Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhuisraam verwijderen en terug plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhuisraam verwijderen en terug plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhuisraam verwijderen en terug plaatsen

Verhuisraam verwijderen en terug plaatsen

Voor het verhuizen van een bank moet een raam tijdelijk verwijderd en vervolgens teruggeplaatst worden. Het raam is ongeveer 120 bij 100 cm groot. Ik zoek een partij die mij hiermee kan helpen.

Verhuisraam verwijderen en terug plaatsen

Om een nieuwe bank te kunnen plaatsen in de woonkamer op de eerste verdieping van een woning in Rotterdam, moet het verhuisraam op de eerste verdieping worden verwijderd en na verhuizing van de bank weer teruggeplaatst worden. De bank staat in de gang.

Verhuisraam verwijderen en terug plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen en we zoeken een glaszetter die voor ons een ''verhuisraam''' kan realiseren. Het raam bevind zich op de vierde etage aan de straatkant. Het is gewenst om het raam te verwijderen zodat de verhuizers met een traplift onze spullen door het raam naar buiten kunnen loodsen. Wij hebben een niet al te groot budget.

Raam tijdelijk laten verwijderen

Ik overweeg een kast te kopen die 150 cm. breed is. Deze zou door het raam naar binnen moeten. Het "verhuisraam" is slechts ca. 125cm., dus het raampje erboven (enkelglas, hout) zou er ook uit moeten om dit te bewerkstelligen. Ook heb ik een drietal ramen die niet open kunnen. Het gaat hierom schuiframen die vermoedelijk zijn dicht geschilderd.

Raam voor verhuizing tijdelijk verwijderen

Om een nieuwe bank te kunnen plaatsen in de woonkamer op de eerste verdieping van een woning aan polderpeil in alphen aan den rijn, moet het verhuisraam op de eerste verdieping worden verwijderd en na verhuizing van de bank weer teruggeplaatst worden. Zie foto's in de bijlage. Liefst zsm, de bank staat in de gang.

Demonteren en monteren van een verhuisraam

Voor het verhuizen van meubels bij een klant van ons, dient het verhuisraam gedemonteerd te worden. Na onze werkzaamheden dient deze weer terug geplaatst te worden, inclusief het verwijderen van de schroeven en het opnieuw schilderen na terugplaatsing. Dit dient waarschijnlijk midden juli plaats te vinden. Graag ontvangen wij spoedig een richtprijs van u.