Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Hengelo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in Hengelo heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters in Hengelo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Hengelo of directe omgeving.

579 klanten uit Hengelo bevelen een bij Casius in Hengelo aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Hengelo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: glas zetten, vide dichtmaken met beloopbaar glas, woonkamerraam vervangen, gat in deur voor de afvoerslang van een mobiele airco, glazen serre dak vervangen, deurglas vervangen, vervangen glas door HR++ glas, enkel glas vervangen, monumentenglas /draaikiepramen plaatsen, ventilatieroosters in bestaande ramen maken, double glazing, tijdelijk raam eruit halen om bank te verhuizen, kattenluik plaatsen in bestaand glas., ventilatie roosters plaatsen, ventilatierooster plaatsen en nieuw dubbelglas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in Hengelo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Hengelo:

Plaatsen nieuw raamkozijn voor klapraampjes

Wij hebben twee ramen aan de voorzijde van de woning waar we graag twee raampjes in gerealiseerd willen hebben. Het is een houten raamkozijn. De klapraampjes zullen iets van 65 cm breed x 30 cm hoog worden. De huidige ramen vervangen door HR++ of HR+++ glas, net als de nieuwe raampjes Zie foto.

Ventilatieroosters vervangen

Ik wil twee ventilatieroosters laten vervangen. Een in de terrasdeur (54 x 8 cm) en een in een slaapkamerraam ( 73 x 8 cm).

Zwart glas in een TV-kast vervangen

Een kast onder de tv met 2 openklappende deurtjes met zwart glas, 1 ruit is gesneuveld toen klep openviel op iets wat voor het kastje stond. Is dit te vervangen? Het is 80 x 34 cm.

Glasplaat van een bijzettafel vervangen

Van een Gispen Classics 720 bijzettafel is de bovenste glasplaat gebroken en die zou ik graag willen laten vervangen. Het is een ronde plaat van 1 cm dikte met een diameter van 25 cm. Hoeveel zou het kosten om deze te laten vervangen en te monteren?

Ruit plaatsen en ventilatieroosters vervangen

Ik wil graag eenvoudig glas boven de WC deur laten plaatsen. Gewoon doorzichtig glas. Er zit nu plastic ruitje in. Met de verhuizing is er een barst in gekomen. De afmeting is ongeveer 80 x 35 cm. Tevens wil ik de ventilatieroosters in de slaapkamers laten vervangen. Het gaat om drie stuks.

Dubbele beglazing in kozijn zetten

Ik wil graag een houten paneel in een kozijn laten vervangen door een thermopane ruit. Het paneel is ongeveer 2.52 meter bij 80-85 cm.

Glas-in-lood ruitje vervangen

Glas in lood raam in binnendeur is kapot. Graag wil ik het vervangen met hetzelfde als andere deuren, echter niet meer verkrijgbaar. Tevens is de deur ontzet bij het scharnier. Ik weet niet of dit te herstellen is of dat er een nieuwe deur geplaatst moet worden. Deur en ruit van Cando, massief houten deur.

Thermopane ruiten vervangen

Ik heb 2 thermophane ruiten die lekken. Die zitten beide in een uitzetraam op de begane grond. Ik heb hier 2 nieuwe ruiten voor nodig. Ik kan de kozijnen kant en klaar met de glaslatten erbij aanleveren. Ik heb de glaslatten er al uit. De ruiten zouden dus in de geleverde kozijnen moet worden geplaatst. Maten van de ruiten: - 504 x 1013 mm; - 538 x 1014 mm. Zou U een offerte hiervoor kunnen maken?

Glas vervangen van een koelvitrine

Glas vervangen van koelvitrine. De afmeting van de vitrine is 2. 10 bij 1. 20

Ventilatierooster in en raam repareren of vervangen

Het ventilatierooster in het raam in de woonkamer zit vast ik heb met kracht geprobeerd het rooster te openen. Het koordje is eruit getrokken. Het rooster staat nu een beetje open maar ik kan het niet meer sluiten. Is dit te repareren?

