Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ster in ruit herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende glaszetters uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één glaszetter of meerdere glaszetters bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke glaszetter een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ster in ruit herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze glaszetters u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw glaszetter!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende glaszetters in uw regio.

Voor een glaszetter, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ster in ruit herstellen

Ster in ruit herstellen

Bij het maaien van het gras in de achtertuin, is er een steen tegen het raam geschoten waardoor een flinke ster in een groot raam is ontstaan. Graag dit herstellen.

Ramen repareren

Vervangen van één ruit, aan binnenzijde van glas loopt een ster van de zijkant naar midden. Oorzaak is niet bekend. Zie foto's voor details.

Gebroken veiligheidsglas in de schuurdeur vervangen

Graag offerte voor het leveren en plaatsen van het veiligheidsglas in onze schuurdeur. Er zit een ster in de ruit, waardoor de ruit vervangen moet worden. Maat van het glas is 70*90 cm (standaard maat in begin jaren 80).

Glas naast tussendeur vervangen

Graag zou ik glas laten vervangen vanwege een ster in het glas. De ruit wordt dan 20 cm breed en ongeveer 195 cm hoog, enkel glas. Wat zijn ongeveer de kosten hiervan?

raam vervangen van balkondeur

Ik heb een balkondeur ruit waar een flinke ster in zit. Aangezien dit is aangebracht door mijn ex partner heb ik voor het OM een offerte nodig om de schade op hem te kunnen verhalen. Het gaat om een nieuwbouw woning. graag zou ik een offerte willen ontvangen, wat de kosten zijn voor een nieuwe raam.