Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een glaszetter uit Overijssel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters. U komt in de provincie Overijssel heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze glaszetters uit Overijssel u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetbedrijven, glasbedrijven, glaszettersbedrijven, glasspecialisten en glaszetters in Overijssel.

90 klanten uit Overijssel bevelen een bij Casius in Overijssel aangesloten glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit Overijssel bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een glaszetter in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hengelo, Kampen, Nijverdal, Oldenzaal, Raalte, Rijssen, Steenwijk, Zwolle uit Overijssel kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij glaszetters voor: ventilatierooster boven het raam vervangen of repareren, glazen wand en deur laten plaatsen, bovenlichten vervangen door dubbel glas met ventilatieroosters, plexiglaswand op het balkon plaatsen, enkel glas door dubbel glas vervangen, dubbel glas plaatsen, glas in antieke toog binnendeur vervangen, voor verhuizing ruit tijdelijk uitnemen, raam uitnemen en daarna terug plaatsen, dubbel glas tijdelijk verwijderen voor verhuizing bank, kattenluik met chip in dubbel glas plaatsen, voorruit van een aquarium vervangen, kattenluik in dubbelglas plaatsen, glas in bovenlichten binnendeuren plaatsen, dubbel glas met ventilatierooster plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke glaszetter uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een glaszettersbedrijf, glasspecialist, glaszetbedrijf, glasbedrijf of glaszetter voor glaszetten in de provincie Overijssel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een glaszetter in Overijssel:

vrijdag 8 december 2017

Raam tijdelijk eruit halen voor meubellevering

In verband met levering bank moet het raam aan de voorzijde van het huis eruit worden gehaald en teruggeplaatst. De ruit is ongeveer 150 x 150 cm en zit in een kunststof kozijn.
donderdag 7 december 2017

Glas in deur zetten

Graag wil ik een offerte vragen van het plaatsen van glas in een binnendeur (Capital Caracas afmeting: 83 x 201.5 cm). De deur hoeft niet afgehangen te worden, alleen het glas plaatsen. Betreft 3 kleine ruitjes.
dinsdag 5 december 2017

Geluiddichte glazen wand met schuifdeur plaatsen

Wij hebben in onze woning een doorgang van 377 cm breed en 258,5 cm hoog. Onze wens is om hierin een vast glaspaneel te laten plaatsen van ongeveer 190 cm breed en een glazen schuifdeur van ongeveer 180 cm breed. We willen de constructie graag zoveel mogelijk geluiddicht laten monteren. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.
woensdag 1 november 2017

Ruit in schuifpui vervangen

De ruit in het vaste deel van de schuifpui (naar de tuin) is van dubbelglas en is aan de buitenzijde gebarsten. De afmetingen van de ruit zijn ongeveer 117 x 171 cm. De schuifpui zelf is van hout, woning uit jaren '80. Wat zijn ongeveer de kosten voor de vervanging?
dinsdag 19 september 2017

Zwart glas in een TV-kast vervangen

Een kast onder de tv met 2 openklappende deurtjes met zwart glas, 1 ruit is gesneuveld toen klep openviel op iets wat voor het kastje stond. Is dit te vervangen? Het is 80 x 34 cm.
zondag 17 september 2017

Vervanging van dubbel glas

Er zijn 2 ramen lek Beneden verdieping: H 170 x B 146,5 cm H 29 x B 65 cm Zie foto betreft kleine raampje bovenin en de rechter grote raam.
donderdag 31 augustus 2017

Glasplaat van een bijzettafel vervangen

Van een Gispen Classics 720 bijzettafel is de bovenste glasplaat gebroken en die zou ik graag willen laten vervangen. Het is een ronde plaat van 1 cm dikte met een diameter van 25 cm. Hoeveel zou het kosten om deze te laten vervangen en te monteren?
woensdag 12 juli 2017

Ruit plaatsen en ventilatieroosters vervangen

Ik wil graag eenvoudig glas boven de WC deur laten plaatsen. Gewoon doorzichtig glas. Er zit nu plastic ruitje in. Met de verhuizing is er een barst in gekomen. De afmeting is ongeveer 80 x 35 cm. Tevens wil ik de ventilatieroosters in de slaapkamers laten vervangen. Het gaat om drie stuks.
donderdag 22 juni 2017

Raam tijdelijk eruit halen voor meubellevering

Op de eerste verdieping moet een ruit er tijdelijk uit worden gehaald en weer terug worden geplaatst in verband met levering bed (woendag 28/6).
zaterdag 3 juni 2017

Kattenluik in glas laten plaatsen

Ik zou graag een prijsopgaaf ontvangen voor het plaatsen van een raam met dubbel glas waarin een kattenluik zit. Het raam is ongeveer 120 bij 215 cm en zit in een aluminium schuifpui.
zondag 28 mei 2017

Plaatsen glas in binnendeur

Ik wil graag glas laten zetten in 2 binnendeuren. Het zijn industriële deuren (metaal/staal met vlakverdeling) en er zit dus nog geen glas in. Ik wil het gras laten inmeten en advies over welk type glas handig is in dit soort deuren.
dinsdag 9 mei 2017

