Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij glaszetters voor hondenluik laten plaatsen:

Hondenluik laten plaatsen

Wij willen graag een raam met hondenluik erin. De maat van het glas is 75,5 x 212,5 cm. Deze moet HR++ veiligheidsglas van 6 millimeter zijn.
Onze klant uit Almelo (Overijssel) wenst(e) offertes van glaszetters voor glaszetten te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hondenluik laten plaatsen uit heel Nederland:

Katten/hondenluik in dubbelglas plaatsen

Wij verwachten in januari een hond en zouden graag de achterdeur willen uitrusten met een hondenluik. De deur is van dubbelglas dus zou de hondenluik in het glas gemaakt moeten worden.

Hondenluik in keukendeur plaatsen

Een hondenluik in de keuken deur laten plaatsen

Hondenluik plaatsen in de balkondeur

Het gaat hier om het plaatsen van een hondenluik in een houten balkondeur. De klant zorgt zelf voor het hondenluikje, andere benodigdheden dienen gekocht door de vakman.

Tomsgates hondenluik plaatsen

Ik wil een XL Tomsgates hondenluik plaatsen.

Tomsgates hondenluik laten plaatsen in deur

Ik zoek iemand voor het plaatsen van een hondenluik in een deur. Ik schat ongeveer 30 à 45 minuten werk.

Tomsgates hondenluik plaatsen

Hondenluik plaatsen. Ik verwacht een Tomsgate hondenluik. De exacte datum weet ik niet. Maar ik zou graag als deze arriveert zo spoedig mogelijk (ongeveer 4 dagen) het luik geplaatst hebben. Het Tomsgate luik type Nipper (Small) luik wordt gemonteerd in een deur. Geschatte tijd van de werkzaamheden ongeveer 30-45 minuten.

Hondenluik in dubbelglas plaatsen

Ik wil in mijn aluminium serre deur met dubbel glas HR+++ afmeting glas 196x66 cm een hondenluik medium laten plaatsen. Graag offerte inclusief plaatsing.

Hondenluik plaatsen

Hondenluik plaatsen in overleg - een bestaand kapot hondenluik vervangen door een Tomsgates hondenluik waarbij het gat in de deur (massief hout) vergroot moet worden.

Kattenluik in kunststof deur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik (hondenluik eigenlijk) plaatsen in een kunststof deur. Luik kan eventueel zelf worden aangeschaft.

Hondenluik in de keukendeur plaatsen

Graag wil ik voor mijn Boomer hondje een hondenluik in de keukendeur maken. De keuken bestaat uit de helft glas en hout gedeelte.