Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ventilatierooster in badkamer hal en een dubbelglas raam vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ventilatierooster in badkamer hal en een dubbelglas raam vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ventilatierooster in badkamer hal en een dubbelglas raam vervangen

Ventilatierooster in badkamer / hal en een dubbelglas raam vervangen

Badkamer twee ramen 60 x 40 cm vervangen en moet een ventilatierooster in een raam geplaatst worden. Hal dubbelglas vervangen 100 x 60 cm.

Badkamerraam voorzien van dubbelglas met ventilatierooster

Ik wil nieuw dubbelglas laten plaatsen in de badkamer 1e verdieping rijtjeswoning. Is van binnenuit beglaasd raam naar buiten draaiend ook te bereiken vanaf plat dak. Afmeting circa 70 x 140 cm. Exacte afmeting door glaszetter in te meten en leveren. Er zit nu ook dubbelglas in maar zonder ventilatierooster. Nu wil ik matglas in verband met de privacy zodat niet meer van buiten naar binnen gekeken kan worden en er moet een ventilatierooster in komen. Graag een all-in prijs.

Ventilatierooster in het raam plaatsen

De badkamer wordt slecht geventileerd. Ik wil daarom een ventilatierooster in mijn badkamerraam laten plaatsen. De badkamer is ongeveer 3 bij 2 meter. Kunt u me vertellen wat de mogelijkheden zijn en de bijbehorende kosten?

Ventilatierooster in ramen met dubbelglas plaatsen

In mijn badkamer wil ik een ventilatierooster geplaatst hebben in het raam. Het raam is ongeveer 50 cm breed. Op zolder wil ik eveneens een rooster geplaatst hebben. Dat raam is 90 cm breed. Beide met een rooster dat open en dicht gezet kan worden.

Ramen in de badkamer vervangen

Ik wil in mijn badkamer twee vaste ramen met isolatieglas laten vervangen. De maat van de ramen is 130 cm lang en 30 cm hoog. Ik wil in één van de ramen ook een ventilatierooster laten plaatsen.

ventilatierooster in bestaand venster

Via deze weg wil ik informeren naar de mogelijkheid om een ventilatierooster aan te brengen in het raam/kozijn van de badkamer. Het raam is te groot en onhandig om regelmatig te ventileren. kozijn breedte : 74 cm kozijn hoogte : 140 cm kozijn dikte : 6,8 cm (incl. opsluiting raam) materiaal : hout en dubbelglas. Opmerking : het raam is in het geheel te openen naar buiten toe vanuit de linkerkant (scharnier rechts)

Lek glas vervangen door glas+ventilatierooster

Ik zou graag van u een prijsopgave (TOTALE PRIJS incl BTW!) willen ontvangen voor het plaatsen van nieuw (DUBBEL) glas in ons woonhuis ivm lekkend glas en daardoor vochtproblemen. Het betreft een 5-tal ramen. (1 op de begane grond en 4 op de eerste verdieping (rijtjeshuis). Wij willen graag glas met aan de bovenkant een ventilatierooster. De afmetingen zijn ongeveer: - Keukenraam: 123,5 cm X 66,5 cm; - Badkamer:93cm X 54 cm (openslaand raam); - Studeerkamer: 132cm X 59 cm (openslaand raam); - Logeerkamer: 131 X 56 cm (openslaand raam); - Slaapkamer: 131 X 56 cm (openslaand raam) * Tevens wil ik graag weten wat het EXTRA kost om de andere ramen in huis na te lopen (onderhoud). Betreft ook het leveren van het glas.

Het vervangen van 12 vensters op de 1e ...

Het vervangen van 12 vensters op de 1e verdieping (4 ruimtes) waarbij elke ruimte moet worden voorzien van een ventilatierooster. Badkamer: 2 ramen; waarvan 1 bovenlicht. Slaapkamer voorzijde: 4 ramen, waarvan 1 bovenlicht en 1 draairaam. 2x slaapkamer achterzijde: 3 ramen, waarvan 1 bovenlicht en 1 draairaam.

Wij wonen in een jaren dertig huis met ...

Wij wonen in een jaren dertig huis met hardhouten kozijnen. ivm de verbouwing van onze badkamer willen we graag wat ramen in de desbetreffende ruimte, alsmede in de keuken voorzien van dubbel glas, indien mogelijk met een ventilatierooster in twee ramen. In verband met mogelijke inkijk willen we de ramen in de badkamer bovendien voorzien van mat/melkglas (als dat kan)