Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Winkelruit vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: winkelruit vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: winkelruit vervangen

Winkelruit vervangen

Er zit een barst in de winkelruit die niet gerepareerd kan worden. De afmeting is ongeveer 1.70 bij 1.80 meter en betreft dubbel glas.

Winkelruit vervangen

Graag een indictie prijs voor de vervanging grote grote winkelruit (3 x 2 meter).

Winkelruit vervangen

In de nieuwjaarsnacht is onze winkelruit ingeslagen. Het gaat om een ruit van 8 mm dik met de afmeting 3810 cm breed en 1860 cm hoog. Ik ontvang graag een indicatie van de vervangingskosten.

Winkelruit vervangen

Winkelruit vervangen: Lengte = 161,5 cm en hoogte = 116,5 cm Enkel glas 0,5 cm dik. Het huidige glas is veiligheidsglas, dit moet vervangen worden door de goedkoopst mogelijke optie. Huidige ruit eruit en afvoeren, zit nu een barst in. Nieuwe ruit plaatsen.

Ik woon in een oude omgebouwde winkel. ...

Ik woon in een oude omgebouwde winkel. In de voorgevel zit nog de grote winkelruit (3 mtr x 2 mtr) met daarboven 3 kleine raampjes. De oude winkelruit en voordeur zou ik graag willen laten vervangen door goed geisoleerde kozijnen en stevige voordeur.