Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Zwart glas in een TV kast vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: zwart glas in een TV kast vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: zwart glas in een TV kast vervangen

Zwart glas in een TV-kast vervangen

Een kast onder de tv met 2 openklappende deurtjes met zwart glas, 1 ruit is gesneuveld toen klep openviel op iets wat voor het kastje stond. Is dit te vervangen? Het is 80 x 34 cm.

Glas van de eethoek vervangen

Wij hebben een eethoek met een bovenblad van helder veiligheidsglas en een onderblad van zwart sierglas. Beide bladen moeten vervangen worden omdat ze kapot zijn. We laten beide bladen graag even goed inmeten en ontvangen een prijsopgave voor het leveren en monteren.

Doorzichtig dubbelglas vervangen door zwart glas

In de voorgevel zit glas vanaf de vloer. De bedoeling is dat tot een hoogte van ongeveer 99 cm ( daar zit ook een balk ) de ruit zwart wordt. Het moet er ook echt als glas uit blijven zien. Het gaat om 2 ramen met een gezamenlijke breedte van ongeveer 3 meter en een hoogte van 90 cm.