Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Triple glas plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: triple glas plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: triple glas plaatsen

H++ glas leveren en plaatsen

Dubbel glas vervangen door H ++ glas (triple). 2 ruiten van 2265 x 1610 mm, 1 ruit van 1565 x 1110 mm en 1 ruit van 1020 x 1010 mm. Deze maten zijn ter informatie. De definitieve maten later vast te stellen. De woning is vrijstaand en het glas zit in de woonkamer en de keuken en alles is op de begane grond.

Kattenluik in triple glas plaatsen

Wij willen graag een kattenluik laten plaatsen in een tripple glas ruit van een deur. Wij denken aan een SureFlap microchip kattenluik.

Kattenluik in driedubbel glas plaatsen

Wij willen graag een kattenluik dat op chipnummer werkt, plaatsen in triple glas. Afmeting van het luik is circa 70x50 cm. Kunt u me vertellen wat de kosten hiervan zijn, inclusief of exclusief kattenluik?

Triple glas plaatsen

Het gaat om het plaatsen van Triple glas voor 3 ramen ter vervanging van het oude dubbel glas. Houten kozijnen 3 maal van ongeveer 2 meter bij 1,6 meter.

Kattenluik in triple glas plaatsen

Ik wil een kattenluikje in triple glas laten plaatsen

Kattenluik in triple glas plaatsen

We hebben een nieuwe woning met triple glas. In een van de tuindeuren willen we snel een kattenluik in het glas laten plaatsen. De glasmaat is ongeveer 182 cm hoog en 85 cm breed. Kunt u opgeven of dat binnen een paar dagen kan en wat het kost?

HR++ glas / driedubbel glas plaatsen

Ik ben als architect betrokken bij een energie advies voor een tussenwoning met 3 woonlagen uit de jaren '30. Er zit nog voornamelijk enkel glas in het pand en dit willen we laten vervangen door HR++ en triple isolatieglas. We maken graag een afspraak om alle ruiten ter plaatse in te meten en de toestand van de kozijnen en ramen te beoordelen. Daarna ontvang ik graag een offerte voor de levering en plaatsing en alle bijkomende kosten. Het gaat globaal om de volgende maten: Op de 2e verdieping: - achter: 1x 80 x 150 cm / 1.2 m² - voor: 1x 100x100 cm / 1 m² triple glas - 2x 35 x 60 cm / 0.42 m² triple glas Op de 1e verdieping: - achter: 2x 110 x 250 cm / 5.5 m² - achter: 3x 50 x 150 cm / 2.25 m² - voor: 3x 100x230 cm / 6.90 m² triple glas Op de begane grond: - achter: 1x 100x160 cm / 1.6 m² - voor: 2x 100x220 cm / 4.4 m² triple glas - voor: 1x 100x300 cm / 3 m² triple glas

Triple isolatieglas laten plaatsen

Ik wil op de begane grond aan de achterzijde van mijn woning vier isolatieruiten laten vervangen door triple glas ruiten. Het gaat om ruiten die in een kozijn zijn geplaatst. De dagmaten zijn 108,5 cm breed en 227 cm hoog. Er moet 1 raam worden voorzien van een ventilatierooster met zo mogelijk lichte geluiddemping. Bij de materiaalkeuze is een lange levensduur van de ruiten voor mij belangrijk. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Kattenluik in triple glas plaatsen

Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen daar rond juni een kattenluik laten plaatsen in een tripple glas ruit. Wij hebben een SureFlap microchip kattenluik gekocht, deze moet geplaatst worden in een ruit van 277 centimeter lang, 90 centimeter breed en 3 x 36 millimeterdik. Wij ontvangen graag een prijsopgave.