Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik

Nieuwe thermopane ruit met opening voor kattenluik

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een nieuwe thermopane ruit wil bestellen met een gat erin voor een kattenluik. Allereerst ben ik benieuwd wat de kosten hiervan zijn. Als bijlage een schets met afmetingen van de ruit en een foto van de bestaande ruit. Ik had online een kattenluik gezien met een uitzaagmaat in het glas van 283 mm.(Cat Mate kattenluik 357 Large). Ik zou graag een offerte ontvangen met betrekking tot de kosten van de ruit, het plaatsen van de ruit en het plaatsen van het kattenluik in de ruit.

Dubbel glas plaatsen

Ik wil 1 thermopane ruit van 220 cm breed x 175 cm hoog vervangen. Er zit een oude thermopane in en er is een beetje houtrot (aan de binnenkant) aanwezig wat dan vakkundig gemaakt moet worden. Is dit mogelijk?

Dubbele beglazing in kozijn zetten

Ik wil graag een houten paneel in een kozijn laten vervangen door een thermopane ruit. Het paneel is ongeveer 2.52 meter bij 80-85 cm.

Lekkende thermopane ruiten vervangen

In de schuifpui van mijn recreatiewoning zitten twee thermophane ruiten die lek zijn. Deze ruiten moeten vervangen worden. Iedere ruit is 163 x 122 centimeter groot.

Glas in lood in thermopane glas zetten

Glas in lood in thermopane glas zetten. De breedte: 0,66 en de hoogte: 1,66 meter. Plaats werkzaamheden: Begane grond.0 Soort kozijnen: Houten kozijnen. Beschrijving: in mijn voordeur zit glas in lood i.c.m. enkelglas ruit. Ik wil graag dit glas in lood in dubbel glas laten zetten en plaatsen. Wat kost dit?

Thermopane glas vervangen

Ik wil graag mijn thermopane ruit in de keukendeur laten vervangen. De afmeting is ± 65 bij 130 cm. Graag offerte.

Kapotte thermopane ruit vervangen

Wij hebben een defecte thermopane raam in de keuken op de begane grond. Het raam heeft een breedte van 80 cm en hoogte 134 cm, de maten zijn ongeveer. We willen deze graag laten vervangen door een glaszetter. Wat zijn de kosten hiervan?

Ruit in de woonkamer vervangen

Betreft vervangen van een thermopane ruit in de woonkamer (kamer is gesitueerd boven de garage) van 1,5 meter bij 1,5 meter.

Thermopane glas laten plaatsen

Ik wil een thermopane ruit laten vervangen op de begane grond in de woonkamer. Afmeting van de ruit is 310 x 185 cm. Graag HR ++ glas plaatsen. Het gaat om een houten kozijn.

Lekke thermopane beglazing vervangen

Lekke thermopane beglazing vervangen van een bloemenraam op de begane grond. Grootte van de ruiten: ruit 1: hxb: 135 cm x 220 cm, ruit 2: 135 cm x 130 cm.