Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Woonkamerraam vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: woonkamerraam vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: woonkamerraam vervangen

Woonkamerraam vervangen

Dubbelglas (ongeveer 278x190cm) doorzonwoning vervangen door HR++ of HR+++ glas wegens scheurtje/lek. Begane grond.

Lek raam vervangen

Mijn woonkamerraam dient vervangen te worden. Deze is lek en willen wij zo snel als dat mogelijk is laten vervangen ivm verkoop van het huis. De afmetingen zijn 178 cm breed en 156.5 cm hoog.

Ventilatieroosters vervangen

Ik heb een ventilatierooster in mijn woonkamerraam, ongeveer 2 meter breed, en die wil ik laten vervangen. Graag wil ik weten wat dit kost.

Isolatieruitje vervangen en glas polijsten

Wij hebben een klein isolatieruitje in onze achterdeur dat lek is en vervangen moet worden. Verder zit er aan de buitenzijde van ons woonkamerraam een grote kras op een ruit, die we graag willen laten polijsten.

Ventilatieroosters vervangen

Ik heb in mijn woning uit bouwjaar 1993 een aantal ventilatieroosters die aan vervanging toe zijn. Ze laten open of dicht net zo veel wind door en vermoed dat ik hierdoor ook een hoop warmte verlies. Ik heb een voorbeeld van deze roosters toegevoegd. Ze zijn allemaal bevestigd in het venster boven op het dubbelglas wat aanwezig is. Het gaat hierbij om de volgende maten exclusief rooster die zo'n 12 cm hoog is: 3 ramen van 102 x 70 cm (1ste verdieping), 1 keukenraam 70 x 90 cm, 1 woonkamerraam 163 x 140 cm. Gaarne ontvang ik een offerte om deze roosters te laten vervangen. Tevens ontvang ik graag een offerte als ik 2 roosters wil laten verplaatsen, namelijk: 1 raam van 102 x 70 (1ste verdieping) naar de andere kant van de kamer in een raam van 80 x 126 cm. Daarbij is ook een nieuwe isolatieruit nodig. Verder 1 woonkamer raam 163 x 140 cm (zithoek) naar andere zijde in een raam van 152 x 70 cm met een nieuwe ruit.

Dubbelglas raam vervangen

Raam met dubbel glas vervangen, afmeting circa 77 x 108 cm. Het raam is nu vastgezet met houten glaslatten. Het betreft een woonkamerraam. Het huidige raam is lek, graag een voordelige vervanging.

Dubbel glas vervangen

Graag wil ik dubbel glas vervangen. Het glas is niet stuk, maar het lekt tussen de glazen, en het beperkt het uitzicht. Het betreft een huis welke verhuurd wordt. De afmetingen heb ik opgenomen, maar voordat het gezet wordt zou ik graag willen dat het door deskundigen opnieuw wordt opgemeten. De ruit is 162 cm breed en 207 cm hoog, het is dubbel glas. Graag wil ik wederom dubbelglas, wellicht kunt u diverse soorten en kwaliteiten aanbieden. De klus heeft geen haast. De ruit bevindt zich rechts als men voor de voordeur staat (het is een woonkamerraam).