Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van een sierglas ruit? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van een sierglas ruit. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van een sierglas ruit

Vervangen van een sierglas ruit

In mijn woning zijn op de begane grond een viertal sier-glas ruiten geplaatst, welke in opdracht zijn vervaardigd. Een uniek kwartet. Één van deze ramen is gebroken en zou moeten worden vervangen. Het gaat om transparant glas, deels gematteerd met o gelegde gladde elementen in blauw.

Glas van de eethoek vervangen

Wij hebben een eethoek met een bovenblad van helder veiligheidsglas en een onderblad van zwart sierglas. Beide bladen moeten vervangen worden omdat ze kapot zijn. We laten beide bladen graag even goed inmeten en ontvangen een prijsopgave voor het leveren en monteren.

onderdorpel voordeur vervangen + glas plaatsen

De onderdorpel van de voordeur is deels rot en dient vervangen te worden. De lengte van de huidige onderdorpel is ongeveer 1.60 meter, deur en zijlicht. Tevens beglazing zijlicht vervangen door dubbel, sier glas maten: 0.77 x 0.45 meter en 1.15 x 0.45 meter. Sierglas voordeur vervangen door enkel sierglas passen bij dubbele beglazing zijlicht.

Ruiten in achterdeur vervangen

In onze achterdeur zijn twee ruitjes gesneuveld. Ongeveer 20 x 25 cm en eentje loopt rond, die zit bovenin. Het glas is van het merk Guss, sierglas met strepen. Ik weet waar dit glas verkocht wordt, in de buurt. We willen deze twee ruiten graag laten zetten.

Een ruit vervangen van sierglas ad 1.22 ...

Een ruit vervangen van sierglas ad 1.22 meter bij 2.00 meter binnenshuis.