaald worden en het nieuwe raam weer geplaatst. Dit willen wij wel weer professioneel laten doen. Vandaar deze aanvraag.

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Wij zouden graag een Petsafe 400 Kattenluik deluxe magnetisch - 4 standen - Wit - 24,1 x 25,2 cm in dubbelglas willen plaatsen. Het kozijn waar wij het luikje in willen laten plaatsen is 2 meter hoog en 30 cm breed.

Isolatieruit met kattenluik monteren

Wij willen een isolatieruit van ongeveer 60 x 60 cm laten vervangen door een isolatieruit met daarin een SureFlap kattenluik. Ik wil dit kattenluik graag zelf inkopen omdat ik daar een mooie aanbieding voor heb gekregen en wil die dan in de ruit laten plaatsen. De bestaande ruit moet worden verwijderd en de nieuwe geplaatst. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Glas door dubbel glas vervangen

Het betreft hier het enkel glas boven de voordeur. Ik zou hier graag dubbelglas in willen. Het raam met houten kozijn is 80 x 44 cm.

Dubbel glas plaatsen in kunststof kozijnen

Wij willen graag dubbelglas plaatsen in de kunststof kozijnen op de bovenverdieping. Er zit nu enkel glas in. Het gaat om: aan de achterzijde 2 kozijnen met 1x klapraam en 1 kozijn met vast raam en daarnaast klapraam. Aan de voorzijde 1 kozijn met vast raam en daarnaast klapraam. In totaal vijf ruiten.

Spiegel laten bijsnijden

Ik heb een douchespiegel van 100 x 80 cm.. In de hoek is echter een kleine barst ontstaan vanuit de punt. Lengte van de breuk is ca 10 cm en loopt op ca 3 cm uit de rand. Nu wil ik de spiegel laten bijsnijden om die breuk te verwijderen.. Kunt u mij aangeven wat het kost om dit bij te laten snijden (het framewerk achter de spiegel kan ikzelf wel verwjderen en nadien aanpassen aan het formaat van de speigel. )

Kattenluik met chip in de schuifpui plaatsen

Ik heb een dubbelglazige schuifpui waar ik een kattenluik in wil laten plaatsen graag ontvang ik een offerte.

Glas van het aquarium laten polijsten

Polijsten van aquarium glas met lichte krasjes (veel onder langs). Formaat ruit 158*55 ongeveer.

Glas in aquarium repareren

Betreft een Aquarium Type Red Sea Max 250. Graag wil ik zowel de voorruit als de beide zijruiten laten polijsten. Er zitten overal krasjes in en enkele zijn te voelen. De overgang van de voorruit naar de zijruiten is rond, dus zonder siliconen. Is 1 ruit dus. Afmetingen zijn bij benadering: voorruitcm zijruitencm Indien nodig kan ik het aquarium in de buurt langs brengen als dat veel kosten scheelt. De bak is leeg en prima toegankelijk. Er zijn van bovenaf geen belemmeringen. De renovatie gaat om de binnenzijde. Graag uw offerte bij reparatie op locatie (Zwolle) of bij afleveren

Glas in lood ruit voor vestibule deur

Ik moet een ruit hebben van 80 cm breed en 1.60 m hoog voor een vestibuledeur. Graag een prijsopgaaf. De ruitjes moeten ongeveer 10 cm breed en 15 cm hoog verdeeld worden. Het glas is van dat viooltjesglas.

Vervanging dubbel glas

Twee ramen zijn lek en dienen vervangen te worden: Glas beneden, schuifraam woonkamer: 180 cm x 73 cm Glas boven, schuifraampje zolder: 83 cm x 35 cm Beide ramen zitten in een aluminium kozijn.

Vervangen ruit in schuurdeur

Nieuwe draadglasruit in de schuurdeur. Afmeting: 59,5 x 102,5 cm Dit is de afmeting van het zichtbare deel van de ruit. Gaat om het leveren en plaatsen van de nieuwe ruit.

Glas leveren en zetten

Wij willen nieuw glas in de achtergevel van ons huis laten zetten en vragen een offerte voor het glas, levering, én het zetten van het glas. Het gaat om de maten: 1x 700 bij 575 mm, 1x 700 bij 1060 mm, 2x 700 bij 1755 mm en 1x 2000 bij 885 mm.

Dubbele beglazing

Een aantal ramen en raampjes moet van dubbel glas voorzien worden.

Dubbelzijdig glas vervangen

Dubbelzijdig glas vervangen. Het betreft een groot raam en een klein raam met dubbelglas. Afmeting ongeveer twee bij 1 meter en de kleine 40 bij 70 cm. Dit i.v.m. lekkage van de ruiten. Gaat om het leveren en plaatsen.

Vervanging enkelglas voor dubbel glas

Vervanging enkel glas voor dubbel glas. 2 doucheraampjes + 1 kamerraampje 20 x 58 cm ongeveer; 2 slaapkamerramen 77 x 112 en 78 x 114 ongeveer; Zolderraam. Ruiten in de deurpartij. Betreft het leveren en plaatsen van het glas. Uitvoeringstermijn in overleg, afhankelijk ook van het weer, kan ook eerder dan de aangegeven termijn.

Kattenluik plaatsen in schuifpui

We willen graag een kattenluik plaatsen in onze schuifpui in onze nieuwbouwoning die medio oktober 2011 gereed zal zijn. Kattenluik komt in het glas van de pui. Het luik is al aangeschaft, het moet enkel vakkundig ingezet worden.

heb een nieuw bed voor mijn zoon gekocht ...

heb een nieuw bed voor mijn zoon gekocht echter is deze van een formaat dat hij niet meer door het trappengat naar boven kan. mijn idee was 1. raam slaapkamer eruit 2. bed er in 3. raam er weer in