Glas zetten en kozijn aanpassen

Graag 1 kozijnstijl aanpassen (bijplaatsen en de oude verwijderen of frezen, hoogte van stijltje is circa 70 cm). Het gaat om een kozijn met daarin 3 ramen, waarvan 1x nieuw dubbel glas HR++ (afm. Ca 150 x 0,70 m) en 2x reflectieglas (colorbel?? ) , afm ca. 170 x 0,7 en 0,6 x 0,7. Het betreft een vrijstaand huis op de eerste verdieping, dmv het platte dak op de uitbouw (begane grond) kan je ook van de buitenkant goed bij het raam komen.
donderdag 20 april 2017

Vocht tussen dubbele beglazing oplossen

In ons chalet is het dubbelglas raam in de slaapkamer lek. Er zit vocht tussen. Het raam moet vervangen worden. Chalet: Kunststof Kozijn: Hout Afmetingen binnenkant kozijn: 70,5 cm x 69,5 cm
dinsdag 18 april 2017

Craquelé tafelblad leveren

Ik ben op zoek naar een tafelblad van 3 laagjes glas à 4 mm, dus in totaal 12 mm dik, waarvan de middelste craquelé is. De afmeting is 1430 x 900 mm. Het komt bovenop een frame te liggen dat ik al heb. Het uiterlijk van de glasplaat moet groenig zijn. Geen offertebezoek aan huis s.v.p., contact per telefoon of per e-mail is voldoende. Het gaat mij er alleen om of deze glasplaat exact op deze maat leverbaar is en zo ja, wat het kost. Ophalen kan ik zelf wel.
donderdag 13 april 2017

Nieuw glas HR++ met dauerluft plaatsen

Ik wil nieuw glas laten plaatsen voor in het kozijn. Het gaat om 4 maal vast glas HR++. Het raamkozijn is 78 cm breed en 195 cm lang. Waarvan 2 met dauwerluft.
dinsdag 11 april 2017

Dubbele beglazing in kozijn zetten

Ik wil graag een houten paneel in een kozijn laten vervangen door een thermopane ruit. Het paneel is ongeveer 2.52 meter bij 80-85 cm.
maandag 10 april 2017

HR++ ruit van een woning vervangen

Ik zou graag willen weten wat het me gaat kosten een lekkende ruit te laten vervangen. Aan de achterzijde van mijn huis. Het gaat om de afmeting van x 1. 70 m. Er zit nu een ruit in uit naar mijn weten 1978 (bouwjaar woning)
dinsdag 21 februari 2017

Lekkende thermopane ruiten vervangen

In de schuifpui van mijn recreatiewoning zitten twee thermophane ruiten die lek zijn. Deze ruiten moeten vervangen worden. Iedere ruit is 163 x 122 centimeter groot.
maandag 5 december 2016

Ventilatieroosters in ramen plaatsen

Ik wil ventilatieroosters (het liefst DucoFit 50 ZR) laten plaatsen in de volgende ramen (dubbel glas): - woonkamer voorzijde (in bovenlicht) 50 cm breed - woonkamer achterzijde (in klapraam) 84 cm breed - slaapkamer 1e verdieping 81 cm breed - slaapkamer 2e verdieping (in dakraam) +/- 90 cm breed Het dubbel glas is in houten kozijnen gezet. Kunt u de roosters leveren en plaatsen en wat zou dat kosten?
zaterdag 26 november 2016

Kattenluik in dubbel glas zetten

Ik wil graag een kattenluik (bijvoorbeeld de Sureflap Kattenluik Microchip Wit 20 x 20 x 7 cm) in het dubbele glas van de voordeur laten zetten. De afmeting van het glas is ongeveer 69 x 159 centimeter.
zaterdag 19 november 2016

Enkelglas vervangen door isolatieglas

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van enkel glas door een HR++ isolatieruit. Het gaat om een ruit op de begane grond van mijn woning, met de afmeting van ongeveer 123 x 200 cm. Ik laat de ruit graag inmeten en daarna plaatsen met nieuwe glaslatten.
vrijdag 18 november 2016

Mat facetglas plaatsen in nieuwe deuren

Ik wil graag in 2 nieuwe deuren van Wehkamp 6504C facetglas mat laten plaatsen. De deuren zijn 93 bij 231,5. Het betreft stompe deuren.
zaterdag 12 november 2016

Enkel glas vervangen door HR++ isolatieglas

Ik wil aan de achterzijde van mijn woning 3 enkelglas ruiten laten vervangen door HR++ isolatieglas. Het gaat om een kantelraam van ongeveer 74 x 35 cm, dat ik wil laten verwijderen en daar dan een isolatieruit in de sponning wil laten zetten. Verder een naar buiten draaiend raam van ongeveer 63 x 115 cm en een groot raam van ongeveer 167 x 190 cm. Ik laat alles hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.
maandag 7 november 2016

Raam vervangen in voordeur Respectabel

Wij hebben eind juni een voordeur "Respectabel" met glas in loodraam Magnifiek besteld bij Gamma Zwolle. Deur plus glas in loodraam is in juli professioneel geplaatst. Het glas in loodraam blijkt echter niet in orde. Middels de garantie is er inmiddels een nieuw raam besteld. Het oude raam moet echter wel uit de deur gehaald worden en het nieuwe raam weer geplaatst. Dit willen wij wel weer professioneel laten doen. Vandaar deze aanvraag.
zaterdag 15 oktober 2016

Kattenluik in dubbel glas plaatsen

Wij zouden graag een Petsafe 400 Kattenluik deluxe magnetisch - 4 standen - Wit - 24,1 x 25,2 cm in dubbelglas willen plaatsen. Het kozijn waar wij het luikje in willen laten plaatsen is 2 meter hoog en 30 cm breed.

Partners

Partners van Casius