Dubbel glas plaatsen in tuindeuren en lichtstraat

Van 4 grote ramen van tuindeuren en zijkanten het glas vervangen: Het glas van de tuindeuren zal 80 x 160 per deur zijn en ernaast in het vaste deel iets van 80 x 180 cm. Daarnaast 3 ruiten vervangen van lichtstraat in plafond. Die ruiten zijn ongeveer 90 x 100 cm, net niet vierkant. De maten zijn een grove schatting. Vervangen met dubbel glas maar het hoeft niet super isolerend glas te zijn want het huis is van 1939.

Dubbelglas plaatsen op de bovenverdieping

Ik wil dubbel glas laten plaatsen op de bovenverdieping, dit zal in alle slaapkamers (4 st.) moeten gebeuren. Het zijn in totaal 20 enkel glas ramen met verschillende afmetingen die ik wil vervangen voor HR++ dubbelglas.

Bekraste ramen bij nieuwbouw polijsten

Polijsten van 6 ramen á 180cm bij 70cm

Kapot ruitje in de voordeur vervangen

Ruitje in deur is kapot. Er zit Guss antiek geel in.

Thermopane ruit vernieuwen

Thermopane ruit vern. HR Hoog x 1,30br. ) in kunststof kozijn. Plus montage.

Dubbelglas in dakkapel plaatsen

Ik wil graag dubbelglas geplaatst hebben in de dakkapel van hout, het betreft de badkamer. Dit zijn drie smalle ramen, elk met een afmeting van 1 meter bij 40 cm. Graag zou ik een prijsopgave willen van zowel melkglas als gewoon thermopane glas. Alvast bedankt voor jullie genomen moeite.

Glas naast tussendeur vervangen

Graag zou ik glas laten vervangen vanwege een ster in het glas. De ruit wordt dan 20 cm breed en ongeveer 195 cm hoog, enkel glas. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan?

Thermopane ruit plaatsen

Het betreft het plaatsen van een nieuwe thermopane ruit. De maat is ongeveer 1.43 bij 0.72 meter, echter dient deze wel goed nagemeten te worden.

Ruit van Velux dakraam vervangen

Hr++ ruit leveren en plaatsen voor een Velux dakraam GGL-1, de bestaande is lek.

(Hard)houten poort leveren en plaatsen

Leveren van een poort inclusief hang- en sluitwerk. Aftimmeren tussen 2 schuine, niet haaks op gevel staande muren buiten, tussen huis en stenen schutting. Inclusief een prijsvariant in hardhout. Afmetingen ca. 1,98 meter x 1,03 meter met rondlopende bovenkant.

Glas in deur zetten

Bestaande dichte binnenopdekdeur van glasruitjes (ik denk 6 ruitjes) voorzien. Zelf gaten maken - ik wil graag weten of dat mogelijk is.

Simpele ruit reparatie

Raam in de keuken is gebroken. Object vloog erdoorheen. Na schatting is de afmeting van het raam (B) 50/60 (L) 80/90. Ik zal het zo spoedig mogelijk opmeten. Enkel glas, kozijn is van hout.

'Plaatsen van +/- 7m2 HR++ glas.

L.S. Een 3-tal oude dubbelglas ruiten op de begane grond dienen te worden vervangen door HR++ ruiten. 1 ruit moet daarnaast worden voorzien van een Duco ventilatie rooster. Betreft ook leveren glas en afvoeren oude glas. Houten kozijnen. De afmetingen v/d ramen (+/-) : 1 – uitgaande van ±2570 x ±1480 mm, uitgevoerd in HR++. 1 – uitgaande van ±1840 x ±1070 mm, uitgevoerd in HR++ en voorzien van een Duco ventilatierooster. 1 – isolatieruit uitgaande van ±560 x ±1540 mm, uitgevoerd in HR++.

Het gaat om 8 ramen in een erker van ...

Het gaat om 8 ramen in een erker van ongeveer 90x90 per stuk. Is nu enkel glas. Wij willen graag dubbelglas.

Vervangen van twee dubbelglas ramen met ...

Vervangen van twee dubbelglas ramen met afmetingen: 90 x125 cm op de eerste verdieping. Toegankelijk via carportdak.