Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatierooster in klapraampje maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatierooster in klapraampje maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatierooster in klapraampje maken

Ventilatierooster in klapraampje maken

Ik wil graag een ventilatierooster in een klapraampje, want ik heb erg veel last van vocht op de voorruit. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn, maar zou graag wat informatie willen wat betreft de mogelijkheden. Ik heb al dubbel glas in 1 grote voorruit en 1 zijraam met een klapraampje.

Ventilatierooster plaatsen en eventueel nieuw dubbelglas

Ik wil een ventilatierooster laten plaatsen in het bovenraampje (klapraampje) van mijn slaapkamer. Het is een houten kozijn met dubbel glas. Het dient een zoveel mogelijk geluidswerend rooster te zijn. Daarbij graag in de prijsindicatie opnemen wat het kost om geheel nieuw dubbel glas te laten plaatsen dat ook extra geluidswerend is. Het gaat om een deur met glas en daarboven een klapraampje en een raam van grofweg 1. 80m bij 1. 80m.