Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor raam van de stacaravan repareren:

Raam van de stacaravan repareren

Het raam aan de voorzijde van mijn stacaravan is gebarsten, deze moet vervangen worden. Kunt u mij een offerte sturen?
Onze klant uit Rijssen (Overijssel) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor raam van de stacaravan repareren uit heel Nederland:

Dubbel glas in raam van caravan vervangen (suseeker)

Ik zoek een glaszetter die een klein raampje kan vervangen van een stacaravan. Het is dubbel glas met een binnenmaat van ongeveer 24 bij 88 cm. Het glas zit in een kunststof kozijn.

Raam vervangen en lichtkoepel in aanbouw plaatsen

In mijn stacaravan is een raam kapot, het betreft het enkel glas van een raam dat met scharnieren open gaat. Het kozijn is van aluminium. Ik weet niet hoe groot het raam is maar ongeveer 100 x 60 centimeter, dit zal nog wel exact opgemeten moeten worden. Met ronde onderhoeken. Ik wil graag weten wat het kost om het glas te laten vervangen in het bestaande kozijn. 2e verzoek: Graag wil ik in de aanbouw van mijn woning wat meer licht. Betreft een aanbouw van ca 10 jaar oud met omgekeerd dak met bitumen. Een geïsoleerd lichtkoepeltje of lichtstraat van 100 x 50 cm zou leuk zijn voor meer daglicht.

Openslaande dubbele deur plaatsen

Ik wil een dubbel openslaande deur in een houten stacaravan laten plaatsen. Caravan is met kunststof panelen aan de buitenzijde afgewerkt. Op deze plaats zit nu een raam. Ik weet niet of het mogelijk is.

Raam van de stacaravan repareren

Raam vervangen sunseeker middelste vaste raam 1. 12 cm bij 95 cm (ongeveer)

Raam van de stacaravan repareren

Het raam in mijn stacaravan heeft een barst nu moet ik voor de verzekering een offerte /prijsopgaaf indienen raam is 2500 mm x 1500 mm hoog in een Alu sponning . Zou u zo spoedig mogelijk een offerte willen door mailen inc montage

Dubbel glas plaatsen in de stacaravan

Wij hebben een stacaravan in Stavenisse, hij staat op camping Stavenisse. Drie dubbele glasramen laten vocht door en wij willen deze vervangen. Is het mogelijk om een offerte te maken voor deze drie ramen? Twee ramen van 125 cm op 25 cm. 1 raam van 70 cm op 43 cm. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Glas en lijst repareren van raam in stacaravan

Het raam (enkel glas) en de lijst waarin deze zat zijn kapot gegaan tijdens transport. (verkeersbord langsheen gegaan? ) Graag all-in prijs offreren en aangeven of de lijst gebracht moet worden of dat deze op locatie gerepareerd kan worden. De foto's zijn bijgevoegd.

Stacaravan renoveren

Ik heb een vakantiechalet van 11 x 3,6 meter dat ik wil laten voorzien van Royal Crest Kunststof Vinylbekleding. Ik heb berekend dat het om ongeveer 70 tot 75 m² gaat. Verder wil ik de houten deurkozijnen en het raam laten schuren, gronden en aflakken. Het chalet staat op een recreatiepark. Nu na het seizoen is het toegestaan om daar aan te werken. Ik ontvang graag uw offerte.

CV Installatie en airco in nieuwe stacaravan

Binnenkort wordt onze nieuwe stacaravan (11 x 4 meter) geplaatst. Wij willen aansluitend meteen een CV-installatie laten plaatsen. In bijlage een plannetje van de stacaravan met de ruimtes en een aantal afmetingen. In tegenstelling tot op dit plannetje kan op de linkerzijwand wel een radiator geplaatst worden onder het raam, daar er geen vaste banken zijn zoals op het plannetje. De ketel kan geplaatst worden in een kast in de WC (zie foto). Op de camping is een vaste gasaansluiting. Er dient ook een split-airco geplaatst te worden, eventueel gelijktijdig. Gelieve wel apart te vermelden op offerte daar deze plaatsing mogelijk uitgesteld wordt tot volgend voorjaar.

Raam van de stacaravan repareren

Ik wil graag kunstof kozijnen in me stacaravan