Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatieroosters door suskasten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatieroosters door suskasten vervangen

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Ons nieuwbouwhuis is opgeleverd met reguliere ventilatieroosters, die veel lawaai door laten. Dit willen we graag vervangen/aanpassen door meer geluiddempende ventilatieroosters. De afmeting van ons Fakro dakraam is 114 x 140cm . Is het mogelijk om een geluiddempend ventilatierooster aan de buitenkant te monteren? Het huidige ventilatierooster is ingebouwd in het kozijn, dus vervangen gaat denk ik lastig worden.

Suskasten en glas plaatsen

Ik wil in vier ramen de ventilatieroosters vervangen door suskasten met een hoge geluidisolatiewaarde. Indien nodig het huidige dubbelglas vervangen door HR++ glas (Waarschijnlijk nodig). Elk raam is B= 109 cm en H= 95 cm. Wel inmeten. Het is op de eerste verdieping van een appartementencomplex. Raam is van binnenuit te zetten en goed bereikbaar. De suskasten op het raam plaatsen. Alles leveren en plaatsen. U kunt de suskasten als stelpost plaatsen. De rest voor vaste prijs.

Ventilatierooster in kunststof kozijnen maken

Graag vernemen wij de mogelijkheden voor ventilatieroosters of suskasten in twee ramen. Deze kunnen niet open. Het betreft kunststofkozijnen met dubbelglas, nog niet al te oud. De ramen bevinden zich boven de tuindeuren, dus boven 2 meter hoogte en de ventilatieroosters willen we bovenaan de ramen, denk op ongeveer 3.50 meter hoogte, dus de bediening moet wel vanaf de grond bediend kunnen worden. De afmeting van de ramen is 58 cm breed en 75 cm hoog. Een andere optie is 1 ventilatieroosters in het grote tussen liggende raam, deze is 126 cm breed en 75 cm hoog. Er is een foto beschikbaar.

Suskasten plaatsen

Ik woon in Amsterdam en wil graag twee suskasten plaatsen waar nu mijn normale ventilatieroosters zitten. Ik heb twee oude ventilatieroosters van 25 bij 20 cm. Het voornaamste doel naast ventilatie is geluidsisolatie en het filteren van fijn stof. Graag zou ik een indicatie van de kosten hiervoor ontvangen.

Glasvervanging

Huidig dubbelglas Thermobel N+ vervangen door geluidswerend glas met ook islorende werking. Ventilatieroosters weglaten of vervangen door geluidswerende roosters of suskasten. Achtergevel boven: 2-3 ramen Achtergevel beneden: 1-3 ramen Voorgevel beneden: 1-2 ramen

suskasten plaatsen

Ik woon in Amsterdam en wil graag suskasten plaatsen waar nu mijn normale ventilatieroosters zitten. Ik heb twee roosters van 50 bij 15.5 en één rooster van 65 bij 14.5. Graag zou in een indicatie van de kosten hiervoor ontvangen of indien u mij niet kunt helpen een bedrijf in de buurt van Amsterdam.