Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen beschadigd dubbel glas van een schuifpui? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen beschadigd dubbel glas van een schuifpui. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen beschadigd dubbel glas van een schuifpui

Vervangen beschadigd dubbel glas van een schuifpui

Kunststof schuifpui bestaat uit 3 delen. Van het middelste vaste deel is het dubbel glas ernstig beschadigd. Dient geheel vervangen te worden door vergelijkbaar dubbel glas. Afmeting 225 cm H x 45 cm B. Graag uw offerte met details over materiaal, arbeidsloon, afvoer oud glas. Garantie en termijn waarin de werkzaamheden verricht kunnen worden en indicatie duur werkzaamheden.

Reparatie van een lek dakraam

Het glas van mijn dakraam is beschadigd door weersomstandigheden en ik zou willen dat het wordt gerepareerd/vervangen. Ik heb een Ubbink dakraam van 38.5 x 44 cm. Ik wil een graag weten wat de kosten zijn om het glas te vervangen.

SureFlap kattenluik in dubbelglas plaatsen

Wij willen een isolatieruit van ongeveer 70 x 81 cm laten vervangen door een isolatieruit met daarin een SureFlap kattenluik. Het gaat om HR ++ glas in een houten kozijn. Wij zoeken een goede glaszetter die hier ervaring mee heeft en garantie geeft dat het raam niet beschadigd raakt, er geen functieverlies is van het dubbelglas en dat er bijvoorbeeld geen condens komt in het raam. Wij gaan waarschijnlijk het 'SureFlap Microchip Kattenluik' kopen inclusief adapter voor glas. Het gat dat hiervoor geplaatst moet worden heeft een diameter van 212 mm. Wij zouden graag eerst de kosten willen weten, op basis daarvan beslissen wij of we überhaupt tot deze optie overgaan.

Dubbelglas in de schuifpui vervangen

Het dubbel glas in het vaste deel van mijn schuifpui is beschadigd en moet vervangen worden. De pui is van metaal. De afmetingen zijn 220 x 102,5 cm. Wat kost dat?

Dubbelglas laten vervangen

Na gevelreiniging is vanwege ws impregneren dubbel glas beschadigd. Ruit etsing. Bedoeling is dat oorzaak v ruit etsing wordt aangepast en zodanig dat het niet meer plaats vindt en daarna vervanging dubbel glas. Het betreft een verzekeringskwestie.

Spiegels in de lift leveren en plaatsen

Wij krijgen opdracht van onze opdrachtgever om spiegel in lift te vervangen. Deze is beschadigd door vandalisme. De spiegel die vervangen moet worden is 1070 x 1190 mm. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte om spiegel te vervangen.

Repareren of vervangen van ramen

Na een sterke wind is een van de frames in onze slaapkamer beschadigd. Wij willen graag dat een specialist komt om een kijkje te nemen en te adviseren of dit frame te repareren is of volledig vervangen moet worden. Er zijn nog twee gebroken ramen in ons huis waarvan het glas vervangen moet worden. Graag een offerte waarin dit wordt meegenomen. Dus een totaalprijs inclusief montage. Er zijn foto's beschikbaar.

Dubbelglas in aluminium schuifpui vervangen

Het dubbel glas in onze aluminium schuifpui is erg beschadigd. Er zitten veel krassen op. Doordat onze tuin op het westen ligt is dit met de middag en avond zon erg goed te zien. Wij willen graag het glas laten repareren of vervangen. Het gemak waarmee de krassen nu in de ruiten komen doet mij vermoeden dat het een minimale kwaliteit glas is. Wij willen niet het duurste van het duurste maar wel duurzaam en hard glas. De afmetingen van de ramen zijn ongeveer 200x165 en 205x160 cm. Contact gelieve via de mail.

Dubbelglas plaatsen in een hardhouten kozijn

De dubbele beglazing in het voorraam moet vervangen worden, de oude is beschadigd. Het is een hardhouten kozijn, afmeting 140 x 230 cm.

Glas in de salon- en bijzettafel herstellen of vervangen

Mijn salontafel van glas is zeer beschadigd door krassen en stukjes eruit, doordat er iets op is gevallen en ook de bijzet tafel, daar zijn stukjes uit. Wat kan ik daar aan doen: OF laten herstellen OF nieuwe glasplaten kopen? Het glas is ook facet geslepen. Het glas van de salontafel is 132x65 en de bijzet tafel is 71x71 cm.